28
mar
Seneste opdatering: 29/3-13 kl. 0528
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Yariv Horowitz kalder sig ‘venstreorienteret’ og har lavet en kritisk film og den israelske hær. Det er ingen beskyttelse mod muslimsk vold, heller ikke på europæisk grund:

Yariv Horowitz has reportedly been beaten by “Arab youths” just before his film, Rock the Casbah, won an award at a French festival -A group of Arab youths have reportedly attacked an Israeli film director, Yariv Horowitz. Horowitz, who directed the film “Rock the Casbah” was participating at a film festival in France when he was attacked by a group of Arab youths just before the film won the best film award. He is reported to have lost consciousness and has been subsequently treated. Horowitz is said to have returned immediately to the festival after treatment. Authorities are estimating that the attack was racially motivated. Commentator. Yariv Horowitz was beaten unconscious just before winning best film award. le cinéaste israélien Yariv Horowitz battu par un groupe d’arabes jusqu’à perdre connaissance (The Very Real Jewish Exodus From France)

Sociologisk ønsketænkning: “Når de gamle uddør, bliver det hele bedre”

“Prejudice or xenophobia, as of right now, is not actually getting any worse in Sweden, there is no evidence to suggest this. If anything, measurements show that the trend is improving,” he said. “The most prejudiced group is the elderly, who grew up in a different time. To put it very bluntly, when they die things get better.”Besides the difficulty elderly have in abandoning long-held views, Hjerm pointed to politicians’ poor articulation of the issue as another cause for xenophobia in Swedish society. Mikael Hjerm, a sociology professor at Umeå University.

“Ingen har fortjent en så ubehagelig sprøjte som Aftonbladet”

Så har jeg igen været nogle dage hinsidan og kan atter slå fast, at de svenske medier i almindelighed og den svenske avis Aftonbladet i særdeleshed lægger en politisk linje, som hørte Sverige til et andet solsystem. Følg med på denne korte tur ud i et stykke absurd stykke politisk teater: [..]

Sammenligningerne er ikke perfekte, men tjener til at illustrere det forhold, at der også herhjemme er blevet skrevet det mest utrolige, når det kommer til den førte udlændingepolitik. Forskellen er så bare den, at Sverige halter mellem 20 og 30 år efter Danmark, når det handler om reel ytringsfrihed på det her område i dag i 2013.Det er synd for både Sverige og svenskerne. Hverken land eller folk har fortjent en så ubehagelig sprøjte som Aftonbladet. Sverige, det ekstreme tilfælde

Politi dræber ‘belgisk Mohamed Merah’

Frank-algiereren Hakim Benladghem med et gigantisk våbenarsenal og livsfarlig efter at have været i de franske specialstyrker “paracommandos’. Politiet opgiver, at de stoppede ham akkurat inden han skulle slå til med en terrorhandling. Deadly Chase on a Belgian Highway. Hakim Benladghem, un « Mohamed Merah » a été abattu en Belgique.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Hakim Benladghem was shot by Belgian special forces on the Lille-Brussels motorway on March 26. Under Belgian and French surveillance since 2008, police report that he was planning to commit a series of attacks, notably in Brussels. The 39-year-old Franco-Algerian had trained as a “para-commando” with the French Foreign Legion. He moved to Belgium in 2008, which was also the year in which he became an extremist. He had notably made several attempts to enter Israel with a view to fighting in Gaza. A large stock of weapons was found at his home, which would appear to confirm French… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Ekspert: Thorning er på dødskurs http://www.bt.dk/politik/ekspert-thorning-er-paa-doedskurs Det siger journalisten og forfatteren Erik Meier Carlsen, der har fulgt Socialdemokraternes udvikling tæt siden 1970’erne og som var den første, der for 13 år siden forudså Dansk Folkepartis store succes i bogen ’De overflødiges oprør’. – Kombinationen af Venstre og Dansk Folkeparti er nu så stærk, at den ser ud til at kunne overtage den vigtige samfundsbærende rolle, Socialdemokraterne havde i forrige århundrede. Socialdemokraterne er på dødskurs nu. Det er en forfærdelig situation for dem, siger han. – Samfundet har jo løbende behov for finde nye former for produktion og beskæftigelse. Og det… Read more »

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
9 years ago

Förhoppningsvis tar skattepengarna som professorn lever av slut innan hans utopia med avdöda rasister uppstår.

Det är bra, för han ser ut att behöva pröva att försörja sig ett hederligt sätt.

BE
BE
9 years ago

“To put it very bluntly, when they die things get better.”

Det minder mig om Bent Jensens “Gulag og glemsel”. Han beskriver behandlingen af “forældede befolkningsgrupper”.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x