8
maj
Seneste opdatering: 8/5-13 kl. 1705
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

08.05.2013 00308.05.2013 01308.05.2013 002

Martyrfilm för danske Kenneth Sørensen

Dansken Kenneth Sørensen rapporterades död i Syrien i början av mars. Nu har Kataib al-Muhajireen (‘Migrantbrigaderna’, en grupp där flera svenskar har figurerat och som står nära al-Nusrafronten, dvs al-Qaida i Syrien) producerat en propagandafilm till hyllning av dansken och fyra andra stupade. Det rapporterar Long War Journal och SITE. I filmen uppges att Sørensen ska ha dött i strid mot regimtrupper den 3 mars i området utanför hamnstaden Latakia.

Filmen visar Sørensens begravning. Känsliga tittare varnas. Också flera minuter film från striderna den 3 mars, samt annat filmmaterial från Kataib al-Muhajireen i fält, förekommer, vilket kan vara värdefullt även ur ett svenskt underrättelseperspektiv.

Uppdatering 12.14: Uppenbarligen har det precis kommit två (!) martyrfilmer med Kenneth Sørensen. Den andra, som är mer av en biografi, finns på Youtube. Per Gudmundsson.

Hellig krig for chasens penge?

Kenneth Sørensen løste selv problemet. Kan/vil politikerne løse problemet med dem, der ikke opnår martyrskab? Regn ikke med det.

Får nogle af de 45 udbetalt kontanthjælp eller andre offentlige ydelser, mens de er i Syrien? Er det sådan, at de danske skatteydere betaler dem, mens de bekæmper vestlige værdier og bliver toptrænede til terror.Får at få det opklaret, har Peter Skaarup fra DF stillet følgende spørgsmål til beskæftigelsesminister Mette Frederiksen:

”Ministeren bedes redegøre for, om de personer fra Danmark, der er draget i hellig krig i Syrien, er modtagere af overførselsindkomster af nogen art og i givet fald, om overførselsindkomsterne er blevet reguleret på baggrund af, at disse personer ikke kan stå til rådighed for arbejdsmarkedet, mens de er i hellig krig.” Nu skal det undersøges om islamister, der kæmper i Syrien modtager kontanthjælp

Dansk Folkeparti større enn Soc.dem.

I hele april har Dansk Folkeparti vært større enn Socialdemokratene. Det er første gang. Socialdemokratene er nesten halvert i forhold til siste valg.

Socialdemokratene fikk 28,4 ved valget, men lå i april på 15,4 prosent. Dansk Folkeparti på 16,4 prosent. Helle Thorning-Schmidt har fått en lite misunnelsesverdig oppgave: hun skvises av venstrefløyen, og må føre en innstrammingspolitikk som koster kjernevelgere. Opposisjonen kan høste gevinsten. Danmark er i gang med en smertefull omstillingsprosess, som også vil ramme Norge. Problemet er å forklare velgerne at festen er over. Socialdemokratiet er vant til å fore velgerne med løfter. Nå må de fores med kutt.

Enhedslisten profiterer på høyrelinjen, men er et uansvarlig parti liksom Rødt. For første gang nogensinde er Dansk Folkeparti større end Socialdemokratierne målt over en hel måneds meningsmålinger (8 maj: Intet medie nævner, at Dansk Folkeparti får den bedste måling nogensinde: 18,9 % – 3,7 % mere end Socialdemokraterne.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
9 years ago

Når de i forvejen får våben og træning af NATO, sponsoreret af amerikanske og europæiske skatteborgere, så bør de da også have lidt lommepenge til at forsøde tilværelsen med, når de altså holder fri fra at myrde løs på alawitter, kristne, drusere, kurdere, shia-muslimer og Assad-loyalister! Vestens alliance med sunni-islam er velsagtens den mest fuldkomne brøler i mands minde. Og det bliver værre endnu. Støtten til mujahedin-brigaderne i den sovjetisk-afghanske krig skabte infrastrukturen for den nu blomstrende globale jihad. Og støtten til det muslimske broderskabs magtovertagelse i Mellemøsten vil utvivlsomt føde kalifatet og dermed helt enorme problemer. Problemer som vil… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x