31
mar
Seneste opdatering: 2/4-13 kl. 0157
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er mange ting de mellemøstlige gerontofascister frygter, så sandt som islam bygger sin magt på vold og frygt, men intet frygter de mere end ligestiling mellem kønnene, og derfor ser vi også hele tiden, at de ikke går af vejen for mord på og terror overfor kvinder for at beskytte deres magt, nu altså også i Europa. Æresdrab er kun toppen af isbjerget, ser man på de morddømte her, er voldsomt kontrolbehov og jalousi et meget hyppigt mordmotiv. Vi har netop endnu en død, svensk ‘balkonpige’ i dag.

Ligestilling under islam bliver ikke som en basisgruppe i Danmark i 70’erne, den bliver blodig, det har den allerede været længe uden at europæiske feminister rigtig har interesseret sig for det, mere søster end solidaritet er det med dem. Lad dem dø, Herregud, skide arabere.

Egypt‘s ruling Muslim Brotherhood warns that a U.N. declaration on women’s rights could destroy society by allowing a woman to travel, work and use contraception without her husband’s approval and letting her control family spending. The Islamist party of President Mohamed Mursi outlined 10 reasons why Muslim countries should “reject and condemn“ the declaration; The Brotherhood, which helped to elect Morsi to power in June, posted the statement on its website, Ikhwanweb.

The Muslim Brotherhood said the declaration would give “wives full rights to file legal complaints against husbands accusing them of rape or sexual harassment, obliging competent authorities to deal husbands punishments similar to those prescribed for raping or sexually harassing a stranger, give girls sexual freedom, legalize abortion, provide teenagers with contraceptives, give equality to women in marriage and require men and women to share duties such as child care and chores, equal rights to homosexuals, and provide protection and respect for prostitutes” and “equal rights to adulterous wives and illegitimate sons resulting from adulterous relationships.”

The Muslim Brotherhood should be worried. Equal rights for women would not destroy society but Islam.Equality for Muslim Women will be the Death Knell of Islam(I Danmark er kvindernes erhvervsdeltagelse blandt de højeste i verden, omkring 77 procent) – Man skulle tro, at Morsi havde vigtigere ting at tænke på end at tyrannisere kvinder. Spengler: Egypt’s Bankruptcy and America’s Foreign Policy Failure:

Egypt is running out of the hard currency it needs for fuel imports. The shortage is raising questions about Egypt’s ability to keep importing wheat that is essential to subsidized bread supplies, stirring fears of an economic catastrophe at a time when the government is already struggling to quell violent protests by its political rivals. Farmers already lack fuel for the pumps that irrigate their fields, and they say they fear they will not have enough for the tractors to reap their wheat next month before it rots in the fields.

Egypt is not going into an economic and social tailspin because the government of Hosni Mubarak fell in 2011; the government of Hosni Mubarak fell because Egypt already was headed into an economic and social tailspin. We stand not before a glorious era of Muslim democracy, comparable to the revival of Eastern Europe after the fall of Communism, but a prolonged period of chaos. We cannot prevent this; at best we can limit the damage. The situation on the ground in Egypt is becoming desperate.

Spanien vil kunne sløjfe statsborgerskaber af sikkerhedsgrunde

Spanien vill införa vissa tester för utlänningar som söker medborgarskap i landet. På grund av säkerhetsskäl kan även utlänningar förlora sitt medborgarskap i Spanien. Utlänningar som engagerar sig politiskt i andra länder eller går med i en väpnad armé i ett annat land riskerar också att i framtiden förlora sitt medborgarskap i Spanien.

Enligt lagförslaget måste utlänningar som söker spanskt medborgarskap genomgå ”officiell examen” för att kunna visa en tillräcklig grad av kunskap i det spanska språket. Invandrarna ska även kunna visa att de blivit integrerade i det spanska samhället. Samtidigt riskerar utlänningar som har spanskt medborgarskap att enligt artikel 25 att bli av med medborgarskapet om de riskerar den nationella säkerheten eller om de stör den allmänna ordningen. Spanien vill införa språktest för invandrare som söker medborgarskap, Los extranjeros que adquieran la nacionalidad española podrán perderla ‘por razones de seguridad’.

Anvendt på Sverige ville det betyde: Ikke flere ‘svenske’ jihadister, der returnerer fra Syrien eller Pakistan/Afghanistan, ikke mere grov kriminalitet mod lokalbefolkningen, ikke flere terrorbrandstiftelser, angreb på politi og brandvæsen, ikke noget med svenske terrorangreb (vi har haft to) eller storrøverier i Danmark, men det er sikkert ikke fordele, der frister en svensk politiker. Men bare vent, det kommer. I Sverige er halvdelen af de livstidsdømte indvandrere eller udlændinge og fængslerne er propfulde af ‘nysvenskere’, procentandelen er en hemmelighed, magten beskytter sine katastrofer så længe som muligt. Tilmed kan man gøre sig håb om en vis præventiv effekt, hvad der er en svær mangelvare i retsplejen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Parisfarere kender Den Store Moske i Paris i Rue Georges Desplas, 5 arondissement, om ikke andet for dens gode tyrkiske bad. Jeg hører at TV 2 netop samtidigt har en udsendelse om Femen, men den kan TV-fri ikke se. Kvindefrigørelsen under islam bliver ikke noget te-selskab. […]

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

P.S:

Man husker at ex muslim og forfatter
Ayaan Hirsi Ali også fik frataget sin
opholdstilladelse i Holland – så
det kan altså lade gøre.

Lev Vel

Santor
Santor
9 years ago

Ang. Kvindefrigørelse kan knække islam.

Ja. Hvis der skal tales om svigt, så er vestlige feministernes svigt af deres muslimske søstre det altoverskyggende skrækeksempel.

anno
anno
9 years ago

Apropos Spanien

Ny rapport fra EU’s fundamental rights agency (FRA):

Report says ‘deficiencies’ persist in treatment of migrants at EU borders
A new report calls for an EU-wide ban on the return of migrants to third countries if this could put them in danger of ‘inhuman or degrading’ treatment.
“ We expect migrants entering the EU to be afforded the same rights and treated with the same dignity accorded to anyone else” Morten Kjaerum 27.03.13
ht tp://www.theparliament.com/latest-news/article/newsarticle/report-says-deficiencies-persist-in-treatment-of-migrants-at-eu-borders/

Rapporten, og en glad Cecilia Malmström “I very much welcome FRA’s report”
ht tp://fra.europa.eu/en/press-release/2013/fundamental-rights-eus-southern-sea-borders-deficiencies-promising-practices-and

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  anno

Det dokument betyder ingenting. EU er så småt ved at miste sin legitimitet alligevel. Hvis Spanien gennemfører denne lov vil mange følge efter. Opbakningen til en sådan lov vil simpelthen være for stor til at blive ignoreret.

Så kan Morten Kjærum og Cicilia Malmström sgu skamme sig alt det de vil. De kan bare “smutte” med 5.kolonnen hjem og se om ikke de kan lære DEM noget om ligestilling og menneskerettigheder…

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Ja, Steen.

FRIHED.

Herunder kvindefrigørelse, menneskerettigheder
og demokrati VIL reelt få islam til at bryde sammen!
Husk altid, at fornuften er menneskets bedste ven
og islams værste fjende.
Kort sagt, det er på tide at få stoppet
den islamiske hundegalskab!

Finn A.Skov
Finn A.Skov
9 years ago

Spanien har vist vejen. Nu mangler vi blot at se om nogle af vore egne politikere er i besiddelse af samme mod. Jeg tillader mig at tvivle. Det er ellers snart på tide vore folkevalgte viser at de er på folkets side. De seneste ildspåsættelser, skyderier, knivstikkerier, vold og hærværk tyder på at samme forholdsregler efterhånden er stærkt påkrævet også herhjemme. Man vil nok blive slemt skuffet, hvis man regner med at nogle politikere endelig vågner op. Med kvinder i toppen af dansk politik, samt en flok mandlige politikere, der er en feminiseret samling sutsko, skal man ikke forvente for… Read more »

utlandssvensk
utlandssvensk
9 years ago

Många svenskar lever i villfarelsen att åtgärder av detta slag är omöjliga pga. internationella konventioner. Detta är fullständigt felaktigt och troligen är Spanien bundna av i stort sätt samma konventioner som Sverige. Vidare har flera länder regler som gör att medborgarskap kan återkallas om man har erhållit det med hjälp av lögner eller falska uppgifter. I Sveriges fall innebär detta, om motsvarande regler infördes, att en stor majoritet av de som ha kommit de senaste 20 åren skulle kunna fråntas sitt medborgarskap.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
9 years ago

Sådan!

Vi har i årevis hørt på, at hvis kriminelle først havde fået dansk statsborgerskab, så fangede bordet. Så kunne de ikke udvises osv. Selvom vi henviste til, at f.eks. USA og Australien uden vaklen fratog kriminelle og terrorister et statsborgerskab, de aldrig skulle have haft. Uanset eventuelle konventioner osv, der ikke er beregnet til at beskytte vores egne lande og folk.

På dette område er det åbenbart Danmark, der tøffer efter – selv efter Spanien, der ellers har lukket mange fremmede ind i EU. Men efter næste valg er der nyt håb.

Morten - - -
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Er der, Gunnar? Så stemmer jeg på dig igen!

– – –

Anonymous
Anonymous
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeps, her er fra DFs arbejdsprogram: “Dansk Folkeparti ønsker, at indfødsretslovgivningen udformes således, at det danske statsborgerskab kan ophæves ved dom, hvis vedkommende begår grov kriminalitet, eller har medvirket ved eller deltaget i terrorhandlinger i Danmark eller i udlandet. Den tildelte indfødsret skal under alle omstændigheder ophæves, hvis det konstateres, at væsentlige urigtige oplysninger er afgivet i forbindelse med ansøgningen.” Og her fra arbejdsprogrammet om opholdstilladelse: “Alle former for opholdstilladelser kan administrativt inddrages, såfremt grundlaget for tilladelsen ikke længere er til stede, hvis tilladelsen er givet på baggrund af urigtige oplysninger, hvis udlændingen begår kriminalitet i Danmark, eller begår kriminalitet… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeps, her er fra DFs arbejdsprogram: “Dansk Folkeparti ønsker, at indfødsretslovgivningen udformes således, at det danske statsborgerskab kan ophæves ved dom, hvis vedkommende begår grov kriminalitet, eller har medvirket ved eller deltaget i terrorhandlinger i Danmark eller i udlandet. Den tildelte indfødsret skal under alle omstændigheder ophæves, hvis det konstateres, at væsentlige urigtige oplysninger er afgivet i forbindelse med ansøgningen.” Og her fra arbejdsprogrammet om opholdstilladelse: “Alle former for opholdstilladelser kan administrativt inddrages, såfremt grundlaget for tilladelsen ikke længere er til stede, hvis tilladelsen er givet på baggrund af urigtige oplysninger, hvis udlændingen begår kriminalitet i Danmark, eller begår kriminalitet… Read more »

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Det skal også være en højt prioriteret opgave for en kommende regering
i Danmark.

falkeøje

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x