14
maj
Seneste opdatering: 14/5-13 kl. 1813
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SD nĂĄr 13.6 procent

Sentio maj, Avpixlad. Sverigedemokraternes vækst er forsinket 15 år sammenlignet med Dansk Folkeparti. Det har forskellige grunde, blandt andet historiske, men ingen stærkere grunde end det samlede mediebojkot de har været udsat for indtil de kom i Riksdagen, en behandling der har været uværdig for et såkaldt demokrati. Medierne forsvarer sig med, at de skam har været inviteret (en gang om året i TV, når det gik højt), men sandheden er, at en Sverigedemokrat ikke kunne få trykt en kronik i en avis i 25 år, knapt nok et læserbrev.

SĂĄ kom nettet ind fra højre, det havde de ikke lige set, og nu er MSM pĂĄ strategisk tilbagetog tvunget – ikke af et pludseligt sindelagsskift eller samvittighed – men af omstændighederne. De er ikke demokrater af natur, men de kan mĂĄske tvinges til at blive det. I mellemtiden har svensk journalistik medvirket til skader, der ikke kan repareres. De vil kræve en sindelagsændring, for de er vant til problemer, der kan løses og en morgendag, som er bedre end i dag. Den naturlige svenske melankoli vil fĂĄ noget udover det rent eksistentielle at sørge over.

Der bruges stadig metoder mod Sverigedemokrater, som hører hjemme i kommunist Polen før Lech Walesa, og de har støtte i Sveriges Højesteret. Man skal forestille sig, at medlemmer af DF ikke kunne være medlemmer af en fagforening under LO, så har man ideen. Sverigedemokraterne virker som fremkaldervæske på den latente svenske totalitarisme, som er af meget ældre dato end SD. Man ser af kurverne ovenfor, hvorfra desperationen stammer:

Högsta domstolen meddelade i onsdags att de inte tänker pröva Transports beslut att utesluta en sverigedemokrat. Detta innebär att Transport och andra fackförbund kan fortsätta att utesluta sverigedemokrater. Det var i oktober 2011 som Maria Cimini uteslöts från Transport. Hon sitter som ersättare för Sverigedemokraterna i Mönsterås kommunfullmäktige. Hon är även ledamot i styrelsen för Sverigedemokraterna i Oskarshamn/Emådalen.

Transport hänvisade till sina stadgar och menade att det är oförenligt att aktivt företräda Sverigedemokraterna som folkvald eller att sitta i partiets styrelse och samtidigt vara medlem i förbundet. HD ger fackförbunden rätt att utesluta sverigedemokrater

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Menig 442
Menig 442
10 years ago

Den dag SD kommer til regeringsmagten, vil jeg igen overveje at tage pĂĄ fisketur i den fantastiske svenske natur nord for polarcirklen.
Jeg håber det sker, inden min alder gør mig for affældig til turen.

Jørgen Duus
Jørgen Duus
10 years ago

Mon ikke snart det bliver et farvel til lille Anita med det rødlige hår?

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Svenskerne er bagefter udviklingen.
I Danmark her vi i flere ĂĄr haft fagforeninger
udenfor LO.

falkeøje

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x