1
apr
Seneste opdatering: 2/4-13 kl. 1620
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Over hundrede på et halvt år. – Svenske tilstande i Brøndby kommune. Det er lige den slags systematisk terror, der er med til at radikalisere klimaet i Danmark, og som det ville være godt at have en spansk lov om fratagelse af statsborgerskab “af sikkerhedsgrunde og trusler imod den offentlige orden” imod. Når man ikke slår maksimalt hårdt ind over for dette – bandemedlemmer får 2.4 års fængsel, – skal man da ikke undre sig over, at det kan radikalisere almindelige, skikkelige danskere politisk.

Kommer der større bevægelser til højre for Dansk Folkeparti, vil de være skabt af de samme tonedøve politikere, der gav anledning til at DF blev dannet og nu er Danmarks næststørste parti. Om radikaliserede nedenfor i Tysklands posten.Beboere i fare ved påsatte brande, Beboerbestyrelse: Alle er dybt rystede, 11 nye brande på Vestegnen. Albertslund: Unge kræver klubhus: “… brande og hærværk fortsætte indtil vores krav bliver opfyldt”, Facebook: Stop brandene i Albertslund

Da politiet kun vil oplyse, at der er tale om danske statsborgere, har Den Korte Avis tidligere prøvet at afdække, hvilken baggrund de mistænkte unge har. Det skyldes flere indicier: Før det første er en gruppe ældre beboere i Nordmarkshave, som ligger i området, i september sidste år blevet groft chikaneret af en gruppe unge andengenerationsindvandrere, som solgte stoffer og råbte skældsord efter dem (Albertslund Posten).

For det andet prøver Københavns Vestegns Politi at komme i kontakt med forældre, som har svært ved at tale og forstå dansk (Ekstra Bladet). Og for det tredje har det været diskuteret på et fællesmøde mellem Albertslund kommunalbestyrelse og Albertslunds integrationsråd, hvad rådet kunne gøre i forhold til gruppen af hårde unge og de mange påsatte brande (Møde 122).Selvom det skal understreges, at der kun er tale om indicier, fortsætter Den Korte Avis med at prøve at få belyst, hvilken baggrund de mistænkte unge har, ligesom vi følger udviklingen i sagen om de mange ildspåsættelser i Albertslund generelt.Dramatisk nat med 11 ny påsatte brande – ingen vil tale om gerningsmændene

Den Anden Islamkritiske Konference, Berlin 2013

Fra den første “Islamkrittiske Konference” i 2008 udgik der væsentlige impulser til den offentlige debat. I dag, fem år senere, er det på tide at genopfriske disse oplysende impulser. Det er formålet med det andet offentlige møde i den “Islamkrittiske Konference”, der finder sted fra den 10 til 12 maj i Berlin.

Under mottoet “selvbestemmelse i stedet for gruppetvang” vil Hamed Abdel-Samad, Mina Ahadi, Lale Akgun, Kelek, Hartmut Krauss, Michael Schmidt-Salomon, Arzu Toker og Ali Utlu forklare, hvorfor den nødvendige kritik af politisk islam autoritære, uliberale normer ikke skal forveksles med en fremmedfjendtlighed og anti-islamisme.

Der er sket en masse siden sidste møde. Tænk blot på “den arabiske revolution”, Sarrazin- debatten eller i Salafistbevægelses fremmarch i Tyskland. Desværre er fronterne i debatten blevet trukket hårdere op i de senere år: Mens kritikken af den politisk islams patriarkalske herrefolkskultur er taget til, er en farlig antiislamisme også. Den Islamkritiske Konference ville behandle misopfattelser og de afledte fjendebilleder. [..]

Dermed kan et Sarrazinsk ræsonnement undgås, den fordom, at demokratietunderskud udelukkende findes hos folk med indvandrerbaggrund. Ja, det underskud findes oftere blandt de muslimer, der følger ​​Koranens lære ukritisk og oplyst, men liberale muslimer er ikke en trussel, men et aktiv for det åbne samfund.

Hvor der på den første Islamkritiske Konference i 2008 i Köln især kom ikke-religiøse islamkritikere og eks-muslimer til orde, skal i 2013 også liberale muslimer finde stærkere gehør, for hvis vi skal imødegå dobbelttruslen fra politisk islam og chauvinisme, har vi brug for en bred alliance af sækulære og liberalt-religiøse kræfter. Arrangørerne af den “Anden Islamkritiske Konference” opfordrer alle interesserede parter til at deltage i denne vigtige debat om fremtiden for vores samfund. Kritische Islamkonferenz 2013, Kritische Islamkonferenz 2013. (Snaphanens oversættelse, Foto Hamed Abdel-Samad i København, nov. 2011.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
9 years ago

Man må spørge hvorfor politikerne har bragt muslimerne til landet.

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Nielsen

Som jeg husker det, var det et led i skabelsen af “Det Nye Europa”. Det var i hvert fald det perspektiv, der skabte en cocktail af hhv. sangvinsk eufori og “nyttig” passivitet blandt mange politikere. Årsagen til, at vore politikere gennem årtier har været så påfaldende homogen en størrelse, og så konsekvent har været på kant med det kronisk mystificerede folks ønsker og visioner (jvf. dit undrende spørgsmål) er Måden, vi har forholdt os til EU-spørgsmålet på. I 1972 afgjordes det, at vi skal integreres i “Europa”. Der blev advaret imod afstemningens reelle indhold, men størstedelen af befolkningen troede på,… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Jamen så går deres projekt jo også helt efter hensigten. Snart vil samtlige europæiske lande være samlet om éen ting: bekæmpelsen af muslimer. På den måde får hele Europa et fælles mål, en fælles forståelse og samhørighed, lige fra Gyldent Daggry i Grækenland over Liga Nord i Italien til Le Pens Front National i Frankrig, Englands UKIP og Wilders Holland. De nye demokratier i øst kan også godt være med og Svejts, Østrig, Tyskland og Danmark er også fint repræsenteret efterhånden. Godt set af politikerne – hvis det var det, der var deres mål. Og også godt set af dem,… Read more »

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Lad tæskehold ligge på lur.
Når de fanges, så tæv dem, så de aldrig glemmer!!!

falkeøje

Prudentius
9 years ago

“…det ved jeg faktisk ikke…” Det er ikke meget tjenestemændene i den multikulturelle stat ved efterhånden. Eller også koster det bare for dyrt at plapre ud til offentligheden med hvad man egentlig går rundt og ved?? Fødekæden går hele vejen ind i ministerierne og elevrådet i Folketinget og derfra ned til de egentlige magthavere i Bryssel. Så har man sin læder-overtrukne kontorstol og sine bløde baller kære, gør man nok meget klogt i at holde sig indenfor multikulturens (hastigt ekspanderende) uvidenhed. Vores politikere ved sjovt nok også mindre og mindre, blandt andet ikke hvad masseindvandringen og hele multikulti-katastrofen koster skatteborgerne.… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

“…det ved jeg faktisk ikke…” Blev iøvrigt udtalt med en træt og indtil døden vissen stemme. Berigelsen tager tydeligvis kegler og bryder med alle forventninger, især de håbefulde. Jeg foreslår en god gammeldavs snak om tingene med en erfaren og dreven coach, der kan sætte lidt liv i kludene og igen finde perspektivet og troen på at kunne gøre en forskel frem. Alle multikulturens udslidte og trætte funktionære, bør have en terapi-time over telefonen med Syriens Assad. Her kan de møde en mand hvis nerver har gennemstået massiv berigelse igennem mere end to år, non-stop, i spidsen for et bogstavelig… Read more »

Santor
Santor
9 years ago

Lad dem da brænde hele lortet ned. Fang de små forbrydere og hjemsend dem og deres familier.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x