14
mar
Seneste opdatering: 15/3-13 kl. 0303
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man siger i visse kredse omkring Politiken og professor Skovgaard Petersen, at muslimske lande har fortjent demokrati lige så meget som vi andre. Giv det dem på en tallerken, og de vil forvalte det som enhver anden. Det virker ikke rigtig gennemtænkt, med mindre man tænker Koranen bort politisk og psykoligsk, hvad vestlige akademikere har været virkelige eksperter i. Visse modige, begavede muslimer fortjener det naturligvis, de må gerne flygte fra det rådende barbari, hvis de agter at overleve. Flertallet egner sig ikke til at opnår eller leve i et demokrati, de er uegnede i overskuelig fremtid.

Muslimske politikere i Europa er katastrofer, det er mere reglen end undtagelsen. I Danmark har vi masser af eksempler, navnlig i SF og Enhedslisten, som jeg ikke skal træde i nu af hensyn til ‘Oliver’ og Asmaa og de fjolser, der satsede på dem. I Norge og Sverige er eksemplerne legio. I Belgien har de lige valgt hard-core jihadister ind i Bryssels byråd. Demokratiet kan bruges til at bekæmpe demokratiet, det er ikke nogen nyhed siden 30 januar 1933.

Nazi Ahmed, Baron Ahmed var den første muslim, der blev indvalgt i House of Lords ved Tony Blairs mellemkomst i 1998. I England går han også under det rammende navn navn ‘lord of the Lies.’Den 25 December 2007 dræbte han den 28-årige Martyn Gombar, fordi har fra sin Jaguar-X var optaget af at sende 5 sms’er. For dette trafikdrab fik han tolv ugers fængsel. Nu kommer det frem, at han mener at ‘dommen for drabet var jødernes skyld’. Igen bliver han suspenderet, og Ed Milliband har travlt med at trække i land for sit parti.

I april 2012 udlovede han i Pakistan $10 millioner for tilfangetagelsen af præsidenterne Obama og Bush. Om 7/7 massemorderne i London 2005 sagde han, at “de havde en identitetskrise, som imamer og moskéer uheldigvis ikke havde nået at forebygge.” At der ikke har været flere vellykkede massemord i England, er ikke lord Ahmeds fortjeneste. I 2009 truede han med at samle 10.000 muslimske hooligans, for at forhindre Geert Wilders’ besøg i London. Hans track-record er meget længere. Flere muslimer i politik? Hvorfor ikke bare konvertere vore parlamenter til psykiatriske plejehjem med det samme?

According to the Times, Lord Ahmed blamed his prison sentence, for sending text messages shortly before his car was involved in a fatal crash, on pressure placed on the courts by Jews “who own newspapers and TV channels”.

The Muslim peer allegedly told an Urdu-language broadcast in Pakistan that the judge who jailed him was appointed to the high court after helping a “Jewish colleague” of Tony Blair during an important case. He allegedly claimed that his imprisonment was related to Jewish disapproval of his support for Palestinians in Gaza, which he visited in 2008.

A Labour spokesman said: “The Labour party deplores and does not tolerate any sort of anti-semitism. Following reports in the Times today we are suspending Lord Ahmed pending an investigation.” Lord Ahmed suspended over ‘Jewish conspiracy’ claims,British MP blames jail term on Jewish ‘conspiracy’. Paul Weston: Who Is Lord Ahmed?

Absolut blåt flertal i Norge

Ligesom Venstre og Dansk Folkeparti har eget flertal i Danmark. Norske Høyre er dog ikke driftsikkert, når det kommer til koloniseringen af Norge udefra, der er Lars Barfoed og Bendt Bendtsen inde over dem. I Sverige er situationen en anden, det kan Reinfeldt og Moderaterna takke sig selv for. Ingen vil savne Reinfeldt, næppe engang hans ex-kone.

Indspilning i fuld skærm 14-03-2013 193632

Høyre og Frp ville fått 102 stortingsplasser alene dersom det var stortingsvalg i morgen, viser en fersk meningsmåling. Trolig er det ny, mørkeblå rekord. Har aldri sett en blåere måling

Sunnier sprænger shia-moské i Syrien

Western-backed militants blow up Muslim shrine in Syria’s Raqqa. Lad os hjælpe dem, Villy. Send våben, læg os ud med Rusland og Kina og importér konflikten til Danmark oven i de andre, I allerede har hentet. Det vil kun alt for godt ligne jer. Flere mord og skyderier i København. “Kan vi ikke gøre det lidt bedre?” Flere mord, SF (S, R og Enhl) er skyldige i. Hvorfor ikke lige så mange som i Sverige, cirka et dagligt? Det er ikke ret mange, når man tænker på, hvad antallet døde bliver til i fremtiden. De dør desuden i bevidstheden om, at deres liv går til en værdig sag, godhedens apoteose, som enhver humanist kan skrive under på. De rene af hjertet vil gerne dø for Holger, Margrethe, Villy og Gammeltoft Hansen, der kan blive en mindelund for matyrerne , for er ikke “Vel død hele sagen?”.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] I april 2012 udlovede han i Pakistan $10 millioner for tilfangetagelsen af præsidenterne Obama og Bush. Om 7/7 massemorderne i London 2005 sagde han, at “de havde en identitetskrise, som imamer og moskéer uheldigvis ikke havde nået at forebygge.” At der ikke har været flere vellykkede massemord i England, er ikke lord Ahmeds fortjeneste. I 2009 truede han med at samle 10.000 muslimske hooligans, for at forhindre Geert Wilders’ besøg i London. Hans track-record er meget længere. Lord Ahmed: »En jødisk konspiration fængslede mig« […]

trackback

[…] Via SDMATT2a & Snaphanen […]

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

At dømme efter videoen var det meget tæt på, at de kunne have slået mange fluer med et slag 😉

Santor
Santor
11 years ago
Reply to  Bjovulf

allahs ørkenkrigere gør nok ikke meget i sikkerhedsafstande og den slags petitesser 🙂

Prudentius
11 years ago

Flot eksplosion! Ikke at jeg går ind for, at man springer historiske helligdomme.

Dog måske med Kabaen, som den eneste undtagelse. 😉

Endnu et godt eksempel på den “skånselsløshed” Koranen kræver “de troende” udøver mod de “vantro”, “hyklerne” og de “frafaldne”. De “troende” (dem der tager Koranen alvorligt) definere iøvrigt selv hvem der er hvem.

Man sidder tilbage med spørgsmålet: Kan Vestens tåbelige og hovmodige magteliter nogensinde gøre sig håb om at kunne stole på og kontrollere disse legioner af jihadi-allierede??

Svaret er: Nej sæføli ikke!

Men det VIL multikultierne og globalisterne ikke forstå, og så bliver det jo svært.

Prudentius
11 years ago
Reply to  Prudentius

“…at man springer…”

Sprænger!

JensH
JensH
11 years ago

Nu vi er ved UK:

“University College London bans hard-line Islamic group which tried to segregate men and women at a debate held on university premises”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2293248/University-College-London-bans-Islamic-group-iERA-segregating-men-women-debate.html

JensH
JensH
11 years ago

Var der nogen der sagde Lord Haw-Haw???

http://en.wikipedia.org/wiki/William_Joyce

PFEP
PFEP
11 years ago

Jamen hvad søren skal vi i Europa med disse mærkelige mennesker til?
De virker jo helt borte i tågen rent åndeligt, ikke noget Carl Nielsen “Tågen Letter” her overhovedet.

Prudentius
11 years ago
Reply to  PFEP

Vi skal det med dem, at de tilhøre det geografiske-kulturelle-etniske-politiske rum, fra Vesteuropa over Nordafrika, Mellemøsten og til Centralasien, som vores eliter søger at dominere og fusionere til én grænseløs zone. Et marked en stat, kontrolleret af… jeps… vores eliter! Via multikulturalismen, anti-imperialismen og anti-racismen skal vi alle sammen opdrages til at være små artige og tolerante verdensborgere (læs kvæg/klienter) i det store forkromede menneskerettigheds-imperium (læs Babelstårn). Et anti-imperialistisk anti-racistisk visionært imperium kontrolleret af… jeps… vores eliter! Fra Ishøj til Islamabad – Yes we can! (Det multikulturelle imperium er tænkt som et meritokrati og en ide-nation, det vil sige alle… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x