14
maj
Seneste opdatering: 14/5-13 kl. 1813
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SD nÄr 13.6 procent

Sentio maj, Avpixlad. Sverigedemokraternes vÊkst er forsinket 15 Är sammenlignet med Dansk Folkeparti. Det har forskellige grunde, blandt andet historiske, men ingen stÊrkere grunde end det samlede mediebojkot de har vÊret udsat for indtil de kom i Riksdagen, en behandling der har vÊret uvÊrdig for et sÄkaldt demokrati. Medierne forsvarer sig med, at de skam har vÊret inviteret (en gang om Äret i TV, nÄr det gik hÞjt), men sandheden er, at en Sverigedemokrat ikke kunne fÄ trykt en kronik i en avis i 25 Är, knapt nok et lÊserbrev.

SĂ„ kom nettet ind fra hĂžjre, det havde de ikke lige set, og nu er MSM pĂ„ strategisk tilbagetog tvunget – ikke af et pludseligt sindelagsskift eller samvittighed – men af omstĂŠndighederne. De er ikke demokrater af natur, men de kan mĂ„ske tvinges til at blive det. I mellemtiden har svensk journalistik medvirket til skader, der ikke kan repareres. De vil krĂŠve en sindelagsĂŠndring, for de er vant til problemer, der kan lĂžses og en morgendag, som er bedre end i dag. Den naturlige svenske melankoli vil fĂ„ noget udover det rent eksistentielle at sĂžrge over.

Der bruges stadig metoder mod Sverigedemokrater, som hÞrer hjemme i kommunist Polen fÞr Lech Walesa, og de har stÞtte i Sveriges HÞjesteret. Man skal forestille sig, at medlemmer af DF ikke kunne vÊre medlemmer af en fagforening under LO, sÄ har man ideen. Sverigedemokraterne virker som fremkaldervÊske pÄ den latente svenske totalitarisme, som er af meget Êldre dato end SD. Man ser af kurverne ovenfor, hvorfra desperationen stammer:

Högsta domstolen meddelade i onsdags att de inte tÀnker pröva Transports beslut att utesluta en sverigedemokrat. Detta innebÀr att Transport och andra fackförbund kan fortsÀtta att utesluta sverigedemokrater. Det var i oktober 2011 som Maria Cimini uteslöts frÄn Transport. Hon sitter som ersÀttare för Sverigedemokraterna i MönsterÄs kommunfullmÀktige. Hon Àr Àven ledamot i styrelsen för Sverigedemokraterna i Oskarshamn/EmÄdalen.

Transport hÀnvisade till sina stadgar och menade att det Àr oförenligt att aktivt företrÀda Sverigedemokraterna som folkvald eller att sitta i partiets styrelse och samtidigt vara medlem i förbundet. HD ger fackförbunden rÀtt att utesluta sverigedemokrater

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Menig 442
Menig 442
10 years ago

Den dag SD kommer til regeringsmagten, vil jeg igen overveje at tage pÄ fisketur i den fantastiske svenske natur nord for polarcirklen.
Jeg hÄber det sker, inden min alder gÞr mig for affÊldig til turen.

JĂžrgen Duus
JĂžrgen Duus
10 years ago

Mon ikke snart det bliver et farvel til lille Anita med det rÞdlige hÄr?

falkeĂžje
falkeĂžje
10 years ago

Svenskerne er bagefter udviklingen.
I Danmark her vi i flere Ă„r haft fagforeninger
udenfor LO.

falkeĂžje

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x