12
maj
Seneste opdatering: 12/5-13 kl. 1342
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Som John Thompson siger: “Terrorplots kommer nu i Vesten med større og større hypppighed, men ideologiproducenterne bagved – moskéer, imamer – operer uforstyrret og ganske lovligt og bliver ved med at producere terrorister.” Se Stratfors statistik over øgningen af terrorplots de senere år.

Nicolai Sennels The Cost of Islamic Incest

[..] Today, 70% of all Pakistanis are inbred and in Turkey the amount is between 25-30% (Jyllands-Posten, 27/2 2009 “More stillbirths among immigrants“). A rough estimate reveals that close to half of everybody living in the Arab world is inbred. A large percentage of the parents that are blood related come from families where intermarriage has been a tradition for generations.

A BBC investigation in Britain several years ago revealed that at least 55% of the Pakistani community in Britain was married to a first cousin. The Times of India affirmed that “this is thought to be linked to the probability that a British Pakistani family is at least 13 times more likely than the general population to have children with recessive genetic disorders.”

The BBC’s research also discovered that while British Pakistanis accounted for just 3.4% of all births in Britain, they accounted for 30% of all British children with recessive disorders and a higher rate of infant mortality. It is not a surprise, therefore, that, in response to this evidence, a Labour Party MP has called for a ban on first-cousin marriage. [..] Pickering Post.

En tyrkisk storhyler

Scene i Køln. Tyrker: “Hjælp, hjælp, jeg kan ikke få vejret, jeg bliver kvalt.” Politibetjent: “Sådan som du skriger og hyler har du vist masser af luft.” Den tyrkiske macho hyler videre. Situationen er et sindbillede på islams tilstedeværelse i Europa. Tilegnet den danske storhyler, der nu er blevet mere moden og måske skal være formand for fallitboet S når Thorning flager ud til EU. Om EU eller S er den karrierevej, som er mest ‘fremtidssikret’, er i skrivende stund ganske uvist.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
9 years ago

Fætre og kusiner ? Det dækker vist ikke den genetiske virkelighed, Hvis du får børn med din kusine, hvis forældres også var et fætter-kusine-ægteskab, som bedsteforældrenes var det, og oldeforældrene, og tipoldeforældrene….

Så begynder du at være derhenne, hvor du – DNA-mæssigt – får børn med en person, som ligger et sted mellem en bror/søster og dig selv.

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago
Reply to  Victor

Børn med mig selv? Now, there’s a thought! 🙂

Peter Andersen
9 years ago

I programmet fra SUN-TV siger eksperten: Vi kan ikke vinde krigen mod terror, hvis vi ikke begynder at sætte os ind i ideologien bag den. Nu er jeg sikker på, at efterretningstjesterne ved alt om ideologien bag islamisk terror. Men hvornår begynder de så, åbenlyst, at bede vores politikere og medier om, at smide fløjlshandskerne? Har de ikke snart fået nok? Synes de ikke snart, at der skal ryddes op i al denne politiske korrekthed og ignorance overfor islam? Det er da for h…. deres job, at sørge for vores sikkerhed. Hvorfor siger de så ikke, at fortsat indvandring fra… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“Hjælp, hjælp, jeg kan ikke få vejret, jeg bliver kvalt.” Politibetjent: “Sådan som du skriger og hyler har du vist masser af luft.”

I Danmark som I Tyskland er det jo sjældent den almindelige politibetjent der lider af PC neurose. Fin reaction af en tysk landbetjent…

ny kommentator
ny kommentator
9 years ago

God video med “storhyleren”… Og med den kvindelige naivist.(typisk Radikal stemmekvæg).. Og hendes medlidenhed med dem der lider under grov politivold…. Morsomt at der i damens hoved ikke rejser sig et spørgsmål fx. “Denne måde politiet håndterer situationen, er pga manden er voldelig og voldeligt har modsat sig anholdelse….”.. Videoen dukker nok op i modkraftmiljøet som eksempel på politivold og undertrykkelse/diskrimination af minoriteter…

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

I sidste ende er det apologeterne – i videoen personificeret ved en hylende indigneret blondine og en skaldepande – vi må takke.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x