10
maj
Seneste opdatering: 10/5-13 kl. 0849
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Enhver med en internetforbindelse kunne få døgn efter terrorangrebet på det amerikanske konsulat i Libyen sidste år let gøre sig klart, at Obama og Hillary Clinton løj. Angrebet havde intet med en demonstration over en You Tube film at gøre, som Clinton påstod fem gange i uger efter, men var jihadisters (Ansar al Sharia) måde at fejre 9/11 på. At Obama og Clinton løj åbenlyst – formentlig på grund af valgkampen -, er én ting, men at ambassaden trods mange advarsler var dårligt forsvaret, og at USA undlod at komme de fire dræbte til hjælp fra Aviano Air Base trods flere opfordringer, er en meget, meget alvorlig sag, som det kun var et spørgsmål om tid, inden ville blive taget op.

Hillary Clintons forsvar for sig selv var en farce, og Greg Hicks vidnesbyrd ovenfor ødelæggende for hende og regeringen. Hicks var den højest rangerende amerikaner i Libyen efter drabet på ambassadøren. Hvor det ender, ved ingen, men lad mig gætte: Hillary Clinton kan ikke blive præsident i USA i 2016 efter dette. WSJ: Benghazi Saga Has Only Just Begun, Blow-by-Blow: How Obama & Hillary Left Americans to Die. Bombshell Benghazi Testimony: Beyond Incompetence.

Vil man gerne se et par kortere opsummeringer af høringen, se BUNGLING BENGHAZI og ANSWERING FOR BENGHAZI Krauthammers: Obama admin. suppressing truth on Benghazi for ikke at tale om Clintons selvmord for åben skærm: Hillary Clinton’s Benghazi Meltdown: What Difference Does It Make?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Balance Performance!
Hvad siger I så?

Lev Vel.
Buddha.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dnDeo0yhIws#!

JensH
JensH
9 years ago

Som om Obama-administrationen ikke havde problemer nok, så er der lige brudt en ny skandale ‘over there’. I august 2011 blev en af de store Chinook.helikoptere fyldt med Navy Seals soldater skudt ned i Afghanistan. Ved deres begravelse fik en muslimsk imam lov til at holde begravelses-talen, som et led i Obama’s “outreach to muslims”. Denne imam benyttede selvfølgelig lejligheden til at håne de døde Navy Seal soldater i sin begravelses-tale, som blev holdt på Arabisk. Man kan se videoen fra denne begravelse (med Engelsk oversættelse) her: http://dailycaller.com/2013/05/09/families-say-muslim-cleric-disparaged-dead-navy-seals-at-their-own-funeral/ Hvad imamen sagde på Arabisk var følgende: “Amen. I shelter in Allah… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

For dem, som ønsker at forstå den verden vi lever i, os selv og vores forhold til andre mennesker må jeg varmt anbefale, at man læser Troens fallit, religion, terror og fornuftens fremtid, som er skrevet af den amerikanske filosof Sam Harris. Det er noget af det bedste filosofi, jeg længe har læst. For bogen modtog Sam Harris den amerikanske PEN. pris for det bedste faglitterære i 2005. Borgen er foreløbig udkommet i USA, England, Tyskland, Italien, Spanien, Holland, Portugal, Grækenland, Israel og Findland. Sam Harris værk hviler på en flere tusind års europæisk filosofisk tradition og burde være en… Read more »

Gouri al-Fahan
9 years ago

Powerlineblog har dækket høringen, og har en pessimistisk kommentar her: http://www.powerlineblog.com/archives/2013/05/the-benghazi-hearing-did-it-matter.php
Jeg tror ærligt talt ikke på, at Hilary bliver så skadet af det her. Der er lang tid til næste valg, og offentlighedens hukommelse er kort.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Der er faktisk noget at komme efter hos Obama og venner ang. deres opførsel vedr. Benghazi, og ikke kun, eller måske endda primært, omkring taktiske beslutninger om hvorvidt specialtropper og anden magtanvendelse skulle have været anvendt til at beskytte vesterlændinge. Her Sam Harris om en meget øm tå for Det Hvide Hus: “..the truth is that the White House struck the same note of apology, disavowing the offending speech while claiming to protect free speech in principle. It may seem a small detail, given the heat of the moment—but so is a quivering lip.” http://www.samharris.org/blog/item/on-the-freedom-to-offend-an-imaginary-god Den første reaktion er ofte… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Tak for Sam Harris link.

Lev Vel

JensH
JensH
9 years ago

Ja, det er blevet fantastisk spænde at følge udviklingen i denne Benghazi-gate, som i virkleigheden er en større skandale end Watergate, eftersom Watergate trods alt ikke kostede menneskeliv. Men det er også samtidig interessant at følge de Amerikanske MSM i dennne sag, (eller snarre fravær). Det er virkelig de nye alternative medier som her lever op til frasen om “den 4. statsmagt”. Glæder mig min yndlings-blog Snaphanen.dk også følger denne sag.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago
Reply to  JensH

Jag vet inte om du räknar WSJ till MSM, men det är i alla fall en tidning som betyder något i amerikansk politik. Jag tycker i alla fall att Noonan slår ganska hårt: http://online.wsj.com/article/SB10001424127887324244304578473533965297330.html?mod=rss_Opinion?mod=hp_opinion Hon säger förstås inte, men man kan sluta sig till att hon menar det (…think of how low…”), att de ledande demokraternas politik är direkt USA-fientlig, att Benghazi för dem huvudsakligen var en genant händelse som avslöjade de falska premisserna för deras politik – alldeles för tidigt, innan den hade hunnit göra tillräcklig avsedd skada. Dags att påminna om Nation of Islam, Weather Underground, Bill Ayers,… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x