17
maj
Seneste opdatering: 17/5-13 kl. 2037
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Amer-Indian speaks to immigration and Islam, ‘Whats yours shall be taken from you unless you fight’

“Multikulturen” med dens egne ord

hVOR ER DET FEDT AT VI PERKER KOMMER OG ÆDER AF JERES PENGE OG TAR DEM NED TIL VORES LANDER OG BYGGER SLOTTE FOR DEM … OG JER DANSKE GRISE HUSK PÅ VI ER MUSLIMER OG VIL DØ FOR ISLAM OG VI VIL SLAGTE JER I FUCKING VANTRO BØSSER !!!!

Sig hvad i vil om islam men 1 ting er sikkert og det er I BRÆNDER OP I HELVED OG VI HAR ALLAH ( GUD ) MED OS … JØDER OG KRISTNE ER VORES FJENDER OG FOR AT LIGE FORTALLE JER FATSVAGE SJÆLE AT ISLAM VOKSER DAG FOR DAG … I ER EN FLOK VANTRO RØDE GRISE !!!

Kommentarer på Uriasposten.net. Første kommentator kalder sig “Muslim Manden Fuck-dansker@live.dk.” Jeg skal skåne jer for hans IP adresse. Hvis du er bemymret for dine børns fremtid, henvend dig til Nyrup, Jelved, Holger K Nielsen og Gammeltoft Hansen. Har de påført dine børn og børnebørn krig ? Naturligvis har de det. Lader I dem dø i fred med ridderkors og i den Blå Bog? Naturligvis gør I det, I er anstændige mennesker. Man skal ikke tage sorgerne på forskud, lad efterkommerene om dem. “Au reste, après nous, le Déluge”. Dette kan man skrive på en blog indtil EU forbyder det. Efter det er der ikke noget navn, for den krig I befinder jer i. De skyldige vil være beskyttet af døden og EU, hvad der er den mest effektive beskyttelse, kan diskuteres.

EU redo anta gemensam asylpolitik

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Yes, David let´s fight!
– Husk Kosovo!!!

Torben Caroc
8 years ago

De forment dumme indianere har mere mere føling med liv, død, kamp og natur end vi europæiske ånds-paver har. Vi er så kloge at vi kunne undvære hovedet. Det kommer vi måske også til.
Overmod, hybris, højt at flyve dybt at falde.

Regnorm
Regnorm
8 years ago
Reply to  Torben Caroc

Torben : Ofte er sandheder simple, men problemet består i at integrere tingene i ens liv og væsen. Det kan være skræmmende at se, hvor blinde belæste folk kan være over for noget, der forekommer naturligt og indlysende for primitive folkeslag. Jeg tror ikke, der kommer nogen redning fra de problemer, vi kommer til at gå i møde i fremtiden fra denne her internethøjrefløj. Der er ikke noget at gøre, og vi bevæger os længere og længere ned i et dyb af kulturel og åndelig fortabelse. Så dette bliver min sidste kommentar i disse internetdebatter. Farvel for evigt. Citerede kommentar… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Regnorm

Ja, sov du bare trygt videre – det er vist også det bedste for alle parter 😉

HH
HH
8 years ago

I en kyrka i min närhet finns en dansk text inne i koret som man tagit fram. Den berättar lakoniskt om hur “svenskene” kom till orten, härjade runt och slängde människor i det närbelägna havet och betedde sig styggt och krigiskt. Men sen kom danske kungens “menner” och körde ut svenskarna och det blev lugn och ro igen! Jag har läst in mig på hur dessa danska provinser behandlades när svenskarna tog över. Mycket handlade om tvång. Barnen i en dansk familj – det känns nästan konstigt när jag skriver så, men det är faktiskt sanningen – skulle tvingas gå… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
8 years ago

David Yeagley er en rigtig vismand og en stor seer. Det er noget af det fineste jeg længe hørt og set. Send det ud over alle TV kanaler i verden. Her er en mand det er værd at lytte til. Det giver mig en god fornemmelse af håb at vide, at en sådan mand eksisterer. God kommentar til det Prudentius!

Erling
Erling
8 years ago

Posten på Uriasposten kan ligeså vel være spoof, men hvis det vralter som en taber, og bjæffer som en taber, hvad er det så?

Med fjender som ham her, behøver vi såmænd ikke engang USA på vores side.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
8 years ago

David Yeagley er værd at lytte til. Vi andre har tit nævnt de amerikanske indianere som eksempel på, hvad der sker, hvis man tillader ukontrolleret immigration. Og nu gør denne indianske gentleman det!

Zenia Stampe, hør og forstå!

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  Gunnar Biering

“Zenia Stampe, hør og forstå!”

Det er psykologisk og omdømme-mæssigt utænkeligt at hun er i stand til det. Hun er ALT for fedtet ind I eftergivenhed og overgivelsespolitik. Det ville svare til at bede Horace Wilson vågne op og lugte kaffen i 1936. Could never happen…. Analogien med uanstændig holdning til jødernes særligt akutte sikkerhedsproblemer er der endda (“den ‘påståede’ forfølgelse af jøder…”)

http://en.wikipedia.org/wiki/Horace_Wilson_(civil_servant)

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Zenia Stampe politianmelder sig selv for slavehandel 😉

http://heltnormalt.dk/rydforsiden/2013/05/17/125210

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“HVOR ER DET FEDT AT VI PERKER KOMMER OG ÆDER AF JERES PENGE OG TAR DEM NED TIL VORES LANDER OG BYGGER SLOTTE FOR DEM … OG JER DANSKE GRISE HUSK PÅ VI ER MUSLIMER OG VIL DØ FOR ISLAM OG VI VIL SLAGTE JER I FUCKING VANTRO BØSSER !!!! Sig hvad i vil om islam men 1 ting er sikkert og det er I BRÆNDER OP I HELVED OG VI HAR ALLAH ( GUD ) MED OS … JØDER OG KRISTNE ER VORES FJENDER OG FOR AT LIGE FORTALLE JER FATSVAGE SJÆLE AT ISLAM VOKSER DAG FOR DAG …… Read more »

Prudentius
8 years ago

Jeg kan godt lide David Yeagley! Og sikke en situation de invaderende vesterlændinge har sat ham og hans folk i. Først river man kontinentet fra indianerne i serier af blodige krige og dernæst forære man det væk til hvem der nu har råd til en flybillet fra den tredje verden. Det er ligesom svenskerne, der først i en sky af blod, ild og krudtrøg tilraner sig en hel håndfuld af danske provinser og dernæst giver sig til at smide hele biksen væk til utaknemmelige nogoodniks fra Mellemøsten. Nogoodniks der selvfølgelig straks forvandler deres nye hjem til det helvede de er… Read more »

Olav
Olav
8 years ago
Reply to  Prudentius

Du får gjøre litt plass for nordmennene her også, Prudentius.
200 og 100 år siden henholdsvis selvstendighet og unionsoppløsning, og vi er i samme båt som resten av Skandinavia.
Det norske folkeflertallet klarte å holde landet fra medlemsskap i EU, men vår “elite” svek oss og meldte oss så å si inn etterpå, via EØS-avtalen.
Norge betaler mest til EU pr capita, etter Luxemburg.
Belønningen er at vi får selge råvarer europeere ville tryglet oss om å få kjøpe.
Vi har imponerende forhandlere; ikke sant..

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Politikerne har påført en flok åndelige undermålere.
Nu er det lagt op til os andre, hvordan vi skiller os
af med dem igen.
Det bliver ikke på den blide måde, det vil de aldrig
kunne fatte.
Politikerne og muslimerne skal have den samme
ublide skæbne.

falkeøje

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Only in Sweden 😀 Svensk forslag: Mænd skal betale mere i skat http://www.bt.dk/udland/svensk-forslag-maend-skal-betale-mere-i-skat Svensk forslag: Mænd skal betale mere i skat Af Jeppe Helkov Fredag den 17. maj 2013, 15:41 Kvinder er dårligere stillet økonomisk end mænd. Derfor bør mænd betale en ekstra kønsskat. Det mener et flertal [!!!] af politikerne i ligestillingsudvalget i den svenske kommune Umeå i hvert fald. De har foreslået, at mænd fremover betaler en ‘ligestillingsskat’, der kan udligne lønforskellene mellem mænd og kvinders: – Når man ser på beskæftigelse, uddannelse, forældreorlov og ulønnet arbejde, er kvinder tabere og mænd vindere, når det handler om at… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Ups! – der gik da vist noget helt galt med html-koden der 😉

Det skulle bare have været overskriften, der blev fremhævet.
Beklager mange gange

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Matriarkatet Sverige är allt annat än jämställt. Svenska män hanrejar låter sig diskrimineras på alla plan. Om man vore seriöst intresserad av ekonomisk jämställdhet skulle pensionsåldern höjas enbart för kvinnor (de lever längre) och socialförsäkringsavgifterna höjas (de tar oftare sjukledigt).

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x