13
mar
Seneste opdatering: 14/3-13 kl. 1659
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I sidste øjeblik standsede tysk politi en igangværende terrorhandling mod politikeren Markus Beisicht:

En specialenhed fra politiet i Essen anholdt tirsdag aften fire unge mænd fra den radikale islamistiske samfund i Leverkusen, der tilsyneladende var på vej til Pro-NRW politikeren og juristen Markus Beisichts adresse. De formodede attentatmænd er konvertitterne fra Marco G. Bonn og Enzo B fra Ruhr-området. Den tredje mistænkte Koray D. fra Hessen. Om den fjerde gerningsmand mangler der på nuværende tidspunkt oplysninger.

Anholdelserne skete i sidste øjeblik. På de anholdte fandt politiet våben, et kilo sprængstof og en dødsliste over Pro NRW medlemmer. Politiet undersøger om de anholdte kan knyttes til terrorforsøget på Bonns banegård den 12 december 2012, hvor man lige akkurat undgik et blodbad.

Politiet gennemførte onsdag morgen som følge af mordplanerne mod Beisicht, en razzia mod salafistmiljøet mod 20 personer på 17 adresser inklusive et foreningslokale. Ifølge indenrigsminister Hans-Peter Friedrich (CSU) viser det planlagte angreb imidlertid, at “det er rigtigt og logisk at retsforfølge salafistiske foreninger.” – Markus Beisicht og hans familie er sat under politibevogtning døgnet rundt.Salafisten wollten Pro-NRW-Chef Markus Beisicht töten, Salafisten wollten DIESEN Politiker umbringen (Snaphanens oversættelse)

Dette skete for 24 timer siden, men undenfor Tyskland er historien næsten ikke-eksisterende. Jeg fandt den i Holland og i Tyrkiet og så i Norge, hvor jeg selv har tippet dem. Ikke på fransk, ikke på engelsk før den lige kom på The Local nu. – I Holland har de hævet terrorniveauet til “anseeligt”. Politikerne vrider hænder og venter på de næste, der skal dø. Fjerne faren der har påført os, hverken kan eller vil de.

The Dutch government raised its terror threat Wednesday amid concerns that Dutch citizens traveling to Syria to fight in the civil war could return battle-hardened, traumatized and further radicalized.

The government cited the threat posed by jihad fighters returning from Syria, where rebels are battling government forces, and signs of increasing radicalization among Dutch youth as key reasons for lifting its threat level from “limited” to “substantial.” The level now is the second-highest on the four-step scale, just below “critical.” “The chance of an attack in the Netherlands or against Dutch interests abroad has risen,” the country’s National Coordinator for Security and Counterterrorism said in a statement. Government points to traumatized jihadi fighters returning from Syria who may want to harm Dutch interests.

I England forholder det sig sådan her: Conflict in Syria creates wave of British jihadists, Over 100 UK Muslims thought to have gone to fight in conflict Hvor svært skal det være at fortælle sådanne personer, at hvis de drager i hellig krig, så kommer de ikke tilbage til vores lande mere ? Det burde være en enkeltbillet ud, hvis politikerne havde bare den mindste ambition om at beskytte deres befolkning mod krigvante fanatiske jihadister, men det har de som sagt ikke. Mange skal dø, inden de muligvis får en ambition, i mellemtiden kan nogle få den tanke, at det er politikerne, der er en sikkerhedsrisiko, og så er Fanden rigtignok løs, som vi så det i tilfældet Breivik. Så går hele venstrefløjens ledende også med personlige livvagter, mærkeligt at de ikke har fantasi til at forestille sig den mulighed.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] I marts 2013 blev et muslimsk attentat på Pro-NRW politikeren og juristen Markus Beisichts lige akk… […]

trackback

[…] af ​​partiet Pro NRW, Markus Beisicht var den 12 marts målet for et terrorattentat – det har en af ​​de mistænkte salafister nu tilstået. […]

trackback

[…] i går Jyllands Posten og i dag den første engelske avis. (Og den 13 marts havde bloggen Mordforsøg på tysk islamkritiker forhindret, Politiken har den idag. […]

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Peter Buch. Dem har jeg også læst: Kilde Materiale: 1).Vesten må vælge. Marius Baar. 1980. 2). I krigens hus. Helle Merete Brix, Torben Hansen og Lars Hedegaard.2003. 3). Storm over Europa. Islam-fred eller trussel. Lone Nørgaard og Tabita Wulff. 2006. 4). Jeg anklager. Ayaan Hirsi Ali. 2005. Infidel. ( Mitt liv, min frihet – norsk udgave) Ayaan Hirsi Ali 2006. 5). Muslimske ekstremistbevægelser i Danmark. Rolf Slot-Henriksen. 2004. og Erobring og besættelse – muslimske originaldokumenter om kolonisering af Danmark. Rolf Slot- Henriksen 2005. * 6). Problemet med ISLAM. Irshad Manji. 2004. Et udvidet kursus. 7). Derfor er jeg ikke muslim.… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Peter Buch.

Jeg har læst bogen det må vel være nok?

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Allan Hansen

Det er rigeligt.
Men for andre er det, oftest, mere passende at oplyse hvor man har noget fra end udelade denne oplysning, hvad man ofte kan være meget tilføjelig til. Dokumentering spiller en rolle for andres forståelse af hvad der foregår, er det objektivt konstaterbare – hvordan den foregår

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Peter Buch.
Tak for linket.

Lev Vel

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Allan Hansen

Det er fint Allan

Dokumentation, for fuldstændighedens og det heles skyld, skriv hvor du har det fra, skriv ikke nødvendigvis langt, men udvalgt, det væsentlige, optimalt når det er andres værk og ikke noget du selv sidder og skriver her og nu, da husk- venligst angivelse af benyttede kilder.

Pas på derude.

trackback

[…] mordforsøget på juristen og politikeren Markus Besicht forleden, er dialoglysten begrænset. Inger Støjberg bør læse […]

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Om Nationalfølelse. ( Et fordrag af Brandes holdt ved indvielsen af det danske Studentersamfunds nye lokaler den 1. Februar 1894). ” Spørg dem selv, hvad betingelsen er for at et menneske kan nå til udfoldsen af alle sine evner, få udrettet alt hvad det formår. – Dets væsen må være sat i svingning; det må ikke føle sig trykket af stadig sorg eller tvivl, men enten være lykkeligt eller føle sig båret af et forsæt, af selvtillid eller trods. Og spørger de om det samme for en hel slægts og et helt folks vedkommende, så bliver betingelsen for at der… Read more »

Bergfast
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Intressant tal av Brandes. Tack till Allan Hansen för postning av det. Ja, god moral förutsätter kanske ändå ett hopp,…. Som kanske i sin tur kanske ändå kräver en tillit….Som kanske ändå i sin tur kräver en respektfullhet …. Som kanske i sin tur kräver en tro… En tro på det som man kanske ännu inte kan se, men som man ändå vill kultivera en tro på skall kunna bli en verklighet.. …. Men, men, det är svårt, att under svåra tider kunna uppleva tilltro, och tro… Det är absolut lättare att tappa all – tro – på det mesta….och… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Bergfast
Prudentius
9 years ago

“…hvis politikerne havde bare den mindste ambition om at beskytte deres befolkning…” Men det har de ikke. De lever nemlig på det ophøjede visionære varmluftsbårne Olympen, rejst på toppen af den ikke-eksisterende fremtid af globaliseret rettighedsdreven multikulturalistisk vidunderlighed. Det er kun os almindelige dødelige, der må trækkes med nutiden og betale for den i blod og kroner. Og når den sande jordnære virkelige multikulturelle fremtid af morderiske etniske konflikter og økonomisk sammenbrud for alvor materialisere sig, skal vi også betale for den, i blod og manglen på kroner. Det er på høje tid at smide det multikulturelle kartel (partierne på… Read more »

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Overfor sådanne attentatforsøg er der kun ét middel:
Omgående gengældelse!!!

falkeøje

Bent Larsen
Bent Larsen
9 years ago

Breivik tiltrak altfor meget opmærksomhed til mange politikeres farlige virksomhed. Venter nu på at han bliver ‘begået selvmord’ i sin celle.

JensH
JensH
9 years ago

OT

“Albertslund Kommune om brande: »Hjælp os – vi er løbet tør for ideer«
Der har været 99 påsatte brande i Albertslund på under seks måneder. Det får myndighederne til at råbe på hjælp.”

http://politiken.dk/indland/ECE1921283/albertslund-kommune-om-brande-hjaelp-os—vi-er-loebet-toer-for-ideer/

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x