10
maj
Seneste opdatering: 10/5-13 kl. 0802
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Læg mærke til hvad der siges fra minut 7:45: “Jeg ved, du argumenterer at denne vold mod kristne kan sprede sig til Europa.”

“Der er næsten et videnskabeligt kriterium, der har at gøre med forholdet mellem antallet muslimer og ikke-muslimer. I Saudi Arabien er der ingen vold, for der er ingen kristne at angribe. Et af de værste og mest voldelige steder er Nigeria, hvor halvdelen af befolkningen er muslimsk og halvdelen kristen. Der er store voldelige sammenstød, for som Huntington siger, hvor du end finder islam, er de i krig med deres naboer.

Hvis man ser på europæiske lande, som har en større muslimsk befolkning som Frankrig, ser man nøjagtig det samme paradigme: angreb på kirker og pengeafpresning (jizya), det er et spørgsmål om antal, derfor er det ikke så galt i USA som i Europa, da der er langt færre muslimer.

Ibrahim har gjort et stort arbejde for at dokumentere muslimske angreb på kristne, også i Europa, og hvis danskere i almindelighed vidste hvor mange overgreb der begås på kristne, kirker, kirkegårde og højtideligheder i Frankrig, ville de være forfærdede, men MSM holder dem hen i uvidenhed så længe det lader sig gøre.

Canadisk tuneser vil forgifte 100.000 i U.S.A.

USA’s ‘soft upperbelly’ er Canada, dog med en vågen efterretningstjeneste. Danmark og Norges svage punkt hedder Sverige. Tusinder og atter tusinder, som ingen ved hvem er, er blevet svenske statsborgere. Om den trussel Sverige er ved at udgøre mod sine naboer – stay tuned og kryds fingrene for PET. Churchill sagde i 1943 om tyskerne: ‘The Hun is always either at your throat or at your feet’. Det er uklogt at betragte en stor dele af islam på anden måde, hvor stor, kan man jo diskutere til evighed. Bare i år er flere hundrede tusinde muslimske mord på vesterlændinge forhindret i Frankrig, England, Spanien, Tyskland, Canada og USA, men vi befinder os ikke i krig, siger politikerne. Lad os så kalde det en spøgelseskrig indtil de har bestemt sig.

A third suspect arrested in connection with an alleged plot to derail a passenger train travelling between Toronto and New York discussed contaminating the air or water with bacteria in an effort to kill up to 100,000 people, documents show.

According to a U.S. Department of Justice document, Ahmed Abassi, who was arrested on April 22, suggested using the bacterial agent in his discussions with another terror suspect and an undercover FBI agent. Abassi, a Tunisian citizen who has lived in Canada, was charged with fraudulently applying for a work visa in order to remain in the United States to facilitate an act of international terrorism. Terror suspect discussed killing up to 100,000 with bacteria: documents – flere videoes på linket.Former Canadian resident allegedly ‘discussed’ mass killing with Via suspect.

Canadian Muslims: A Plea to the West

Multiculturalism has become a cover for Islamist penetration of the West and must be defeated

As Muslims we understand much more than anyone else how multiculturalism has become a cover for Islamist penetration of the West. As Muslims we have the inside knowledge of the extent to which Wahhabi teachings and Islamism have together undermined what was once a rich and tolerant culture within Islam. We recognize that after decades of Wahhabi subversion, this sounds apologetic and quaint.

Moreover, as Muslims we found ourselves accepted in the West with immense generosity, kindness and without any discrimination by the majority of the population. Many of us carry deep physical and psychological wounds of bigotry and violence directed against us as Muslims by other Muslims driven to fanaticism by Wahhabi and Islamist teachings. As survivors of Muslim violence against Muslims, our gratitude in finding refuge and a new home in Canada and elsewhere in the West is immeasurable. Fra Raheel Raza och Salim Mansur i DI.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“Multiculturalism has become a cover for Islamist penetration of the West and must be defeated” Jeg er meget glad for at se at der faktisk er civiliserede muslimer som tør stå frem og erkende at muslimsk ekstremisme er den største årsag til sammenstødet mellem muslimer og vesterlændige i Vesten. “‘The Hun is always either at your throat or at your feet’. Det er uklogt at betragte en stor dele af islam på anden måde, hvor stor, kan man jo diskutere til evighed.” Helt enig. Også i at det ikke kan betale sig at blive trukket ind i en “hair-splitting” diskussion… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x