7
maj
Seneste opdatering: 7/5-13 kl. 1547
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Phillips launches ‘Brand Melanie’ as she tries to become the darling of the American right, Britain’s Most High-Profile Columnist, Broadcaster and Author Launches Melanie Phillips Electric Media: EM. Melanie Phillips: My new venture. – Se også Melanie Phillips in Copenhagen, I,

1 in 4 Swedish Women Will Be Raped as Sexual Assaults Increase 500%

Sweden has imported huge numbers of Muslim immigrants with catastrophic effect. Sweden’s population grew from 9 million to 9.5 million in the years 2004-2012, mainly due to immigration from “countries like Afghanistan, Iraq and Somalia”. 16 percent of all newborns have mothers born in non-Western countries. Employment rate among immigrants: 54 percent.

Sweden now has the second highest number of rapes in the world, after South Africa, which at 53.2 per 100,000 is six times higher than the United States. Statistics now suggest that 1 out of every 4 Swedish women will be raped. In 2003, Sweden’s rape statistics were higher than average at 9.24, but in 2005 they shot up to 36.8 and by 2008 were up to 53.2. Now they are almost certainly even higher as Muslim immigrants continue forming a larger percentage of the population.

With Muslims represented in as many as 77 percent of the rape cases and a major increase in rape cases paralleling a major increase in Muslim immigration, the wages of Muslim immigration are proving to be a sexual assault epidemic by a misogynistic ideology…. Sweden, like the rest of the West, will have to come to terms with the fact that it can either have female equality or Muslim immigration. It cannot have both.Daniel Greenfield.

Jihads Femte Kolonne i Europa

Kommentar af Nikita Sorokin Fünfte Kolonne des Dschihad in Europa (Snaphanens oversættelse)

Enige eksperter mener at fjerde generation af muslimske indvandrere i ‘aftenlandenes’ civilisation forbereder sig på krig. Denne generation er en tidsbombe som tikker midt i Europa .

Det belgiske politi har for nyligt begyndt forsøg på at ‘demontere’ rekrutteringsnettet for den syriske opstand. Det fremkom herved at rekrutteringsfolk er aktive i hele Europa og at de hjemvendende landsknægte også er kampklare i Europa. Alle disse ‘frivillige’ som, trods sine EU pas, hovedsageligt kommer fra Nordafrika, Mellemøsten eller Centralasien. Og de islamiske ‘hjemvendende’ er nu en bekymring for Europas indfødte befolkning. Hvad kan disse lykkeriddere forårsage når mange på et eller andet tidspunkt er tilbage i Europa ? Disse hovesageligt unge mennesker kan ofte intet andet end at kæmpe mod ‘vantro’ og ønsker heller ikke at lære andet. I dette miljø har der dannet sig en struktur af ekstremistiske celler og grupper. Oberst Lew Korolkow, veteran fra russisk udenrigsefterretningstjeneste, forklarer til ”Ruslands Stemme”:

Det handler om et velorganiseret og mindst ti år gammelt netværk. Velfungerende og med egne rekrutteringscentre, som arbejder i muslimske miljøer. Disse miljøer handler om de store diaspora fra islamske lande. Diaspora, hvis medlmmer og ledere har slået sig ned overalt i Europa. Deres vigtigste udbredelsesområder er Holland, Belgien og Sverige. Det gælder også Norge. Altså lande hvor myndighederne viser mest tålmodighed med udokumenterede flygtninge. Dér må man så angribe problemet.

Den Europæiske Unions udenrigspolitik har gennem de senere år ført til stigende fare for for indre terrorisme. Det russiske Videnskabsakademi har en afdeling som studerer europæiske sikkerhed. Dmiti Danilow er dens afdelingschef og han mener, at EU’s aktive indblanding i Nordafrika, Mellemøsten og Centralasien bidrager til problemet:

Det ligger lige for at terrorfaren i en sådan situation ikke falder, men stiger. Og det vil den fortsætte med at gøre. Jo mere Europas stater engagerer sig i kamp mod international terrorisme – både udenfor og indenfor Europas grænser – jo større bliver faren for terrorangreb. Jeg vil dog ikke direkte forbinde de Europæiske landes aktiviteter i den arabiske verden med terrorrisikoen, men der er en logisk kopling. Det er blevet ganske klart, at international og lokal terrorrisme ikke kan skilles fra hinanden.

Enige eksperter mener at fjerde generation af muslimske indvandrere i ‘aftenlandenes’ civilisation simpelthen siger kategorisk nej og i stedet forbereder sig på krig.

Denne generation er en tidsbombe som tikker midt i Europa – eller Jihads ‘Femte Kolonne’. Terminologien ændrer ikke årsagssammenhængen mellem dagens hændelser og de kommende.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] vigtig kommentar fra en russisk efterretningsmand. Idet ikke alle læser tyske længere, bringer vi Snaphanens […]

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“1 in 4 Swedish Women Will Be Raped as Sexual Assaults Increase 500%”

Jeg ville gerne høre fra svenskere hvordan det ser ud “på gadeniveau” for det LYDER som om Sverige er ved at gå op i sømmene som samfund. Det er meget skræmmende læsning.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“Den Europæiske Unions udenrigspolitik har gennem de senere år ført til stigende fare for for indre terrorisme. Det russiske Videnskabsakademi har en afdeling som studerer europæiske sikkerhed. Dmiti Danilow er dens afdelingschef og han mener, at EU’s aktive indblanding i Nordafrika, Mellemøsten og Centralasien bidrager til problemet:”

Øhh, det første er helt rigtigt men det er ikke pga mini-interventioner at den risiko er steget. Indvandring af millioner af muslimer er nok mere relevant der.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago
Nielsen
Nielsen
9 years ago
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x