5
maj
Seneste opdatering: 5/5-13 kl. 1840
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

THE UNITED STATES has confirmed Israeli warplanes have attacked Syrian military positions on the outskirts of the capital Damascus.A US defence official told NBC News that Israel was responsible for the massive blast, video and pictures of which have been distributed via social media. The official Syrian news agency SANA says Israel carried out a rocket attack on the Jamraya scientific research centre in Damascus. Footage has been released on YouTube and purports to show large explosions from the military facility.

Day after attack on Hezbollah-bound arms convoy, powerful blasts hit outskirts of Syrian capital; US official tells NBC News Israeli fighter jets bombed military research facility north of Damascus early Sunday; Syrian rights group says ammunition depot, missile brigades also hit. Targeted Iranian Missiles In Syria Attack, Syrian State TV: Israel strikes for second time in as many days,Israeli nuclear-like rockets strike Damascus military site – reports. RT påstår at der er tale om 2000 døde, og at Syrien vil erklære Israel krig.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Der er ikke noget videre usædvanligt ved de sidste israelske flyangreb i Syrien . Som ved utallige andre lejligheder har IAF angrebet våben depoter eller konvojer på vej til en terrororganisation , i dette etilfælde Hizbolla . Der er ikke ret meget som hverken Asadregeringen eller dens alierede kan gøre ved dette uden at risikere en langt værre konfrontation med Israel over en bred front , hvilket de ikke har lyst til på nuværende tidspunkt . En interressant detalje er at den syriske hærkomando ikke har den fjerneste ide om hvad der egentlig skete … var det et eller flere… Read more »

Jonny
Jonny
9 years ago
Reply to  Ole Burde

Jaså. Jaha. Ja, detta verkar ju ha varit en riktig kanoninsats (haha) av den israeliska försvarsmakten. Israel är glada. USA är glada. Gulfstaterna är glada. De som gillar al-Qaida är väldigt glada och tacksamma. Alla verkar glada. Nästan.

“FSA Spokesman on Israeli Channel 2: FSA Was Desperate, Israeli Strikes Very Very Helpful”
h t t p://www.youtube.com/watch?v=EQw-Xt-cHSQ

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x