9
maj
Seneste opdatering: 9/5-13 kl. 1355
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det svenske kongepar var i moskeen med det nye bønnekald, nyheden var i en, to, tre, fire, fem, seks tyrkiske medier mindst, eftersom DITIB har betalt den, men der er ikke nogen svensk nyhedssøgning på Fittja siden 6 maj, og det var Demonstration mot böneutrop i Fittja. Hvilken diskretion. Hvis jeg ikke tager fejl, er det miljøpartisten Mehmet Kaplan nummer tre fra venstre, kritiker af Muhammedregninger og Ship to Gaza-sejler, helt main-stream i Sverige. De skulle ikke have fornærmet fredens religion, som normalt når vestlige overhoveder går i moske, det er et led i kongens regeringsjubilæum. Man lægger mærke til, at tre af herrerne ikke bærer slips. Det er i følge hadithen: “Whoever imitates a people, he is one of them”, og slipset forbindes med korset og vestlig kapitalisme. Eks: Iran moves to enforce ban on tie, symbol of western decadence. Mehmet Kaplan er en varm kandidat til at blive Sveriges første muslimske minister, men en kuffaar vil han ikke forveksles med.

The Muslim is supposed to be distinct from non-Muslims in his appearance and clothing, because this is what Islam says. Also, the Muslim should not wear anything that is the distinctive clothing of the kuffaar. With regard to neckties, if a person can do without them, this is better, but if he has to wear them there is nothing wrong with that, in sha Allaah – but he should make sure that they are not made of natural silk and that they do not have crosses or pictures of animate creatures on them. And Allaah knows best.

Flere asylsøgere i Norge

Tall fra Utlen­dings­di­rek­to­ra­tet (UDI) viser at det hit­til i år har ankom­met 3.310 asyl­sø­kere. Det er en økning på nær­mere 20 pro­sent sam­men­lig­net med samme periode i 2012. NTB opp­ly­ser at UDI i januar for­ven­tet at antal­let for hele 2013 ville ligge på omtrent samme nivå som fjor­året, med rundt 10.000 ankomne asylsøkere.Flere asylsøkere i 2013

Og i Sverige

Der er til og med april kommet 12.789. Det bliver, hvis det holder sig, i alt 38.367 i 2013. Dertil skal lægges familiesammenførte, 10.143 i alt 30.429 for 2013. Oven i det skal lægges studerende og mængder af ikke-uddannede, såkaldte arbejdskraftindvandrere fra den 3 verden, der holder unge svenskere ude af arbejdsmarkedet. Norge er på forkert kurs, Sverige er ved at blive overtaget af fremmede folkeslag – same procedure as every year. – I TV diskuteres der i aften, om det er nødvendigt med kønsangivelse i passet.

Ta inn hele skjermen 09.05.2013 092443

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EH
EH
9 years ago

Med den befolkningssammensætning Sverige efterhånden har ville det faktisk have være umuligt for kongeparret at sige fra. De er hjælpeløse dukker i et politisk spil og skal tænke på kongehusets fremtidige beståen. Det gælder om ikke at støde en kommende storspiller. Spekulerer Europas kongelige overhovedet på hvad der sker lige for næsen? Det kan selvfølgelig også være svært, hvis den er for meget i sky. Hollands arrogante gås af en dronning har lige sat “sit folk” på plads med en udtalelse om multikulturens velsignelser for landet. ??? Hun har intet bemærket i sin daglige tilværelse af overflod. Vor egen dronning… Read more »

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
9 years ago

“… not made of natural silk …”

Gudfaderbevares! Er silke nu også haram?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x