16
maj
Seneste opdatering: 16/5-13 kl. 1720
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Episode 2 takes an exclusive look inside Egypt and exposes the truth about Muslim Brotherhood’s terrifying campaign to persecute and destroy an entire faith. Get first-hand accounts from brave men and women inside Egypt who risk their own safety to shed light on the brutal persecution of Christians. Women kidnapped and raped, children taken from their parents. Forced religious conversions and marriages. For the Record. 8.5 2013. – Se også Interview mit einem irakischen Christen in München über den Islam

Perversion eller krigshandling?

Der har været meget multikulti-cover up i England efter de seneste af mange overgreb på engelske småpiger. Dette er ikke almindeligt pædofile, de jager i grupper og holder pigerne som slaver tatoveret med den muslimske herres navn. Det engelske establisment skal nyde den tid de har tilbage, hvor de stadig kan definere tingene. Fra det sekund englænderne selv opfatter overgrebene som krigsførsel, er løbet kørt for dem, der hidtil har defineret virkeligheden. Derfor går de selvsagt til yderligheder for at opretholde status quo.

Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg mener europæerne er blevet sendt i borgerkrig af deres ledere, og at England er et godt bud på, hvor den begynder. Jeg antager også, at europæerne vil gå fysisk løs på deres ledere, de skal flytte meget langt væk for at undgå det. Bryssel vil være det helt forkerte sted.

Jeg ville hellere end gerne tage fejl, men betingelserne er lagt tilrette, som den svenske officer skrev, nu venter vi bare på modningen. Den kan tage fem år, den kan tage halvtreds år. Det tænkelige scenarie for Englands vedkommende er udførligt beskrevet allerede. Our Muslim Troubles, Why Conflict is Inevitable, 59 sider.. Forfatteren er højt uddannet og kvalificeret. Det er skrevet med én hånd, han har mistet den anden i en bilulykke.

a year 7 child in luton town has been gang raped by moslems whilst at school in the toilets, the authorities have been desperatley trying to keep it secret for fear of massive unrest by lutonians and the EDL well its too late, the luton town media have participated in the conspireracy of silence along with the police and council so as not to upset the islamic community OUTFUKINRAGEOUS! hold on to your hat luton! 7th grade girl raped in school bathroom in Luton by gang of muslims

‘Imams promote grooming rings’, Muslim leader claims. The Oxford grooming ring was promoted by imams who encourage followers to think white women deserve to be “punished”, an Islamic leader has claimed. Telegraph

But apart from its sheer depravity, what also depresses me about this case is the widespread refusal to face up to its hard realities. The fact is that the vicious activities of the Oxford ring are bound up with religion and race: religion, because all the perpetrators, though they had different nationalities, were Muslim; and race, because they deliberately targeted vulnerable white girls, whom they appeared to regard as ‘easy meat’, to use one of their revealing, racist phrases. The Oxford sex ring and the preachers who teach young Muslim men that white girls are cheap

I feministlandet Sverige kan de som bekendt også. De krigsførendes navne findes her De blev frikendt. Herregud, en kvinde voldtaget med bla. en flaske af etnikkere, hvad er det for en Drude Dahlerup?

Den 16-åriga flickan var på en lägenhetsfest i Umeå i slutet av oktober förra året. Efter att ha dansat och umgåtts med kompisar gick hon in på ett rum tillsammans med en 18-årig man, där de började klä av sig. Kort därefter kom ytterligare två 18-åriga män in i rummet. En av dem ställde sig vid sänghuvudet och sa åt flickan att ge honom oralsex, något hon vägrade. Den tredje började filma händelseförloppet med sin mobiltelefon, men slutade efter att flickan bett honom lägga av. Efter ytterligare en stund bestämde sig den första mannen för att lämna rummet. När han kom tillbaka höll han en tom vinflaska i avsikt att köra in den i flickans underliv…Nu frias alla tre från våldtäkt. På sin blogg skriver flickan att hon känner en stark misstro till rättsväsendet.. Mannen lurade henne att inte anmäla

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

“Our Muslim Troubles, Why Conflict is Inevitable” er en virkeligt velskrevet analyse. Jeg tror man skal passe lidt på ikke, som generalerne generelt gør, at tro at den næste krig bliver som den sidste. Specielt er der et scenarie han ikke kommer ind på men som jeg frygter: at muslimske lande i Mellemøsten bliver indblandet hvis (når) det går løs i Europa. Vi skal gøre os klart at vi faktisk KAN tabe….

trackback

[…] Broderskabets kristenforfølgelser « Snaphanen. […]

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

“holder pigerne som slaver tatoveret med den muslimske herres navn.” Jeg kan ikke finde den detalje i de historier der var links til. Kan du dokumentere det. Det er måske en detalje men er så grotesk depriveret at det virker relevant. Og ja, som den svenske officer skriver, jeg tror der er lagt an til et brag der allerede er ved at komme i kog og kunne eksplodere hvis der kom et nyt angreb a la 7/7 eller en scene ligeså pervers som ham der spiste indvolde, mod en europæisk “kuffar.” Det virker, desværre, virkeligt som om vi får en… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

Og Steen’s ønske om at få dødsstraffen tilbage kommer nok også til at gå i opfyldelse på et tidspunkt. Der er nogle handlinger som mange sikkert vil synes ikke kan straffes tilstrækkeligt på anden måde. Det er ironisk at den vision for Europa der ihvertfald er ved at blive gjort urealistisk er netop de radikales post-maskuline “hen” samfund. Jeg håber et civiliseret, konsekvent retssamfund ikke samtidig ryger i svinget. (Om Danmark og Europa ender med en samling små Churchiller eller en samling mini-Hitlerer tror jeg er umuligt at forudse. Men England, der som Sverige og Frankrig er LANGT hårdere ramt… Read more »

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Muslimernes kristenforfølgelser skal opfattes overalt som en åben krigserklæring
og imødegås som en sådan!!!

falkeøje

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x