18
maj
Seneste opdatering: 19/5-13 kl. 0244
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 18.05.2013 191533

«Hvem vil du helst ikke ha som nabo?», 5 insights on the racial tolerance and ethnicity maps, from an ethnic conflict professor. I Europa skiller Frankrig sig ud, men ellers resultatet nogenlunde forventet. De lande vores politikere elsker at importere folk fra, er langt de mest intolerante. Konflikt skulle således være garanteret.

Apropos islam, der er ikke én bundrekord de ikke slår dagligt. Her er dagens, ret godt skuldret af under 10 % af befolkningen:

5000 inmates in Belgian prisons are Muslim. That represents 45% of the prison population. A situation which impose constraints on the prison organisation. In Forest, the decision has been made to simply no longer serve pork in the meals. 80% of the inmates are Muslim and refuse to eat pork. It has become simpler to no longer provide it on the menu at all rather than create different dishes. 45% of Belgian Prison Inmates Are Muslim

UK: Hver 10. under 25 er muslim

A new analysis of the 2011 census shows that a decade of mass immigration helped mask the scale of decline in Christian affiliation among the British-born population – while driving a dramatic increase in Islam, particularly among the young. It suggests that only a minority of people will describe themselves as Christians within the next decade, for first time.Meanwhile almost one in 10 under 25s in Britain is now a Muslim. Christianity declining 50pc faster than thought – as one in 10 under-25s is a Muslim, Half of UK’s migrants arrived in just one decade, says census, Immigrants now make up 13% of the British population as it’s revealed more Europeans arrived in the UK in the past decade than in the previous 50 years

From time to time I suggest that this country will, sooner or later become a Muslim nation, having given up Christianity and so left a space waiting to be filled, which secularism simply cannot do. This suggestion is generally met with incredulity at best, and derision at worst. I don’t say this is an immediate prospect, but I do think it is a long-term one. Well, those who think the idea absurd might do well to study the latest analysis of the 2011 census.

It has always amused me in a bitter sort of way that militant secularists seem pleased by the decline of Christianity. I doubt very much that they will like it if I turn out to be right, and the removal of Christianity as the national religion simply creates a space into which Islam can move. Can they really be sure that this will not happen here? We are, as I often say, due for a religious revival as material growth fails and fizzles. Why shouldn’t it benefit Islam, simple, confident, youthful and unembarrassed? Peter Hitchens: If Christianity dies, who benefits?

Extrema muslimer bakom de flesta hot

Sandheden har svære vilkår i Sverige, men ingen løgn holder i længden. Spørgsmålet er herefter, hvor ekstrem eller rettroende en muslim skal man være for at forfølge jøder?

Föreståndaren för Malmö stads dialogforum har i tidningsintervjuer förklarat situationen med att ”det finns spänningar och etniska och religiösa motsättningar mellan olika grupper”. Det är en falsk bild. Det finns inga sådana ”spänningar” och ”motsättningar” mellan Malmös judar och muslimer. Ingen muslim har någonsin behövt känna sig hotad av den allt mer åldrande och krympande judiska befolknings- gruppen i staden – medan den överväldigande delen av antijudiska hot de senaste åren kommit från muslimskt håll.

De ansvariga för Malmö stads dialogforum vet naturligtvis varifrån hotet och hatet kommer, men de väljer att fantisera fram en politiskt korrekt symmetri där judar och muslimer är lika goda kålsupare och där båda grupperna blir offer för den andra sidans hat.Att inte låtsas om verkligheten gagnar inte det arbete som dialogforum i Malmö förväntas bedriva. Att bekämpa antisemitismen förutsätter nämligen att man vågar tala uppriktigt om varifrån den kommer – inte bara när den kommer från höger-extremistiskt håll.

Integrationsminister Erik Ullenhag, som i många sammanhang uttalat sig mot antisemitismen i Sverige, valde också att inte tala klarspråk när han i höstas framträdde på Wallenbergs torg i Stockholm under en manifestation mot judehatet i Malmö. Hans enda exempel på antisemitiska angrepp var en händelse i Vellinge i oktober 2010 då ett gäng svenska ungdomar kastade ägg och ropade anti-semitiska slagord utanför den judiska kursgården i Höllviken. Inte ett ord om de hot som uttalas av unga arabisktalande män på Malmös gator. Jackie Jakubowski i VLT.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
8 years ago

Verkligen en mycket intressant karta.

Thomas
Thomas
8 years ago

Rettelse: Min research for ovennævnte kommentar var for ringe. Aftenposten ejes ikke af Bonnier, men af norske Schibsted. Aftenposten og VG er søsteraviser i Schibsted-koncernen.
Bonnier er et svensk mediehus, ejet af en stor jødisk familie. Bonnier er dominerende på det svenske mediemarked.

Thomas
Thomas
8 years ago

På samme side på aftenposten.no, hvor ovenstående kort bringes, annoncerer aftenposten.no for en facebookside omkring en kronik bragt i avisen på selve nationaldagen 17. maj med overskriften “Flagg til side”. En skotte bosat i Norge revser nordmændene for at flage med det norske flag og gå i optog til kongeslottet den 17. maj. Det er nemlig racistisk, nationalistisk og alt muligt andet slemt.
Behøver jeg at skrive, at Aftenposten ejes af den jødiske Bonnier-familie, som i øvrigt ejer de fleste af medierne i Sverige: aviser, ugeblade, radio, internetsites.

http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Flagg-til-side-7204281.html#.UZhiXWthiSM

Thomas Bolding Hansen
8 years ago

“If Christianity dies, who benefits?”

Rationalitet?

Sorry, kunne ikke dy mig.

Prudentius
8 years ago

“Rationalitet?”

Vi befinder os på toppen af den Thomas! På toppen af den vesterlandske post-kristne rationalismes ypperste tinde.

Den hedder multikulturen og er et af de mest enestående forsøg i vores historie på at ordne verden rationelt. Aldrig mere krig, aldrig mere intolerance råber dens visionære titan-arkitekter, mens de stabler klippevægge ovenpå hinanden i forsøget på at storme deres gudløse himmel og trække den ned på jorden.

Voksvingerne er støbt og kursen mod solen sat. Rationalismen er tilbage med et brag, klar til nye skyture og akutte nødlandinger!

Thomas Bolding Hansen
8 years ago
Reply to  Prudentius

“Rationalitet?” “Vi befinder os på toppen af den Thomas! På toppen af den vesterlandske post-kristne rationalismes ypperste tinde. Den hedder multikulturen og er et af de mest enestående forsøg i vores historie på at ordne verden rationelt. Aldrig mere krig, aldrig mere intolerance råber dens visionære titan-arkitekter, mens de stabler klippevægge ovenpå hinanden i forsøget på at storme deres gudløse himmel og trække den ned på jorden.”””” Vi befinder os ikke på toppen af rationalismens tinde. Vi befinder os langt efter en rationel impuls fra oplysningstiden, med virkelig fritænkning, Voltaire, Jefferson, Blake, osv. der blev kvalt i nyreligiøsitet i form… Read more »

Prudentius
8 years ago

Den vestlige rationalisme ikke rationel??? Nej nu står verden sgu ikke længere! 😉

trackback

[…] UK: Hver 10. under 25 er muslim « Snaphanen. […]

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x