7
maj
Seneste opdatering: 8/5-13 kl. 1426
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Video Nassim Ben Iman: Islamismus = Islam, Tysk regering jubler over massiv indvandring.

Inden vi bliver for chockerede

“Birthe Rønn Hornbech forventede, at fejl i behandling af statsborgerskab blev rettett.”Birthe Rønn: Jeg gik for langt“, “Birthe Rønn chokeret over konventionsbrud,Hornbech havde det skidt med konventionsbrud,“Birthe Rønn: Jeg var ikke i tvivl om, at vi havde brudt konventionen,” hedder overskrifterne i dag om det der hedder intet mindre end Statsløsekommissionen.

Ikke én journalist har gidet undersøge, hvordan det egentlig forholder sig med “1961 Convention on the Reduction of Statelessness”, som Rønn Hornbech i dag skal stå skoleret for. Jeg gjorde det, da sagen kom frem. Jeg overlader helt chocket til Politiken, Information, DR og venstrefløjen i Folketinget. En genpostering fra 13 marts 2011:

Konventionen der fældede Rønn Hornbech

Ud af verdens 193 lande er det kun 37 der har skrevet under på 1961 Convention on the Reduction of Statelessness (mørkegrønne), og 5 af dem har aldrig ratificeret deres underskrift (de lysegrønne), det vil sige at konventionen gælder ikke for dem (blandt andre Frankrig og Israel). I Vesteuropa har Belgien, Schweiz, Italien, Spanien og Portugal slet ikke tiltrådt den. USA har heller ikke.

Af de 32 der er tilbage har 8 lande taget større eller mindre forbehold, så konventionen ikke dækker helt. Danmark er et af de kun 24 lande, der ikke har taget forbehold.

Af arabiske lande i har kun to (Tunesien og Libyen) underskrevet og ratificeret – langt de fleste arabiske lande har love der specifikt forbyder at give statsborgerskab til palæstinensere, så de har ikke gidet underskrive konventionen. Af alle muslimske lande er det kun seks (de to arabiske plus Azerbaijan, Mali, Niger og Senegal….og hvem vil have statsborgerskab der?) Wiki-artikel giver navne på alle underskrivere og kort over hvem der har underskrevet og ratificeretFNs liste over underskrivere og ratifikatorer:

Vejen til Helvede er brolagt med FN-konventioner, vi er så dumme at tage bogstaveligt. Hvilken pligt bør Danmark have overfor palæstinensere, som ikke skal påhvile deres arabiske naboer, for ikke at tale om stormagter som Rusland, USA, Kina og Indien ?

Information og venstrefløjen fik mere valuta for deres forargelse, end de selv havde drømt om. De må have undret sig glædeligt på samme måde, som det fortælles Osama Bin Laden gjorde, da han så bygningerne styrte i grus på TV. Man skal vel bare opfatte forargelsen som en forlængelse af deres 1991-92-kirkebesætter-kup. For at skære det ud i pap: alene for at skade en regering, er disse skinhellige parate til at skade hvad som helst. En arabisk TV vært roser idag Danmark for at “respektere islam”: “When an Iraqi, Palestinian or Lebanese is kicked out of his home and no Arab country will take him, but Denmark does.” Hermed videregivet til rette vedkommende i forargelsesbranchen.

Søren Pind ser nu, hvad han er oppe imod. Svenske medier interesserer sig meget for “skandalen”, men undlader dog at citere Pind alt for udførligt, rosset kunne jo få griller: Fy, Danmark ! Men hvad med “Fy, stort set hele verden” ? –

Danmarks integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (Venstre) fick sparken i tisdags. Historien bakom är komplicerad, långt ifrån utredd, men sorgligt typisk det Danmark som under 2000-talet blivit alltmer tillslutet.På kollisionskurs med FN-konventionSe også Danish minister sacked for doing what EVERY Arab country does.

Se også den Radikale Zenia Stampe i dag: Zenia Stampe: Vi skal give statsborgerskab til mennesker, der ‘kan udgøre en… sikkerhedsrisiko’. Stampe er politiker for alverdens folk, ikke for danskere. For os er hun blot en sikkerhedsrisiko og en kilde til milliardudgifter.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Internationale konventioner er i et direkte modsætningsforhold til national suverænitet. Vi er sovset ind i alt for mange af slagsen.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Socialdemokraterne er marginaler fra blot at være landets fjerdestørste parti 😀 Også en sandsynlig fremtid for de svenske socialdemokrater? 😉 http://www.bt.dk/politik/ny-raedselsmaaling-for-thorning-saa-taet-paa-er-johanne Ny rædselsmåling for Thorning: Så tæt på er Johanne Af Morten Bjerregaard Onsdag den 8. maj 2013, 09:15 Enhedslisten er kun 0.7 procent fra at overhale Socialdemokraterne, som nu er faretruende tæt på kun at være landets fjerdestørste parti. Det viser en ny meningsmåling fra YouGov. Enhedslisten har aldrig været tættere på Socialdemokratiet i meningsmålingerne, som de er nu. Hvis der var valg i dag, ville Enhedslisten få 14,5 procent af stemmerne – sølle 0,7 procent fra Socialdemokratiet, som… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Yougov 6. Maj 2013: S (A) 15.2, DF (O) 18.9 (!!!), Enhedslisten(Ø) 14.5 (!),

Radikale (B) 6.9 (!), SF(F) 3.3 …

http://www.b.dk/berlingskebarometer

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Minister sætter de religiøse på plads: Sprut og bikinier er velkomne i Egypten Gad vide, hvor længe han får lov at “fortsætte i embedet” 😉 http://politiken.dk/turengaartil/rejsenyt/sologstrand/ECE1965073/minister-saetter-de-religioese-paa-plads-sprut-og-bikinier-er-velkomne-i-egypten/ AF Sune Højrup Bencke Der er store planer for Egyptens turismesektor i 2013. Landets turisme-minister, Hisham Zaazou, tror på en stigning i antallet af besøgende turister på 20 procent, skriver telegraph.co.uk. … Først oplevede landet en række voldsomme hajangreb på populære badedestinationer i 2010. Så kom det arabiske forår i 2011 med voldsom uro og politisk ustabilitet, der strakte sig helt ind i 2012. Og så omkom 19 mennesker, da en varmluftballon styrtede ned… Read more »

Bergfast
Bergfast
9 years ago

 Det är alltid intressant att göra jämförelser mellan olika företeelser i tillvaron. Både i relation till historien, mellan t ex olika ideologier, religioner och – ismer och deras likheter och olikheter sinsemellan, samt också mellan olika typer av samhällsorganisation, och också i relation till nutiden. Både vad gäller små och stora samhällsorganisationer, samt också både vad gäller legala och s.k. illegala, eller s.k. – kriminella nätverk – , som då verkar mer eller mindre leva i en slags samhällsorganisation, som nästan är som egna stater, med egna lagar som då går utanför den officiella statens lagar. Det som väl hände… Read more »

Morten - - -
9 years ago

Det var en god video … Jeg mærker næsten desperationen, jeg følte i firserne, påny, når jeg hører hans hastige og appellerende tale. Der er noget mystisk og næsten metafysisk ved vores enfoldige, og meget meget massive, fornægtelse af dét, der er meget, meget let at erkende ved hjælp af blot sanser og fornuft.

– – –

Morten - - -
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Dissidenter hed de sidst. Denne gang hedder de altså apostater.

– – –

Nielsen
Nielsen
9 years ago

Hvad Nasim Ben Iman førtæller om muslimer, fortalte Mogens Glistrup os for mange år siden.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x