26
apr
Seneste opdatering: 26/4-13 kl. 0703
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Warum nicht gleich tĂŒrkische Richter in deutschen GerichtssĂ€len? FOCUS Nr. 15 (2013) (Snaphanens oversĂŠttelse)

af AKIF PIRINÇCI

portraet_katzen_pirincciUanset om det er en NSU-proces eller ‘de sĂŠdvanlige brandmistĂŠnkte’, sĂ„ prĂžver Tyrkiet ved hjĂŠlp af muslimske lobbygrupper stadig mere at blande sig i tysk politik.

NĂ„r en slagsbroder trĂŠnger dig op i en krog, er der kun to mĂ„der afslutte konlikten pĂ„; Enten siger du ligeud at der bliver konsekvenser hvis han ikke holder op – eller du gĂ„r i defensiven og signalerer at du underkaster dig. Omtrent sĂ„dan mĂ„ man anskue de fortlĂžbende frĂŠkheder fra Tyrkiet og dets klienter i Tyskland som f.eks. ‘Det Tyrkiske FĂŠllesskab’, DITIB, Muslimsk KoordineringsrĂ„d.’

PÄ en mÄde som grÊnser til selvhad, signalerer den tyske regering og de tyske medier til migranterne, at de er halen som logrer med hunden. Og det til en en migrantgruppe som man velvilligt har hjulpet til en bedre tilvÊrelse end i dens hjemland.

Hvis der et eller andet sted i landet brĂŠnder et hus beboet af tyrkere, sĂ„ kommer den tyske ministerpresident og den tyrkiske ambassadĂžr straks. De er rystede, nĂ„r de ser brokker og aske: ”Denne brand mĂ„ vĂŠre pĂ„sat af en neonazi.”

Kriminalteknisk analyse er ikke bare unĂždvendig, men uĂžnsket og mĂ„ske ligefrem pinlig. Den kunne jo vise noget sĂ„ usandsynligt som en teknisk defekt eller uforsigtighed fra beboernes side. Derved ville den normale kopling mellem ‘tyrkerhus, nazi, brand” blive brudt eller i det mindste ridset i lakken. At der statistik set omkommer 600 mennesker i brande i Tyskland hvert Ă„r – det byder vi pĂ„.

Mangen en grĂžn/venstreflĂžjs journalist eller politiker Ăžnsker sig i virkeligheden, at en ‘skinhead’ endelig, endelig ville anlĂŠgge en brand i et tyrkerhus. SĂ„ kunne man prygle ‘de biologiske tyskere’ (Cem Özdemir) med naziforbandelsen. De kunne hver dag samles pĂ„ torvet og under et tyrkisk, eller i hvert fald et muslimsk flag, og gennemgĂ„ underkastelsesritualer.

Årets store begivenhed forestĂ„r i MĂŒnchen. Den tyrkiske regering og de bodsgĂžrende tyske kollaboratĂžrer fra pressen, ser her deres chance for at forbinde de lokale problemer til den fra Ankara tilvandrede pressionsgruppe. Det drejer sig om processen mod den sĂ„kaldte terrorcelle NSU, som egentlig bestod af to indvandrerhadere samt en halvfordrukken veninde af dem. Det er ikke meget, men man kan klemme noget tyskfjendtlighed ud af de tyrkisksprogede og lidt selvfĂžlelse blandt ‘die Gutmenschen’.

Det uhĂŠderlige er, at alle disse uskyldige mennesker som er myrdet af sindsforvirrede rasehadere, i virkeligheden slet ingen rolle spiller. Hvilket de heller ikke gĂžr i Tyrkiet, hvor der er flere fĂŠngslede journalister end det antal, der fĂ„r adgang til retssalen i MĂŒnchen.

Nej, det er den fÞrste rigtige testsag for, hvordan man ved moralsk uangribelighed, dristighed og offentlig bodsgang samt diskrete henvisninger til letantÊndlige ungdomsgrupper, kan styre tyske anliggender. Ikke kun tyrkiske journalister, men ogsÄ tyrkiske embedmÊnd, skal vÊre tilstede i retssalen. Hvorfor ikke lige sÄ godt lade en tyrkisk dommer lede retssagen?

Helt anderledes ser sagerne ud i de omvendte tilfĂŠlde. ‘GĂŠsternes’ mord pĂ„ indfĂždte tyskere presenteres for offentligheden i en blomtrende sociologjargon, en slags Charles-Dickens-Juleeventyr. Noget om stakkels ‘udsatte’ unge mennesker.

For nylig har medierne dog fundet en mere effektiv metode til at beskrive disse muslimske sociopaters invalidering af andre: Nemlig skjule dem under smukke navne, sĂ„som ”SlagsmĂ„l mellem unge”, eller helt at fortie dem. For nylig blev den 25 Ă„rige Daniel S offer for et sĂ„dant ‘slagsmĂ„l’ i Kirchweyhe. Der kom ingen ministerprĂŠsident for at udtrykke medfĂžlelse.

En ting er helt klar. Tyskland vil i de kommende Är forandre sig radikalt. SÄ meget, at den nu lÞbende islamisering vil se ud som en harmlÞs forpostfÊgtning. Mange er forblÊndet af grÞn-venstreflÞjs tÊnkning og elsker alle udlÊndinge eller tÊnker ligefrem pÄ at gÞre karriere migrationsindustrien. Disse mennesker vil gnide Þjnene, nÄr de fÄr lÞkken lagt om halsen fordi de har muntret sig med en kvinde uden at fÞrst spÞrge hendes ejer om lov.

Jeg ved udmĂŠrket at jeg med denne tekst vil skaffe mig en masse fjender. Folk som ikke gerne ser at man sĂŠtter spĂžrgsmĂ„ltegn ved luftige hjerneblĂždninger som ‘De tyske muslimforeninger tjener integrationen”. Da jeg ikke lever af statslig kulturstĂžtte, men tjener mine penge pĂ„ ĂŠrlig vis, sĂ„ er det mig ligegyldigt. (Se ogsĂ„ af samme forfatter »Slagtningen er begyndt – et folkemord pĂ„ tyskere«.)

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] er begyndt – et folkemord pĂ„ tyskere«, 10 Profetier af Messias for de nĂŠste ti Ă„r og “Hvorfor ikke bruge en tyrkisk dommer i tysk retssal?”. Her lĂŠser Pirinçci op fra sin nye bog, der udkommer pĂ„ torsdag “DEUTSCHLAND VON SINNEN: Der […]

trackback

[…] oversĂŠttelser af Akif Pirincci: “Hvorfor ikke bruge en tyrkisk dommer i tysk retssal? og »Slagtningen er begyndt – et folkemord pĂ„ […]

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

“PĂ„ en mĂ„de som grĂŠnser til selvhad, signalerer den tyske regering og de tyske medier til migranterne, at de er halen som logrer med hunden.” Det er jo kernen i problemet. Vi gĂ„r og skammer os over den vestlige kultur og er hold op med at spille “interesse spillet” hvor din gevinst er mit tab. Nu gĂŠlder det om “win-win” og desuden om ikke at virke “imperialistiske”. Men de andre spiller stadig “zero-sum” ikke “win-win” og vi, ja vi er nogle idioter der forbander de hvis tarv er vores vigtigste pligt, vores bĂžrn og bĂžrnebĂžrn, med vores vanvittige selvhad. Vesten…the… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

@steen Tillad mig at henvise dig til til en spĂŠndende gĂŠst, der var pĂ„ The Andrea Shea King Radio-show i gĂ„r. GĂŠsten pĂ„ showet i gĂ„r var en Claire Lopez, som er tidligere “CIA Operations Officer”, og udgangspunktet for showet var selvfĂžlgelig terror-angrebet i Boston, men de kommer ogsĂ„ ind pĂ„ andre emner, herunder Det Muslimske Broderskab’s infiltrering af det Amerikanske samfund pĂ„ alle niveauer, (politik, udannelses-systemet, medierne ect). Men Claire Lopez gĂžr ogsĂ„ op med begrebet ‘radikale islamister’. IfĂžlge Lopez er det forkert at bruge ordet ‘radikal’ i den forstand, at sĂ„ snart en muslim for alvor begynder at… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

Til det spĂžrgsmĂ„l ville De Radikale svare “Ja – hvorfor ikke?” Hvis den pĂ„gĂŠldende er en dygtig jurist og interesserer sig for retligt arbejde – hvorfor skulle hans hudfarve sĂ„ vĂŠre en hindring?

De Radikale har i ramme alvor foreslĂ„et, at dygtige mennesker fra andre lande end Danmark skulle kunne sĂžge ansĂŠttelse ved det danske politikorps “hvis de interesserer sig for politiarbejde“.

Hvorfor ikke?

– – –

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  Morten - - -

P. S. Venstres Karsten Lauritzen mener det samme. Og udtalelser tyder pĂ„, at han desuden mener, det i virkeligheden ogsĂ„ kunne komme til at gĂŠlde dommere. Er det ikke det, der stĂ„r at lĂŠse i denne artikel? http://www.b.dk/politiko/indvandrerbetjente-splitter-s-og-r De Radikale har lĂŠnge haft et Ăžnske om et mere globaliseret og farverigt politi pĂ„ Ăžnskelisten. Jamen, nĂ„r andre organisationer mener de kan have glĂŠde af at fĂ„ en chef udefra, der kan se pĂ„ deres mĂ„de at gĂžre tingene pĂ„ “med andre Ăžjne” – hvorfor sĂ„ ikke politiet? Eller domstolene? MĂ„ske er det lige dĂ©t, vi indavlede hjemmefĂždinge trĂŠnger til –… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  Morten - - -

NĂ„ja … Jo mere, jeg tĂŠnker over det, jo mere kan jeg se, at min kommentar herover er lidt overflĂždig. Hvis man kan tĂŠnke sig et eller andet destruktivt vanvid, baseret pĂ„ social konsensus og villet uvidenhed, sĂ„ kan man ogsĂ„ sige sig selv, at det har vĂŠret foreslĂ„et af De Radikale. Og evt. af kollegievĂŠrelseliberalisten, Karsten Lauritzen. Pardon.

– – –

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x