26
mar
Seneste opdatering: 28/3-13 kl. 0418
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For et par år siden, var hun stadig værd at læse i Expressen, der var liv i hende og hun turde tænke selv, men nu ligner hun alle de andre, som man kan se i hendes hovne, overfaldiske og politisk korrekte optræden fra i aftes. Har hun læst Camerons tale, eller har hun bare læst SVT’s referat af den? Jeg skal sammenfatte den ultra-kort: »Masseindvandring har bragt nogle gode ting, men det har også bragt problemer, så her er nogle lappeløsninger, vi foreslår.”

På baggrund af hvad det nu måtte være, slår den nu helassimilerede Sten fast, at ”Cameron följer en främlingsfientlig trend”.. Det gør han desværre for det engelske folk ikke. Sverige og England kappes stadig om at få den mest forfærdelige fremtid i Nordeuropa, men nu er Dilsa Demirbag-Sten rykket op på de stockholmske parketgulve, så nu kan hun være ligeglad. Hun belærer sine værtsfolk både i SR og på DN, hvor hun for kun tre dage siden skriver dette:

Vi är där danskarna var för snart tio år sedan. I dag ligger Dansk folkeparti stabilt runt 12 procent.

Som i mange måneder, har været løgn. Kan Demirbag-Sten ikke dansk, er hun undskyldt, for journalistpartiet har ikke været meget for at informere svenskerne om den virkelige situation i Danmark, der må få enhver til at tænke på, at en plads i solen i Sverige ikke længere er så langtidsholdbar, som den har været.

Man kan næsten se det i det søvnige blik, i dronningeminen og det stramt samlede hår. En begavet kvinde, der er kommet frem i verden. Nu skal det erobrede forsvares, de sikre kort skal spilles, så er Dilsa fast gæst på SVT indtil hun dør. Hun er gledet ind i galleriet af talking heads, ingen kan kende forskel på. Hvis man kender SVT, behøver man ikke engang afspille denne video, men hvis man interesserer sig hvor, hvad sociale ambitioner kan gøre ved den fri tanke, skal man gøre det alligevel:

The Politics of Personal Destruction, Danish Style

Dokumentaren om filosoffen Henrik Gade Jensen, der var spindoktor for kirkeministeren i den borgerlige regering, der kom til i 2001, er så interessant, at jeg godt forstår nogen har gjort det store arbejde at undertekste den på engelsk. Nu er læsere i Sverige og Norge så heldige, at de også kan den, og det bør de gøre, for historien har bud langt ud over de direkte indblandede.

Løsagtige nazibeskyldninger i Information og TV 2 gjorde, at han sagde op et år efter for ikke at belaste regeringen. Derefter blev han projektleder på tænketanken Cepos og er i dag præst på Lolland. Han er en af Danmarks mest respekterede, borgerlige intellektuelle, han fik erstatning ved en efterfølgende retssag og efter udsendelsen fik han flere uforbeholdne undskyldninger, undtagen for den hovedskyldige journalist Rasmus Lindboe. Lindboes kilde René Karpantschof medvirker i udsendelsen, og jeg kan ikke huske, om det er undskyld, han prøver at sige. ‘Hængt ud på forsiden – Henrik Gade Jensen’ blev sendt mandag d. 29. oktober 2012. Se det!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago

Varken Sten eller Reinfeldt klarar av att stå emot historiens hjul. Som vi kan se är det inte bara i England det har vänt: Italien annonserar för repatriering, Tyskland vaknar upp inför salafismen och inför Turkiets maktspråk och Frankrikes avantgardistiska socialister bedriver “korståg” i Mali.

Reinfeldt är ett kapitel för sig. Vad vill karl’n egentligen?

Høgsbro
Høgsbro
10 years ago

“…og jeg kan ikke huske, om det er undskyld, han prøver at sige.” Jeg elsker den slags underspillet ironi. RK har vist nok ikke været citeret siden, og det er dog noget.

JensH
JensH
10 years ago

Statsminister Reinfeldt har skam også været ude og tage afstand fra David Cameron’s påståede nye ” främlingsfientlige” linje:

“Jag tycker att det är olyckligt. Jag tror på ett Europa som ska vara öppet, där vi har fri rörlighet och snarare
ska ställa frågan om hur människor som kommer hit lättare ska komma in i arbete, säger Reinfeldt.”

http://www.svt.se/svttext/web/pages/118.html

Bare underligt vi ikke har hørt fra ‘vores’ hjemlige moralens vogtere på Politiken. Hvor er Zenia Stampe?? Burde hun ikke tage Cameron “under behandling” for hans ‘dem og os’-tale på hendes Politken blog???

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

” sneakin´up behind you,,.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x