3
apr
Seneste opdatering: 3/4-13 kl. 1915
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

StĂŠrkt forsinket formaning

I lÀnder med en sedan lÀnge etablerad multikulturell verklighet, handlar diskussionen i mindre grad om multikulturalismens förtrÀfflighet, utan mer om att skapa en situation som fungerar nÄgorlunda trots de multikulturella problemen. En frÄga Àr dÀrför om en klok preventiv ÄtgÀrd Àr att söka undvika att multikulturalism uppstÄr. I mÄnga sammanhang föresprÄkas försiktighetsprincipen; man bör undvika att skapa situationer med svÄrhanterliga problem, dÄ de finns en hög risk att de inte kommer att kunna lösas. I den multikulturella diskussionen Àr det argumentet sÀllsynt. Jan Tullberg, Att leva med det mÄngkulturella, Leder i SmÄlandsposten

“I dag er hun bange for mĂŠnd med udenlandsk udseende”

Det feminine samfunds bitre hĂžst. Ved overhovedet at tillade denne forbryder at blive i Norge, opsiger staten kontrakten med dem, der har brug for dens beskyttelse. Det er ellers en helsvensk specialitet:

Irakeren (35) kom til Norge i 2003. NÄ er han dÞmt for overfallsvoldtekt for annen gang. Den 35 Är gamle irakeren er nÄ dÞmt til fengsel i seks og et halvt Är og til Ä betale 300.000 kroner i oppreisning etter at han ble tatt for Ä ha deltatt i en gjengvoldtekt i Slottsparken i oktober 2011.

35-Äringen er identisk med gjerningsmannen som sto bak en sÊrdeles krenkende voldtekt pÄ RÄdhusplassen i november 2005.Da voldtok han en 27 Är gammel kvinne bak noen paller med granittheller. Da hun gjorde motstand, klemte han en hÄnd over munnen og nesen hennes og sa at han skulle drepe henne. Da hadde han kommet til Norge som asylsÞker for to Är siden, og fikk innvilget opphold pÄ humanitÊrt grunnlag.

Kvinnen som ble voldtatt i Slottsparken, har forklart at hun ble voldtatt av flere menn og fryktet at hun kom til Ä bli drept. Hun er ikke sikker pÄ hvor mange det var som voldtok henne, men vet at ingen av voldtektsmennene brukte kondom. Hun mÄtte derfor medisineres med HIV-forebyggende preparater og medisiner som avbryter svangerskap. Forlovelsen hennes ble opplÞst, og hun forsÞkte Ä begÄ selvmord etter overgrepet. I dag er hun redd for Ä mÞte menn med utenlandsk utseende. Seks og et halvt Ärs fengsel for voldtektsmann

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

UdsÞgt Condell. De krÊnkedes kor udstillet pÄ mesterlig vis. Send dog hans klip pÄ samtlige store kanaler.

ny kommentator
ny kommentator
11 years ago

Pat Condell… Elsker hans videoer.. Man bliver ganske simpelt nĂždt til at bĂžje hovedet i respekt… 6 minutters fantastisk retorisk fremlĂŠggelse.. komplet umulig at modsige eller argumentere for at han ikke har 100% ret…. Gad godt se ham i Deadline engang… Men dertil rĂŠkker DDRs sĂ„kaldte “journalisters” kapacitet ikke… De ville blive tromlet ned… Og kryber derfor i musehullerne og invitere deres ligesindede til en gang gensidig rygmassage… Godt jeg ikke betaler licens..

Menig 442
Menig 442
11 years ago

“I dag er hun bange for mĂŠnd med udenlandsk udseende”. Uha, hun risikerer en anmeldelse for racisme, for sĂ„dan er de jo ikke alle, vel.
Hvis alle vestens kvinder bare brugte en promille af den tid de bruger foran spejlet til at studere, hvad der stĂ„r i fredens religions manual om kvinder, sĂ„ tror jeg at mĂŠnd ” med udenlandsk udseende” ville vĂŠre pĂ„ niveau med det, at se en neger i gadebilledet i 1960.
Men jeg kan selvfĂžlgelig tage fejl.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x