15
mar
Seneste opdatering: 15/3-13 kl. 2216
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

»Sale Blanc ! Chronique d’une haine qui n’existe pas« udkom i Frankrig i februar 2013. Uddrag af et interview med forfatteren Gerald Pichon i Novopress den 11 marts 2013: Entretien avec Gérald Pichon, auteur de “Sale Blanc”.

En skelsættende bog af Gerald Pichon baseret på utallige kilder (artikler, essays, rapporter osv.) Gerald Pichon skildrer et af ​​de sidste store tabuer: det antihvide had. Men vigtigst af alt, og det er en af ​​de vigtigste idéer i denne bog, er dette had er et produkt en gift der er indpodet i indfødte franskmænd, ethnomasochismen, som Guillaume Faye talte om for allerede 30 år siden.

Min bog har ét formål: at bryde koden til den tavshed der findes omkring hadet mod hvide i Frankrig. Systemet dræber mennesker, denne alliance af af storfinans og den politiske klasse, som har styret vort land i tredive år. Politikere på både højre og venstre side er nærmest kvalt af angst over for de tusindvis af ofre for dette had. De har lukket deres øjne og blokeret deres ører, så intet kan forhindre den store befolkningsudskiftning, som forfatteren Renaud Camus har beskrevet i Europa og i Frankrig i særdeleshed. Systemet slår mennesker ihjel, men eliten betragter dem som nødvendige ofre – ‘collateral damage.’ Jeg vil vise, at der bag statistikken gemmer sig mennesker og jeg håber, at ingen efter at have læst min bog kan sige: “Det vidste jeg ikke.”

Jeg er overbevist om, at dette system vil dræbe det franske folk og snart føre os ind i en ny fase af ødelæggelse ved hjælp af jihadister fra Bosnien, Libyen og Syrien, bevæbnet og trænet af de europæiske stater. Som vi ser det, er de er fuldstændigt ustabile og kan eksplodere når som helst for hvad som helst. For et blik, for en cigaret, kan du blive lynchet eller dræbt, og politiets ringe tiklstedeværelse i visse områder kan skabe regulære oprørshære, der vil gøre væbnet opstand. En politiembedsmand har beskrevet det sådan, at Frankrig allerede befinder sig i en situation af “permanente opstande.”

Men endelig. Min bog begynder med et citat af Jean de Brem: “Hver af os er den sidste af europæer.” For at møde de enorme udfordringer, som fremtiden byder på, skal du huske én ting: “Hver af os bærer flammen, som er Europas håb..” Og denne flamme er vores tro på Gud og Jomfru Maria, så værn dem med et rent hjerte, og de vil give os sejren!” (Snaphanens oversættelse)

Se også 12 marts om den anden nyudgivelse: Frankrig – A Clockwork Orange

Tyskland opløser tre salafistgrupper

Efter mordforsøget på juristen og politikeren Markus Besicht forleden, er dialoglysten begrænset. Inger Støjberg bør læse med efter sit hovedløse dialogtilbud til danske salafister sidste år. Vores politikere skal ikke debattere med fanatikere og politiske terrorister, de skal bekæmpe dem med ethvert middel, situationen kræver.

Tysk politi fandt ved en razzia i Hessen og Nordrhein-Westfalen våben, ammunition og sprængstoffer hos de muslimske mænd, der ville myrde Pro NRW lederen Markus Beisicht. De fandt også en liste på yderligere otte politikere, der tyder på at de havde flere Pro NRW medlemmer i kikkerten. Hvor vidt det var en dødsliste, er endnu uvist, men det vides at de også har haft mordplaner på en kritisk journalist. De fire anholdte, – to tyske tyrkere, en albaner og en tysk konvertit, – har været i politiets søgelys siden november.

Politiet er overbevist om, at opfordringen til politiske mord kom fra Pakistan gennem en propagandavideo lavet af en Abu Ibrahim, der i maj sidste år kom online. Abu Ibrahim Yassin Chouka fungerer som en propagandist for den terroristorganisationen Usbekistans Islamiske Bevægelse. Han bror Mounir spillede længe fodbold i klubben Fortuna Bonn. Videoens opfordring er klar: “Du skal dræbe alle medlemmer af Pro NRW – alle!”

Efter razziaer i Hessen og Nordrhein-Westfalen onsdag forbød indenrigsminister Hans-Peter Friedrich (CSU) tre islamistiske foreninger – “Dawa FFM” og Islamische Audios, samt Nordrhein-Westfalen gruppen “al-Nussrah”, som han sagde ville omstyrte demokratiet og indføre en islamisk stat.

NRW indenrigsminister Ralf Jäger (SPD) erklærede onsdag efter anholdelserne, at sikkerhedsstyrkerne tager risikoen ved salafistiske ekstremister yderst alvorligt. Chefen for Verfassungsschutz i NRW siger, at fanatiske salafister ikke viger tilbage for noget overhovedet. Salafisten planten mehrere Anschläge, Befehl für Anschlag auf “Pro NRW”-Chef kam wohl aus Pakistan, Germany bans three Salafist groups as anti-democratic. “Fanatische Salafisten schrecken vor nichts zurück”. (Snaphanens oversættelse)

Soeren Kern skriver i dag i Germany vs. Radical Islamists

More recently, Salafists have issued death threats against German politicians.In February 2013, the German newspaper Die Welt reported that a German Salafist calling himself Abu Azzam had threatened to attack Berlin this summer and to kill German Chancellor Angela Merkel. According to the newspaper, a three-minute video posted on the Internet shows Azzam saying: “Our troops are already there [in Germany], you will bleed, your heads will roll … Oh Allah, give the German people what they deserve!”

In what German intelligence said was an “unusually direct threat to Germany and the head of the government,” Azzam also said: “Looking back at the Arab spring, we are looking forward to a European summer. We want to see Obama and Merkel dead.” German Interior Minister Hans-Peter Friedrich said: “Salafism, as represented in the associations that were banned today, is incompatible with our free democratic order. The groups aim to change our society in an aggressive, belligerent way so that democracy would be replaced by a Salafist system, and the rule of law replaced by Sharia law.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jonny
Jonny
9 years ago

Och samtidigt i Tyskland: Rasism mot vita. Där också. Chockerande!

25-årig tysk blir ihjälslagen av ett gäng turkar.
Turkar, och andra invandrare, hyllar dådet på nätet: “Ett nazisvin mindre”.
Andra turkar, och andra invandrare, försvarar gärningsmannen: Tyskarnas beteende provocerar och tvingar oss att göra saker som vi inte vill.
Den socialdemokratiske borgmästaren å sin sida kräver “tolerans” och “kamp mot högern”.

Kirchweyhe: Doctors Let Daniel S. Die
http://www.pi-news.org/2013/03/kirchweyhe-doctors-let-daniel-s-die/

Kirchweyhe: Mayor Bans Funeral Procession
http://www.pi-news.org/2013/03/kirchweyhe-mayor-bans-funeral-procession/

Daniel S. – Innenminister verweigert Anteilnahme
http://www.pi-news.net/2013/03/daniel-s-innenminister-verweigert-anteilnahme/

Daniel totgetreten: SPD-Bürgermeister fordert “Toleranz und Runden Tisch gegen Rechts”
http://www.pi-news.net/2013/03/daniel-totgetreten-spd-burgermeister-fordert-toleranz-und-runden-tisch-gegen-rechts/

Türken verhöhnen ermordeten Daniel S.
http://www.jungefreiheit.de/Single-News-Display-mit-Komm.154+M5b7795930b3.0.html

Angela
Angela
9 years ago
Reply to  Jonny

Förskräckligt! Rent förskräckligt! Jag läste just om “La France orange mécanique”. Alla ministrar som är på alla möten i EU talar de aldrig om detta? De kan väl inte vara okunniga? Jag undrar så vad de säger o detta till varandra. Om det är så att de tycker att det är “nödvändiga offer” eller som Barosso sa: det är inte vårt problem. Det får nästa generation ta hand om.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Så tag dog det tørklæde af! http://www.b.dk/politiko/saa-tag-dog-det-toerklaede-af Af Marie Krarup, MF (DF) 15. marts 2013, 09:47 Man har ikke ret til at føle sig som et offer, fordi man partout vil skilte med sin religion på sin arbejdsplads via sin påklædning. Jeg har meget tit gymnasie-klasser på besøg på Christiansborg. Jeg synes, det er sjovt at vise dem rundt og at diskutere med dem bagefter. For nylig havde jeg en sådan klasse på besøg og holdt som sædvanlig et lille oplæg om Dansk Folkeparti og vores mærkesag: begrænsning af indvandring af folk fra den islamiske verden. Der var adskillige muslimer… Read more »

Blikk, Breida
Blikk, Breida
9 years ago

For den som leser fransk fins det bøker og artikler om den anti-hvite rasisme, på litt mer diskursivt nivå. Eksempelvis
Se eks: Tarik Yildiz : “Le racisme anti-blanc” (selv bare lest referat)
http://www.fdesouche.com/176633-tarik-yildiz-%C2%AB-le-racisme-anti-blanc-un-sujet-de-societe-que-nous-devons-affronter-%C2%BB

EH
EH
9 years ago

Ser denne elite dog ikke at de på et eller andet tidspunkt kan befinde sig i en dobbelt konfrontation. De vil ikke blive skånet af nogen af grupperne. Ikke at jeg vil have medlidenhed med dem. De kommer til at ligge som de har redt. Men den spinkle fred, som, trods alle uhyrlighederne, stadig hviler over det Europæiske kontinent vil meget nemt kunne afløses af begivenheder, som får “krigen” i Nordirland, da den var på sit højeste, til at ligne det rene “tomatkasteri”. Denne afskyelige iskolde “elite” MÅ på et eller andet tidspunkt have overvejet de to (eller måske 3?)… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago
Reply to  EH

I øjeblikket er eliten beskyttet af bevæbnet politiet. Hvis situationen eskalerer er der allerede lagt planer for deres evakuering til tryggere steder hvor bevogtningen er langt kraftigere. Jeg tror ikke længere på den gamle sandhed om at “Dansk Militæret aldrig bliver sat ind mod Danske borgere”, den tid er vist forbi.

Man skal måske lige dvæle ved det faktum at de der er beskyttet af bevæbnet vagter og politi er de samme der nægter almindelige Danskere den samme luksus.

Så EH, eliten presser på i sikker forvisning om deres egen sikkerhed.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  Anonymous

Den fine Obama som vill ta ifrån vanliga amerikaner sin rätt att sedan mer än 200 år bära vapen för sitt eget skydd, har själv beväpnade vakter dygnet runt. Döttrarna hans går i en skola med 11-12 beväpnade vakter. Det är bara vi vanliga medborgare som skall vara obeväpnade och lätta offer för deras officiella och in-officiella stormtrupper.

Prudentius
9 years ago

“ethnomasochismen” Ja, og/eller etno-hubris. Troen på at menneskets tribale-etniske natur kan opsiges til fordel for et universelt abstrakt fællesskab bygget alene på idealer og jura. Vi er jo alle mennesker ikke sandt? Præcis! Og derfor er det så vigtigt, ikke at ignorere eller søge at afskaffe de mest basale bestanddele af vores natur. Vi lever i flokke/grupper/storfamilier baseret på blod, sprog og kultur. Og alle grupper holder et territorium. Er der usikkerhed om hvem der besidder et territorium, byder konkurrerende grupper øjeblikkeligt ind. Og selv uden usikkerhed byder de ofte ind alligevel. Sådan er det og sådan vil det altid… Read more »

hilmar
hilmar
9 years ago
Reply to  Prudentius

Som hvid europæer kan man lige så godt vedstå sig sine etniske og racemæssige interesser. Man vil nemlig højst sandsynligt blive fordømt som racist alligevel, ligegyldigt hvor mange krumspring man gør for at overbevise verden om at man ikke er det. De aggressive kolonisatorer der hentydes til i videoen, er ikke alle muslimer. Mange af dem er vestafrikanere med blandet kristen/animistisk/voodoo religiøs baggrund. Deres sikre fællesnævner er derimod: de er racemæssigt ikke-hvide. Og de er bevidste om det. Det er tydeligvis svært for mange danskere, at komme til den selvindlysende og, i sidste ende befriende, erkendelse af, at deres identitet… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

…Och gravitationen har sin gång.

Nu får vi väl höra svenska “intellektuella” Baader-Meinhof-jihadister utropa att man inte kan dra alla salafister över en kam. De är ett hån mot allt vad humanism heter och jag antar att de är nöjda nu. Det här är precis vad de har kämpat så hårt för i decennier på debattsidor, kultursidor och i tv-sofforna.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x