14
maj
Seneste opdatering: 14/5-13 kl. 1816
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

S: Dybt problematisk at kontroversielle prædikanter gæster Danmark, Cleric did say “Jews are descendants of apes and pigs”, Haitham al-Haddad – Death penalty for apostasy,Abdur Raheem Green – “Democracy Doesn’t Really Exist” – Islamisk Trossamfund, som er salafister, har den vane at invitere kulsorte jøde- og homohadere, bagefter undskylde og gøre det igen et ĂĄr efter. Det er ren rutine og nu kommer der to til.

Hvordan får det politikerne til at ligne idioter? Først inviterer de millioner af folk, der mener sådan til evig forsørgelse i Europa, og så må de pludselig ikke mene, hvad de mener. De må end ikke citere deres hellige volds- og diskriminationsmanual uden at politikerne får et nervesammenbrud og de selv risikerer en hade-bøde. Hvad gør rigets bedste mænd og kvinder? Bliver de nægtet indrejse? Er der sanktioner mod Islamisk Trossamfund? Næh.

Et godkendt trossamfund har forskellige skattefordele og vielsesbemyndigelse, er det blevet inddraget ? Næh. Allerede for fem ĂĄr siden, var der et mislykket forsøg pĂĄ at inddrage deres privillegier, det er mange hadprædikanter siden. Islamisk Trossamfund triller bæ med politikerne og politikerne tager pis pĂĄ befolkningen med tom snak. Ja, bøssepartiet pĂĄ RĂĄdhuset, de Radikale, mener sikkert at Haitham al-Haddads religionsfrihed og menneskerettigheder, gĂĄr forud for den holdning han har til deres homoseksuelle vælgere. Jødiske Radikale kan der næppe være tale om. Man kan da ikke krænke sĂĄdan en nazi i Stampe, Vestager og Allerslevs verden – “milde kvinder for human behandling af nazier, en svag og udsat politisk minoritet,” der ganske vist er tre gange større end danske homoseksuelle og hundrede gange større end danske jøder.

Gør noget eller sig ĂĄbent og ærligt, at vi kommer til at leve med den vold mod bøsser og jøder, som Islamisk Trossamfund – og altsĂĄ ogsĂĄ I politikere – planter sĂĄ flittigt i Danmark. Ellers ender jeg med at blive helt taknemmelig overfor hr. al-Haddads satire over danske politikere. Bliv endelig ved, indtil vi har fĂĄet dem smidt pĂĄ møddingen.

Daniel Pipes: Islam versus islamism

Begrebet islamisme er omdiskuteret, der er muslimer som ikke anerkender det, blandt mine mere lærde venner er det også omdiskuteret. Der er en fyldig Wikipedia på det her.

Daniel Pipes, founder of the Middle East Forum highlights the importance of recognizing the difference between moderate Muslims and radical Islamists.

Daniel Pipes’ tale i Islamism-Free Thinking Film Society i Ottowa kan se her: Del 1, del 2.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Al-Haddad er ikke ret forskellig fra den slags islamister som rutinemæsigt bliver bliver jagtet af dronefly eller bare mænd med erfaring …. Han kan ikke blive ret meget mere extrem før han ender i sigtekornet hos et bredt udvalg af organisationer .
Lad os hĂĄbe han har modet til at tage det sidste skridt .

Prudentius
10 years ago

AngĂĄende “islam vs islamism”, sĂĄ mener jeg Pipes (der ellers har et kvikt hoved skruet pĂĄ sine skuldre), tager fejl og gør det med træsko pĂĄ. Det han anbefaler er intet andet end den allerede dybt fejlslagne kurs det vestlige establishment har udstukket i kampen mod den globale jihad. Nemlig at opstille de gode “muslimer”, der sagtens kan fĂĄ lov til at masseindvandre og klumpe sig sammen i evigt voksende enklaver pĂĄ vestlig jord, imod de onde “radikaliserede” “islamister”, som vi bliver nødt til at invadere hele lande for at dræbe pĂĄ bunden af deres nussede huler eller ramme med… Read more »

Peter Andersen
10 years ago

Muslimerne har jo ytringsfrihed. De siger jo bare hvad de mener. I har selv lukket dem ind og det er jo ikke sĂĄdan, at det er noget de er begyndt at mene, efter de er kommet. Det har de sĂĄdan set ment i 1400 ĂĄr Hr. Socialkammerat. Og det kunne i nemt have sat jer ind i, hvis i havde villet. Men jeg kan da godt se problemet. Mens I, med al magt, forsøger at lægge et røgslør ud, stĂĄr de forbandede prædikanter i baggrunden og plaprer løs. Det svarer til at man gemmer en i et skab, og sĂĄ… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x