13
maj
Seneste opdatering: 13/5-13 kl. 1753
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

13-05-2013 014

Gyldendal skriver: “backfisch, ung pige, der hverken er barn eller voksen, og som opfører sig derefter; almindeligt brugt til ca. 1950.” Egtl. fra tysk om fisk der er for unge til at stege eller koge, men som kan bages. Den alder hvor livet ikke bare er en åben bog, som Scruton siger om livet i Vesten, men forekommer de berørte lige lovlig åbent.

England oversvømmet af tilvandret kriminalitet

Her er kun tale om kriminelle, der er født i udlandet, og der er tale om mord og voldtægt, ikke rumænske hønsetyve. Man tør ikke forestille sig svaret på spørgsmålet: Hvor stor er procentandelen grov kriminalitet begået af udenlandsk fødte samt 1, 2 og 3 generations englændere?

NEARLY one in five UK murder or rape suspects last year was born abroad, The Sun can reveal. A total of 93 foreign nationals were charged with murder and 632 with rape. It compares to the overall number of murder suspects of 555 and rape accused of 3,436.

A survey of 43 police forces in England and Wales showed that only ONE did not record any rape or murder charges against a non-UK citizen. In London alone, more than a third of the 210 rape suspects charged in 2012 were immigrants. Twenty-four were from Jamaica, 14 from Nigeria, 13 from Poland and ten from Portugal. Out of 180 suspects in the capital charged with murder, 41 were foreign, including seven from Jamaica and five each from Turkey, Poland and Sri Lanka.

But 75 per cent of suspects charged with murder in Suffolk were immigrants. In Manchester, a total of 832 people were charged with rape, including 177 foreigners. One in 5 murder accused foreign. 20% rapes ‘by migrants’, A fifth of murder and rape suspects born abroad, shock survey finds

‘Du skal afstå dit land’

Det danske asylsystem er godt på vej mod sammenbrud. Asylcentrene er overbelastede. Sidste år sad der 6.078 asylansøgere i de danske centre, der på grund af pladsmangel nu er spredt ud over hele landet. Selv sommerhuskolonier er taget i brug uden for sæsonen.

Alene i perioden 2009 – 2012 blev der ifølge udlændingestyrelsens statistikker bevilget i alt 15.322 tilladelser til familiesammenføring. Af dem var de 12.081 familiesammenføring med ægtefælle eller samlever. Altså hvor de 12.081, der havde fået asyl, pludselig blev til det dobbelte, nemlig 24.162. Som under Nyrup: vi får asylkaos allerede i år

Politikerne har ikke grundlæggende forandret sig siden Nyrup-Jelveds tid: De sætter forældede, landsskadelige konventioner over det folk, der har valgt dem. Så længe de gør det, skal vi miste vores land.

Danskere og nordmænd mister det ganske vist senere end svenskerne, men tendensen er nøjagtig den samme. I midten af århundredet er svenskerne blev én folkegruppe blandt mange andre i Sverige, – under 50 % af befolkningen – og i Danmark er der i 2050 en million indvandrere og efterkommere. De bliver til to og tre hvis ikke nogen gør helt op med konventionerne, eventuelt træder ud af EU og FN, og de politikere er ikke til at få øje på. Hvorfor ikke, lader de sig ikke skræmme af  forstadierne til borgerkrig i f.eks. de franske opstande i Paris og Grenoble, af de seneste års stærke ophobning af muslimske terrorforsøg, af indvandringens økonomi? Hvordan kan de undgå at frygte tro at et befolkningsflertal, der ikke har noget politisk medejerskab til multikulturen, ikke vil gå fysisk til angreb på dem, når projektet er så kuldsejlet, at ingen kan undgå at se det?

Antagelig er det så banalt, at de sætter deres øjeblikkelige karriere højere end deres land. Det værste de kan forestille sig, er fordømmelse fra den internationale medie-politiske elite. Jeg kan forestille mig det, der er værre.

Beskeden fra Christiansborg og Bryssel er stadig den samme: Du skal afgive dit land, dine byer skal gå til i vold og anarki, og din økonomi skal ruineres for et højere, ædlere formål end et tusindårigt land, og du har – i al fald indirekte – selv stemt for det. Bagefter er det for sent at gå i fakkeltog og kræve nogen til ansvar for, at hele dit land er blevet til Tingbjerg, Vollsmose og Gellerup, et Malmø, et Marseille, et Birmingham eller et London, hvor englændere nu er i mindretal.

Historikeren Henrik Jensen skriver blandt andet om konventioner i dag i sin anmeldelse af Morgen Camre og Lars Hedegaards nye bog Anm: Holder diget?Jyllands-Posten, 13.05.2013 (ikke online)

En ulykke kommer sjældent alene, siger man. Da Anden Verdenskrig var slut, og alt syntes tabt for Europa, var der stadig mere at tabe. Europa kunne i tilgift til fortiden også tabe fremtiden. Det sidste risikerede en dødsmærket præsident Roosevelt og ikke mindst hans hustru, Eleanor, med flagskibet FN og en erklæring om “universelle menneskerettigheder”.

Det var en misforståelse af gigantisk omfang. Menneskerettigheder kan aldrig være blankochecks, som man bare strør ud over kloden. Det var en “døren er åben-erklæring” til alle i kolonierne om bare at komme til Europa – hvilket blev katastrofalt med oprettelsen af de universelle velfærdsstater, tillige et produkt af verdenskrigen.

” Vestens fundamentale problem er ikke islamisk fundamentalisme. Det er islam – en afvigende (different) civilisation, hvis mennesker er overbeviste om deres kulturs overlegenhed og besat af deres magts underlegenhed”. Forfatterne citerer her Samuel P. Huntington, som vel at mærke også mente, at islam ikke var Vestens største hegemoni-konkurrent. Det var Kina.

Problemet med islam er bestemt stort, og i Vesten gør man klogt i at tage det særdeles alvorligt – men historien viser, at ligesom det aldrig går helt så godt, som man kunne håbe, går det også sjældent så galt, som man kunne frygte. Nedadgående kurver retter sig. Men kan man nu være sikker på det? Nej, man kan ikke være sikker på noget som helst, hvor det drejer sig om fremtiden – altså heller ikke på en muslimsk magtovertagelse. Der er mange ubekendte faktorer i spil.Det er dog ikke et argument for at sænke paraderne.

Man burde i realiteten sætte konventionerne i parentes, lave et moratorium for den del af indvandringen og så få styr på integrationen. At der ikke er styr på den ses for eksempel på muslimers stigende forfølgelse af jøder i Europa og Danmark og den store og stigende kriminalitet blandt muslimer. Det kan også ses på Kokkedal-affæren, som man da sagtens kunne kalde banal, hvis den ikke også kunne frygtes at være symptomatisk for muslimsk magt i fremtiden.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
9 years ago

Idag tisdag lyssnade jag på radion – ett samhällsprogram som speglade invandrares frustrationer. Gemensamt för dem är den enorma svårigheten att få ett arbete för att åtminstone inför deras barn framstå som en som arbetar, som alla andra. Ju mer jag lyssnar förstår jag omöjligheten. Om man aldrig gått i en skola, inte vet vad en klocka är eller ett trafiktecken, allt det vi, danskar eller svenskar, finner självklart och enkelt, hur ska man då kunna ge dessa människor ett meningsfullt liv? Nej, det är inte humant, inte att bry sig att låta alla dessa redan från början förlorade människor… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Kort sagt: det er derfor U.K vil ud af E.U.

falkeøje
falkeøje
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Det vil de fleste danskere også!!!

falkeøje

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Cykel-GPS for København og omegn …

“Anne Mee Allerslev likes this” 😀

http://www.180grader.dk/Indenfor/cykel-gps

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Ja, bare man kalder tingene noget andet og tager de kæmpestore skyklapper på, så forsvinder alle de væmmelige (selvskabte!) problemer jo nok helt af sig selv, ikke sandt? 😉 En ghetto er ikke en ghetto [ 😀 ] Regeringen vil ikke kalde steder som Vollsmose, Gjellerup og Mjølnerparken for ghettoer. Det lyder som om, det er kriminelle steder. [ Øh, ja? Og så? ] http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1973268.ece En ghetto er ikke en ghetto. Derfor hedder regeringens helt nye udspil om ghetto-områder også ‘Udsatte boligområder – de næste skridt’. Se også: Regeringen ændrer udskældt ghettoliste Det er minister for by, bolig og landdistrikter… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Ja, hvis bare man kalder tingene noget andet og tager store skyklapper på, så forsvinder alle problemerne jo nok helt af sig selv, ikke sandt? 😀 En ghetto er ikke en ghetto Regeringen vil ikke kalde steder som Vollsmose, Gjellerup og Mjølnerparken for ghettoer. Det lyder som om, det er kriminelle steder. [ Øh, ja? Og? ] http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1973268.ece Derfor hedder regeringens helt nye udspil om ghetto-områder også ‘Udsatte boligområder – de næste skridt’. [ Eller som man siger på nyfransk “Zones Urbaines Sensibles” / “Zones de non droit” ( No Go Zones ) … 😉 ] Det er minister for… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago

Har hört nu i förmiddag på P4 om det nya projektet att få bort ghettona. Lät väldigt kulturmarxistiskt flummigt och jag undrar om dom har sneglat på Sverige? Ni kan lika gärna kasta miljonerna direkt i Öresund från bron.

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Vi mister vel forhåbentlig tålmodigheden med vore Quisling politikere og indleder den nødvendige frihedskrig. Melodi: Når jeg ser et rødt flag smelde Tekst: falkeøje Når jeg ser muslimer brænde og forhåne groft vort flag, så fornemmer jeg mit frihedshjerte tændes for vort land og for vort folk og for sag. De siger vor respekt den vil de have, de vil jage os fra hjem og fra vor rod, dette land fik vi fra fædrene i gave, det har vi pligt til at værne med vort blod. Vi har værnet omkring landet, vore fjender har man givet alt, vore gamle, de… Read more »

Fru.Frøken
Fru.Frøken
9 years ago

Man må da tage hatten af for alle de mange mennesker der rejser fra deres eget land,langt langt borte,for at bosætte sig i et land som de helt tydeligt afskyr og foragter så helt utroligt meget. Hvor stort set ALT er en fornærmelse mod dem og deres dyrebare tro og kultur. Et land hvor de med garanti ikke bliver glade for at være fordi det strider imod ALT hvad de står for og tror på.Et land der i udgangspunktet har en samfundsstruktur der gør at de med 100% garanti bliver vrede og fornærmede,hver eneste dag,i resten af deres liv. Tænk… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Fru.Frøken

Bortset fra at intet af dette er tilfældet. Muslimer elsker at leve i Vesten, med dens enorme rigdomme, relative fred og dyyyyybt naive/svage befolkninger og politikere. Her er der lebensraum for utallige klaner-bander, hele bydele, ja potentielt hele byer og landsdele, at sætte sig på og drive som forretninger via narko og beskyttelsespenge, mens man modtager socialeydelser og lever i dække af den indfødte integrationsindustri. Jo, jo man kan ikke lide de urene vantro og deres jahiliyya-samfund, men det bliver igen-igen en fordel når man med Allah i ryggen, kan nægte værterne enhver moralsk forpligtigelse og dermed voldtage dem (på… Read more »

peter
9 years ago

velkommen til den rigtige verden med multi etniske samfund, som før eller siden også kommer til Danmark.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x