12
mar
Seneste opdatering: 12/3-13 kl. 2240
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Reports from the Netherlands indicate Mehmet Sahin, a doctoral student at the centre of a controversial video that circulated on the internet last week, has gone into hiding with his family after receiving death threats.The video, originally broadcast by Nederland 2 TV station, features Sahin interviewing a group of teenage boys who explicitly state their hatred of Jews and widely praise the policies of Adolf Hitler.

Shockingly, he has reportedly since been victim of a neighbourhood signature campaign to get him to leave the area.The Mayor of Arnhem, Pauline Krikke, advised Sahin to go into hiding after the alleged death threats were received. Meanwhile, Labor Party parliamentarian Ahmed Marcouch announced his intention to ask parliamentary questions about the reported threat:. “It is horrible that someone has to be afraid because he has done something that we all should do – teach children not to hate”, he said.Dutch doctoral student receives death threats after opposing teenage Hitler admirers, The cowed West strikes again, Volunteer who Opposed Dutch Hitler Admirers in Hiding.

Forrædderiet mod Europas jøder har navne og ansigter. I Sverige er dets posterboy borgmester Reepalu. I Danmark er det den radikale borgmester Allerslev, der får to hilsner i Jyllands Posten i dag: Baggrunden for chikanen mod jøder, Usympatisk borgmester. Om Allerslev mest er ondsindet, løgnagtig eller dum, vil jeg overlade at afgøre til dem, der kender hende.

Et ekstremt makværk

Da DR havde udsendt “Et ekstremt netværk” orkede jeg ikke kommentere det. Måske var jeg også lidt skuffet over, at DR indskrænkede sig til at gå efter Gravers, Spencer, Geller og Robinson, for som Bent Melchior engang sagde: “Hver gang der kommer en ny dødsliste på danske jøder, er jeg lidt skuffet, hvis mit navn ikke er på.” Forfængelige er vi alle, og Melchior er en vittig hund, om ikke andet.

Jeg er dog for doven, selv til at bide til en så oplagt bolle. Jeg burde måske, da jeg har et kendskab til miljøet og har mødt de fleste af de menesker der optræder, hvad der giver mig en glimrende mulighed for at vurdere, hvor lidt programmet ved og hvor lidt det ‘afslører.’

Alene som propaganda betragtet, er det mislykket, som journalistik vil jeg helst afstå fra at give det karakter. Det er i orden med værdipolitisk ræverøde dokumentarer, men så skal de jo finde noget udover Breivik-pointe, de har taget med hjemme fra. Dette var et sammenklip af lignende norske, svenske og engelske udsendelser i den genre man kunne kalde “smør Breivik af på dem med insinuationer tilsat dramatisk underlægningsmusik og anarkosyndikalisten professor Gardell.”

Professoren fra Uppsala, Ship to Gaza-aktivisten Gardell, er ikke kendt for nogensinde at have sagt nej til at optræde på den offentlige scene med sine synspunkter fra det yderste venstre-overdrev. De fleste meldte afbud som vidner i den politiserede Breivik sag, men ikke Mattias Gardell og venstrefløjen, der havde politiske points de skulle score, inden verdenspressen forsvandt. Her er han DR’s ekspertvidne – gå hjem til Enhedslisten og vug, DR.

Energiske Kim Møller ‘anmeldte’ det DR1 Dokumentar – Licensfinansieret netværk problematiserer demokratisk modstand mod Islam og Mikael Jalving også Jalving om ‘Et ekstremt netværk’: “… meningen var nok, at scenografien og lydsiden ville gøre arbejdet.” Så dette er blot en servicemeddelelse – nu kan – da, da, da, DR’s ‘afsløringer’ ses på You Tube uden for Danmark. Nordmænd, svenskere og englændere kan ved selvsyn se, hvor meget der er hapset fra gamle norske og engelske programmer i samme public service genre, og at den eneste ‘afsløring’ er enn skamløst politiserende RUC forskers forveksling af gætterier med virkelighed. Mage til fjols at promovere.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
9 years ago

Ja, hvis det var hvad de kunne præsterer at komme op med, ser det sgu skidt ud for propaganda-ministeriet. Måske det var bedre om de slet ikke havde sendt det, så deres “egne” ikke så hvor lidt tøj de havde på. Det lykkedes endda både Gellar og Spencer, at give program-værten en regulær skideballe, for pressens manglende kendskab til hele Breivik-balladen. Skulle det virkelig forestille et farligt højre-ekstremt netværk? Eller sku’ de bare nå at sende et eller andet vrøvl – inden tingene vender?

DF og Venstre har flertal – alene…

Daniel
Daniel
9 years ago

Nå har dette makkverket åpenbart kommet til Danmark. Sosialistene i norske Nrk og svenske SVT har sendt lignende makkverk tidligere. Danske DR gjør nøyaktig det samme som norske Nrk og svenske SVT har gjort tidligere. De tar utgangspunkt i islamkritikere, så er det om å gjøre sverte de mest mulig ved å klistre de til Breivik. Og hva er så dokumentasjonen? Jo de er jo nevnt i dette manifestet til Breivik. Det som derimot ikke kommer så klart frem i dette makkverket er at veldig mange personer er nevnt i dette manifestet. Personer som Obama, Mill, Castro, Gandhi, Churchill og… Read more »

Santor
Santor
9 years ago

Ang. Et ekstremt makværk

Det var godt nok den tyndeste kop suppe der længe er produceret for skatteydernes penge.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x