11
maj
Seneste opdatering: 11/5-13 kl. 0613
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Protestors marching alongside Anjem Choudary, the famed Islamist extremist, clashed with others in London’s Edgware Road earlier today. A video filmed by CoelusMedia begins with Choudary addressing the camera discussing the incarceration of an unnamed individual.

“Salafist groups protesting against Bashar Al-Assad, and in support of a Syrian jihadist group, have clashed with other protestors on London’s Edgware Road”. Choudary, who is famous for leading the now proscribed “Islam4UK” group as well as several other splinter organisations, led a march today from Regents Park Mosque which was due to end at the Syrian Embassy. Protestors marched with hard-line Salafist placards and flags, many of which read, “Support Jund Al Sham”. Flag-wielding demonstrators can be seen in the video hitting at something or someone with their flagpoles, while many run around and track down one man who is shown bloodied after the initial clashes.

The protestors were marching in opposition to Syrian dictator Bashar al-Assad, who they are known to deplore for his Alawite religion. Protestors also took up the cause against Iranian President Mahmoud Ahmadinejad and Hezbollah chief Hasan Nasrallah, who they deem as “Enemies of Allah” for their Shi’ite Muslim backgrounds. Muslims clash on London streets

Etnisk uro i Kalundborg afværget

Situationen var højspændt i Kalundborg efter den 18. april, hvor der netop var begået racistisk hærværk med graffiti og klistermærker mod Den kulturelle forenings hus i Bredgade. Den 19. blev der sat ild på Kalundborg Kampsportsklubs pavillon på Nørre Allé, og hævnaktionerne lurede. Men arabiske mæglere, politiet og SSP fik talt parterne til ro, skriver dagbladet Nordvestnyt. I to omgange kom store hold unge af anden etnisk oprindelse end dansk til Kalundborg for at finde de ansvarlige bag hærværket mod Den kulturelle forenings hus. Her lykkedes det politiet og mæglere at holde parterne i ro. SNP.DK, Konflikt mellem højreorienterede unge og indvandrere er afværget. Video.

I Sverige ville de ikke tæve hinanden i dag: Det hölls demonstrationer idag utanför Fittja moské, både i protest emot och till stöd för böneutrop. Det var de forkerte troende, der stod over for hinanden. Læg mærke til skiltet “Queerfeminister för böneutrop”, et relativt uforståeligt budskab i Danmark, Gud ske lov. Her har man de kommende svenske tæv i én sætning, og gæt engang hvem der skal have dem. Og så lige den sidste, en tæve-svipser eller poetisk retfærdighed? American Professor Who Hates America Stabbed in Cairo by Muslim Who Also Hates America.

“Salige er de sorte, thi de skal arve verden”

Sveriges finansminister var i Lagos, og sagde:

Alla de vackra färgerna man ser på kvinnorna här. På tio års sikt kommer det att se ut så i hela Europa. Hemma är det ju bara svart överallt, det är så avmätta färger hos oss.

När våra barn växer upp är det en och en halv till två miljarder människor i Afrika, och vi är fortfarande 500 miljoner. Det är klart att de kommer att vara oerhört normsättande för både mode och smaker.- Europa kommer bli bättre, mer multikulturellt, fortsätter han. – Man börjar se det i popmusik och annat att Afrika börjar höras på ett helt annat sätt. Men jag tror att när vi verkligen har sett utvecklingen är när vi har afrikanska snabbmatskedjor i Stockholm.”Afrika börjar höras på ett annat sätt”

Da han nu er finansminister, ved han måske hvordan man skal sikre velstand til denne befolkningstilvækst bare de næste årtier. Sælge fastfood i Stockholm?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EH
EH
9 years ago

Det er ganske enkelt umuligt at give nogen omfattende karakteristik af denne finansminister. Hvem kan? Er han beruset, på stoffer eller kommer han direkte fra en lækker wellness behandling hos en sort prostitueret. Han føler sig måske ganske enkelt som hjemme i Stockholm? Eller er han bare en korrupt logrende uintelligent svensk minister. At han er kvalificeret til at sidde i denne regering er indlysende klart. My god! Kontinentet Afrika har alle muligheder for aldrig nogen sinde at kunne komme op af det økonomiske og etniske morads det sidder i. Men det har potentialet til at bringe Europa til fald.… Read more »

Peter Andersen
9 years ago

For min skyld må alle disse multikultier tro på lige hvad de vil. Problemet er bare konsekvenserne. Konsekvensen af at lukke mange muslimer ind i et land er, at landet bliver islamificeret. Det ved enhver, der er udstyret med bare den mindste smule hjerne. Men hvis man nu vitterligt tror på, at sammenblanding af forskellige kulturere, heriblandt islam, leder til en eller anden fælles forståelse og tolerance, så har man naturligvis ingen skrupler med, at forfølge et sådant eksperiment. Der er så bare intet at hænge denne forestilling op på, nogen steder i verden. Men hvis det faktum skal gå… Read more »

Santor
Santor
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Det er så “spot on” som det overhovedet kan blive. De aner nemlig ikke hvad det er de har rodet os alle sammen ind i. Konsekvensen er, at de er nød til at “tro” at det er godt og rigtigt. Derfor kæmper de så indædt for ikke at fejle. Det er som et blindt raseri hvor omkostningerne er ligegyldige samtidigt med at de inderligt håber at resultatet først viser sig når de selv er døde og borte. Vores eneste chance er at befolkningen, som helhed, indser det forrykte i det multikulturelle projekt og starter kampen før det er for sent.… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“American Professor Who Hates America Stabbed in Cairo by Muslim Who Also Hates America.”

Selv hvis man ikke synes folk bliver større af at vise skadefro så er det altså en morsom overskrift. Næsten til the Onion.

Prudentius
9 years ago

Fra etnisk uro i Kalundborg til muslimers århundreder gamle borgerkrig overført til Londons gader.

I begge tilfælde er myndighedernes øjeblikkelige indgriben en fuldstændig nødvendighed for at opretholde den multikulturelle-multietniske harmoni og tolerance. Hvorfor opretholder denne berigende harmoni og tolerance imellem forskellige grupper ikke sig selv helt naturligt?? Vi ved jo det multikulturelle og multietniske samfund er den mest ideelle tilstand mennesket kan leve i.

Eller er det??

Man fornemmer at Vestens multikulturalister fatalt har misforstået menneskets natur.

Morten - - -
9 years ago
Reply to  Prudentius

For den rene er alting som bekendt rent, Prudentius. Du forudsætter, at den multikulturelle dagsorden virkelig har et etisk udgangspunkt. Jeg tror, den har et socialt og forfængeligt. Og i så fald har multikultierne ikke misforstået menneskets natur. De har forstået den helt rigtigt. Og det er netop dét, du og jeg har så uendeligt svært ved at forstå. Men faktum er, at multikultifantasien er et fantastisk bindemiddel til at kitte ‘gruppen’ sammen. Og ligesom i tilfældet islam, er det en fordel, frem for en ulempe, at den tro, man skal erklære, man har, er så åbenlyst usandsynlig. Thi just… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Du har helt ret i motivationen er social, forfængelig og religiøs. Der er tale om en apparat/stats-ideologi, som afgør hvem der kan deltage i festen og hvem der kan stå udenfor balsalen og kigge ind med hatten i hånden. Slår man hælene sammen kan man få, gør man ikke, ja så kan man gå. Det bliver nok sjældent meget anderledes med magteliter, ligemeget hvilken samfundsorden de er konstrueret i. Der er både fordele og ulemper forbundet hermed, og i et moderne demokrati vil det for det meste foregå indirekte og uformelt. Særdeles destruktiv bliver denne mekanik imidlertid, når den sunde… Read more »

Angela
Angela
9 years ago
Reply to  Prudentius

De har en usel kunskap om människor och samhällen. Medlöparna, de nyttiga idioterna, förstår inte konsekvenserna av den sociala konstruktion de skapar åt toppskiktet. De är fullkomligt hjärntvättade av dessa lurendrejare och inbillas tro att de gör något gott – det enda rätta. Den “enda vägen” att rädda världen. Att de skapar ett veritabelt monster för de kommande generationerna har de ingen kunskap att förstå. Manusförfattarna den lilla klick på 5 000 – 10 000 megamiljardärer är tillräckligt hårdhudade och känslokalla för att drabbas av samvetskval. Som Barosso sa när journalister frågade honom hur han kunde medverka i något så… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Angela

“De ar farliga.”

Ja, det tør svagt antydes!

Multikulturalisterne er, meget apropos den franske revolution, selvfølgelig produktet af en træt og dekadent vestlig rationalisme, der i sin post-moderne form primært består af en bizar fusion af sammenbrudt socialisme og afdanket udknaldet lallet liberalisme, hvis samlende “vision” er at kyle alt nedarvet (nation, folk og civilisation) i blænderen og lade sig nedsmelte/globalisere ud i intetheden.

Med andre ord, pur røvsyg nihilisme. Ikke underligt frugten heraf er bitter og rådden.

Erling
Erling
9 years ago

Men jag tror att när vi verkligen har sett utvecklingen är när vi har afrikanska snabbmatskedjor i Stockholm.

Det minder mig om et interview med en politiker fra Nyrup-tiden, jeg husker desværre ikke længere hvem. Det var dengang politikere stadig anvendte ordet ‘kulturberigelse’ i ramme alvor. En slagterhund af en journalist havde den frækhed at bede om eksempler på sådan berigelse – informanten havde naturligvis svar på rede hånd. Hun havde allerede åbnet munden, da journalisten, med perfekt timing, tilføjede: “altså, bortset fra shawarma.”

En spand koldt vand kunne ikke havde virket bedre.

Morten - - -
9 years ago
Reply to  Erling

Hold fast en god historie, Erling 🙂

– – –

Micke
Micke
9 years ago

Det är inte svårt att förstå orsaken till alla konflikter i muslimska länder. Det handlar helt enkelt om en kultur mer extremt låg våldströskel.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x