3
maj
Seneste opdatering: 4/5-13 kl. 1649
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

This is from the recent Moros y Cristianos Festival in Alcoy in Spain, which re-enacts the Muslim conquest of Spain then the defeat and expulsion of the Mohammedan hordes. This year the chariot of the Moor captain was dragged by hundreds of burka-wearing women slaves. The Moor Captain Dragged by his Burka-clad Women Slaves

Min meget spanskkyndige konsulent kommer på i aften.

To norske drenges liv som minoritet i Oslo

Der har, som man kan se nedenfor , været nogen palaver frem og tilbage om denne reportage, – det er ikke til at vide, hvad der er foregået i kulisserne, – der har gjort et dybt indtryk i Norge såvel som udenfor. Men norsk presse er netop ikke svensk, så den salomoniske løsning foreligger allerede et døgn efter – den er lagt online og anbefales hermed alle, der endnu ikke har læst den:

Dette er historien til to nordmenn som ikke trives i rollen som minoritet – i Oslo.Turen med t-banen fra Smestad til Stovner tar 35 minutter. Len deg tilbake i setet, la vognenes skrangling vugge deg i en slags søvn. Det er ingenting. Det er uendelig.Snart hører vi igjen stemmen til han vi har kalt Andreas:

– Det er bare noen uker siden, sier han, – jeg kommer ut i skolegården. De går løs på Lars. De er en gjeng. De er alltid en gjeng. De er bikkjer, de jager i flokk. De banker ham. Jeg løper inn mellom dem. Jeg kliner til en av dem. Så kommer noen og skiller oss, og igjen blir jeg dratt opp på rektors kontor, og igjen får jeg høre at selv om de slår oss, så skal ikke vi slå dem. Vet du hvor sinnssykt provoserende det er? To norske gutter forteller. Livet som minoritet, oprindeligt Finansavisen, nu via Hegnar.no. (Responsen på vår sak fra Finansavisen om oppvekst i innvandrertette Groruddalen i Oslo er rett og slett enorm.)

Immigration the EU are top issues driving voters to UKIP

Berlingske Tidende har den ophøjede, overbærende mine på. Racister, klovne eller blot frihedskæmpere? Hellere deres konservative fallitbo eller Reinfelds socialmoderate, rød-grønne, liberale konventionsryttere, eh ?

Results continue to come in, but so far it’s clear that UKIP is set to make major gains in today’s local elections: at the time of writing, UKIP has won 42 council seats, Labour has gained 30 and the Conservatives have lost 66. Labour has also won the by-election in South Sheilds for David Miliband’s former seat – a seat the party has held since 1935 – but UKIP pulled off a second place showing, pushing Tories into third there.

New YouGov research examines the motivations of Britons who say they would vote UKIP in a general election. More than three-quarters (76%) cite a desire to see immigration to Britain reduced, and 59% say a desire to see Britain leave the European Union – the primary objective of the party at its founding in 1991 – is what made them vote UKIP. You Gov – IMMIGRATION AND EUROPE KEY TO UKIP SUCCESS, Farage against the machine. Hitchens: UKIP voters as ‘fruitcakes’, ‘closet racists’ and ‘clowns’ ?

Nigel Farage urges main parties to continue ‘abusing’ Ukip

Nick Clegg, det nærmeste man kommer på familien Helveg Petersen i Enlgand, har været ret tavs. Men jeg synes, han skal få lov at synge en sang, der er optaget lidt tidligere:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Menig 442
Menig 442
9 years ago

Vi kan lige så godt først som sidst acceptere, at retskrav for en minoritet kun er gældende for klodens masser, når de som en delmængde har slået sig ned i et europæisk land. Når et at verdens små og uddøende folkeslag som f. eks. det norske på hjemmefronten bliver en minoritet blandt en delmængde af klodens masser, så gælder der ingen minoritets retskrav.
Ligeledes er det ikke de somaliske negre, der har holdt danske og filippinske søfolk fanget på en på facon, der minder om nazisternes Kz-lejr, der er skurkene, men dem der sinkede betalingen.

Svend Andersen
Svend Andersen
9 years ago

I det mindste medtager Berlingske Tidende da muligheden af, at UKIP er ‘frihedskæmpere’ i modsætning til langt størsteparten af de engelske medier. Ét af de oversete grunde er netop, at patriotismen har været voksende det sidste årti: http://blogs.spectator.co.uk/guylodge/2013/05/english-patriotism-is-one-of-the-overlooked-reasons-for-ukips-rise/ Earlier in the year, figures from the 2011 census showed there had been a dramatic strengthening of English national identity in the last decade. Fully 70 per cent of the English population identified themselves as either solely English or English in combination with some other national identity. Now new data from a survey conducted by IPPR with Cardiff and Edinburgh universities shows… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x