18
maj
Seneste opdatering: 11/12-14 kl. 0928
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En af mine yndligssange. Hvad handler den om? Teksten er med på videoen, døm selv. Der er fortolkninger, men måske er det ikke så vigtigt. Dylan siger selv i et sjældent interview, at det var magi, det poetiske udtrykspres han havde som ung, og som ikke kan gentages. “Jeg kan noget andet nu, men det der kan jeg ikke længere.” Rolling Stone ranked the song as number 187 in their 500 Greatest Songs of All Time.

Muhammed trumfer genus

Der er ikke meget i Sverige, der trumfer statsfeminismen, men islam gør, hvis nogen skulle være i tvivl. Min tipper skrev: “Sverige er absurd. Staten kunne lige så godt udlevere cyanid-tabletter til indfødte svenskere. Overgangsprocessen er umenneskelig.” Islam betyder underkastelse, så meget har de fundet ud af:

En praktikant, anvisad av Folkuniversitetet, erbjöds en praktikplats inom integrationsenheten. Han kom på besök för att se arbetsplatsen och hälsa på de anställda. Men besöket utvecklades inte som det var tänkt. När den kvinnliga arbetsledaren skulle hälsa praktikanten välkommen vägrade han att ta henne i hand. Han hänvisade till sin religiösa övertygelse som förbjuder honom att ta kvinnor i hand utan att efteråt behöva tvätta sig.

Den kvinnliga arbetsledaren meddelade då praktikanten att han, för att kunna jobba på den arbetsplatsen, måste kunna ta alla människor i hand. Möjlighet till efterföljande handtvätt finns, så det borde inte vara något problem, menade hon. Praktikanten kunde inte acceptera det beskedet och Diskrimineringsombudsmannen kopplades in. Men innan en anmälan hann upprättas betalade Trollhättans stad ut 30 000 kronor i skadestånd. Den kvinnliga arbetsledaren tilldelades en skriftlig varning för att ha brutit mot Trollhättans stads mångfaldsplan. Vägrade ta kvinnlig chef i hand

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
9 years ago

Man kan ju också, (om man vill), se det hela ur än flera perspektiv …. Det kan ju även för en del kvinnor ibland kanske också kunna kännas som – bekvämt – eller också som – tryggt – , eller kanske till och med ur ett – renlighetsperspektiv-, som – behändigt – , att också slippa att ta helt främmande män i hand…. Dessutom så finns det ju märkligt nog kanske en ganska så utbredd period i de flesta småpojkars liv, oavsett kulturell påverkan, där många pojkar genomgår ett stadium där de tycker att – tjejbaciller – , är lite… Read more »

HH
HH
9 years ago

Men – talar vi inte här om två skilda perspektiv? Om den kvinnliga arbetsledaren får en vägran till handskakning måste ju HON vara den som är kränkt. Eller hur? Denne invandrares ömkansvärda försök att få sig en extraslant kan väl i så fall kvitteras genom att arbetsledaren också får 30 000. D v s den här mannen, som anser kvinnor vara så mindervärda att man måste tvätta händerna efter att man skakat hand med dem, kan kvitta sina 30 000 med arbetsledarens. Hur länge ska de här dumheterna få råda? F-n heller att mina älskade döttrar ska få uppleva någonting… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x