22
maj
Seneste opdatering: 22/5-13 kl. 1154
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For tredje nat i trÊk stod biler i brand i hele Stockholm. Politimord er skyld i uro. skriver Politiken. Ja, ja, sÄ siger vi det.

Sammanfattning: Flera bilar har brunnit runt om i Stockholm – Jakobsberg, VĂ„rberg, Norsborg, Kista, Tensta. I Jakobsberg kastade 20-30 personer sten mot polishuset. Kravallpolis Ă€r pĂ„ plats och helikopter har satts in. I Husby brann konstföreningen Husby GĂ„rd.

JUST NU: Bilar brinner – över hela Stockholm, Svenskt kulturarv brinner – Husby gĂ„rd frĂ„n 1800-talet i lĂ„gor. JUST NU: BrĂ€nder i flera förorter i Stockholm. – Er det nu Sveriges multikulturelle sandslot braser sammen? Ikke elitens, der skal meget mere til, og der kommer meget mere. Den politiske klasse skal stemmes ud, fĂžr de ĂŠndrer mening.

Tolv steder i StockholmsomrĂ„det har der vĂŠret optĂžjer. De journalistiske eftersnakkere? “FĂ„ sin egendom förstörd, sin trygghet rubbad och dĂ€rtill Ă€nnu mera hatad av rasisterna. Den senare gruppen Ă€r tyvĂ€rr den som vunnit mest pĂ„ Husbyupploppen.” Hvilket fremragende argument imod indvandreropstande! Det interessante er, hvordan dette pĂ„virker den almindelige svenske vĂŠlger, hvornĂ„r er deres grĂŠnse nĂ„et? Alle har en grĂŠnse, ogsĂ„ en svensker. Var det for at tone den ned, at statsministeren i sit alt for sene fremtrĂŠnde, lĂžd ekstra flegmatisk og valiumstynget? For den ubehagelige sandhed bag al sniksnakken er, at hvis bare en brĂžkdel af Sveriges 200 ghettoomrĂ„der beslutter sig for noget lignende, er der intet nogen svensk myndighed kan stille op. SĂ„ er der en ny magtaktĂžr, alle andre mĂ„ tage til efterretning, en ganske naturlig fĂžlge af at give sit land til andre. Bliver det ikke denne gang, bliver det nĂ„r disse hundredetusinder af mennesker fĂ„r en fĂŠlles sag.

Selvmord over homoĂŠgteskaber – virkelig?

Forfatteren Dominique Venner skrev dette pÄ sin sidste blogpost i dag, inden han skÞd sig i Norte Dame de Paris. Det var nok at stramme den, men var det hele grunden? Jeg har ikke set den i noget europÊisk medie, og hvad nytter det at dÞ for en politisk sag, nÄr den holdes hemmelig?

The demonstrators on the 26 May will have reason to shout out their impatience and their anger. An infamous law that, once voted, can still be repealed.

I’ve just heard an Algerian blogger: “In any case,” he said, “in fifteen years the Islamists will be in power in France and they will abolish this law.” Not to make us feel good, I’m sure, but because it is contrary to Sharia (Islamic law).

It may well be the only point in common, superficially, between European tradition (which respects women) and Islam (which doesn’t). But the peremptory statement of this Algerian sends a shiver down your spine. Its consequences would in other respects be as giant and catastrophic as the detestable Taubira law. [a law on slavery] via Dominique Venner Expressed Fears of Islamisation in Last Blog Post Before Suicide, “Europe is in Hibernation”: Dominique Venner on the Shock of History And the Peril, But Also Redemptive Opportunity, of Alien Immigration into Europe.

Medierne vÊlger hans bemÊrkninger om islamiseringen fra, til trods for at de synes at vÊre hans dybeste motivation. Man vÊlger jo selv, hvad man vil dÞ for, jeg skulle ikke nyde noget af at dÞ for noget sÄ hysterisk. Er homoÊgteskaber vigtige ? Ikke i den virkelige verden. En til to procent af befolkningen er homoseksuelle, og ud af dem har det i al fald i Danmark vÊret et forsvindende fÄtal, der viste interesse for at blive kirkeviet, antagelig bryder de sig hverken om Gud eller folkekirken.

Men fĂŠnomenet har en voldsom symbolbetydning, navnlig for politikere, der ikke har noget pĂ„ hjerte, og i Frankrig har den vĂŠret enorm, gigantisk ophidselse og demonstrationer. Her i Norden mest blandt fjantede unge, kvindelige politikere, der alligevel aldrig beskĂŠftiger sig med andet end ‘at sende signaler’ oftest af juvenil, moraliserende art – tĂŠnk Stampe og Allerslev og selvfĂžlgelig samtlige svenske, der altid vader i homokarneval for at fĂ„ det godt med sig selv over ingenting. Bortset fra at jeg mener, at alle med vielsesmyndighed selvfĂžlgelig skulle tvinges, nĂ„r nu kristne skal, er jeg fuldstĂŠndig ligeglad med en sĂ„dan lov. NĂŠsten lige sĂ„ ligeglad som de homoseksuelle er i det virkelige liv. MĂ„ske er de som bĂžrn, der tigger om legetĂžj, de ikke gider lege med, nĂ„r de fĂ„r det. Dette er blot en gisning. Essayist Venner: Selbstmord gegen Islamisierung

Hans handling synes at vĂŠre en del af logikken i “det politiske offer”, ifĂžlge et brev, han havde efterladt til sin venner i dag pĂ„ Radio Courtoisie og det blev lĂŠst op af en anden hĂžjre aktivist Bernard Lugan lige efter annonceringen af hans dĂžd.

“”Jeg er sund i krop og sind, og jeg er fyldt med kĂŠrlighed til min kone og bĂžrn. Jeg elsker livet, men i dets aften dette, foran de enorme farer for mit franske folk og de europĂŠiske lande, fĂžler jeg pligt til at handle mens jeg endnu har styrke. Jeg mener, det er nĂždvendigt at ofre mig selv for at bryde den apati, der plager os. Jeg vĂŠlger et meget symbolsk sted, (…) som jeg respekterer og beundrer. Min handling rummer en etisk vilje. Jeg giver min dĂžd for at vĂŠkke den slumrende samvittighed. Jeg en forsvarer for alle folks identitet og ret til et hjem. Jeg er imod den kriminelle udskiftning af vores folk, ” forstĂ„et som indvandringen. Une lettre lue sur Radio Courtoisie(Snaphanens oversĂŠttelse)

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
10 years ago

Ganska oroad undrar jag om det hĂ€r som hĂ€nder i Husby och andra platser bara Ă€r en förfĂ€ktning? Vad ska man tro? Om man gör vĂ„rt land alltmer löst hopfogat, skapar skĂ€rmytslingar, brinnande bilar hĂ€r, stenar mot rĂ€ddningskĂ„r och mot poliser dĂ€r, fĂ„r man inte till sist nĂ„gonting som mer liknar… Mellanöstern? Kör du bil i kvarteret Seved i Malmö avkrĂ€vs du lösen – nĂ„gon hundralapp för att fĂ„ köra igenom. Vissa delar av vĂ„rt land fĂ„r mer och mer enklaver dĂ€r andra mĂ€nniskor skapar sina egna lagar. Allt det hĂ€r finns redan i en viss stadsdel i Berlin. SjĂ€lv… Read more »

Hanne65
Hanne65
10 years ago

Jeg la inn en kommentar hos ledarbloggen.dagen.se under denne linken: “FĂ„ sin egendom förstörd, sin trygghet rubbad och dĂ€rtill Ă€nnu mera hatad av rasisterna. Den senare gruppen Ă€r tyvĂ€rr den som vunnit mest pĂ„ Husbyupploppen.” ” Eller kanskje det er sĂ„ her: Det stĂžrste hinderet for sosial mobilitet er mangel pĂ„ utdannelse, ikke bosted. Muslimske gutter gjĂžr det gjennomsnittlig dĂ„rligere pĂ„ skolen enn andre. De er heller ikke opptatte av utdannelse men fortrekker Ă„ henge rundt i gjenger fremfor Ă„ drive med sport og lekser som andre unger gjĂžr. Ettersom muslimske jenter har langt bedre skoleresultater sĂ„ er det kulturen… Read more »

falkeĂžje
falkeĂžje
10 years ago
Reply to  Hanne65

Svaret er fejghed!!!

falkeĂžje

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

“In any case,” he said, “in fifteen years the Islamists will be in power in France and they will abolish this law.” MĂ„ske. Men det tror jeg ikke. Jeg ved ikke om det er et bedre scenerie men jeg har lĂŠst El Ingles om aftenen de sidste par dage og kan rigtigt godt lide hans analyse og argumenter (teknisk set) og tror desvĂŠrre han og andre har ret i at der kommer en ruptur som jeg tror ender i en krig mĂ„ske ligesĂ„ blodig som Anden Verdenskrig. Jeg tror mindre og mindre pĂ„ at politikerne, der er sĂ„ langt efter… Read more »

Peter Andersen
10 years ago

EU har opbygget en politi-enhed, kaldet Euro-genfor, som skal kunne trĂŠde til, hvis et land i EU kommer i en situation, som landets eget politi ikke kan magte. Styrken holder vist nok til i Italien et sted? Nu kunne man jo forestille sig, at EU har fundet pĂ„ det her tiltag, fordi de selv begynder at se skriften pĂ„ vĂŠggen. Og hvis nu Sverige – eller et andet land – begynder at spinne ud af kontrol og denne styrke kommer til hjĂŠlp, sĂ„ kunne man vel sagtens forestille sig en eskalering – overalt i EU. Ja, man kunne vel ligefrem… Read more »

falkeĂžje
falkeĂžje
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

SĂŠtter EU en styrke ind for at nedkĂŠmpe deres egne borgere,
sÄ skal krÊfterne fÞrst og fremmest rettes mod det pÄgÊldende
lands egne politikere.
De vil vĂŠre de skyldige!!!
De skal straffes!!!
Borgerne skal kyle dem pÄ mÞddingen som kasserede individer,
hvis de da ikke foretrÊkker at skyde dem pÄ stedet.

falkeĂžje

Thomas Bolding Hansen
Thomas Bolding Hansen
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Euro Gendfor har nok ikke kapacitet til meget mere end at beskytte EU institutionerne in Bruxelles, hvis det gÄr virkelig galt.

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Ot, men nĂ„r Reinfeldt alligevel er oppe…

Jeg mener at huske han har vĂŠret omtalt som “elite soldat”.

Jeg har fÄet at vide, at han var almindelig soldat med speciale i at vÊre i fejldene.

AltsÄ ikke en SAS eller -jÊgersoldat, men et almindeligt speciale.

– men hvad, han pĂ„stĂ„r ogsĂ„, at vĂŠre 1/16- dels neger, vel inspireret af den sovjetiske propaganda film, “Circus”.

Jernhesten
Jernhesten
10 years ago

Er det ikke snart pĂ„ tide at man som “almindelig” lovlydig svensker begynder at stille sig selv nogle relevante spĂžrgsmĂ„l om volden i Husby. Ved man ikke hvor man skal starte, sĂ„ lad mig komme med lidt inspiration: 1. Hvis 60 “unge” i Husby i den grad er i stand til at til at forbruge enorme resourcer hos brandvĂŠsen og politi, hvad kan sĂ„ ikke 600 eller 6.000 “unge” udrette? (Tallet 60 har vĂŠret nĂŠvnt flere steder). Det fĂžrer sĂ„ med sig et andet centralt spĂžrgsmĂ„l: Magter politiet overhovedet at sĂžrge for lov og orden? 2. Hvorfor har de enorme… Read more »

falkeĂžje
falkeĂžje
10 years ago
Reply to  Jernhesten

Mon ikke folkestemningen kan sammenlignes med
tiden fĂžr de franske revolution.
Alle nationalt indstillede kan snart spille rollen som
de koner, der sad foran guillutinen og jublede, hver gang
et hoved rĂžg af.

falkeĂžje

pk
pk
10 years ago

FĂžlsomme svenske politikere:” De volder, fordi de er arbejdslĂžse.”
Og sĂ„ siger reinfeldterne ogsĂ„ :” Vi mĂ„ have flere indvandrere, for vi skal have
udryddet den svenske ondskab.”

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago

Att efter detta tala om fri invandring Àr ingenting annat Àn överlagt folkmord. Det Àr Al Qaidas juniorlag som Àr ute pÄ försÀsongstrÀning.

Bergfast
Bergfast
10 years ago

Denna mycket intressanta – Analys av förstörelsedrifter – , som jag har kopierat frĂ„n ett annat kommentarsfĂ€lt, och vars signatur Ă€r:.. Hatzegopteryx
, Ă€r mycket lĂ€svĂ€rd. Signaturen – Hatzegoptervyx – skriver: ”Jag gör hĂ€r en kompletterande analys, byggande pĂ„ djuppsykologi, för att förstĂ„ politikernas flathet inför den pĂ„gĂ„ende samhĂ€llsförstörelsen, som inte endast kommer till uttryck sĂ„som kravaller i förorter. Det Ă€r uppenbart att fegheten och den multikulturella agendan har lagt sitt blöta tĂ€cke över debatten. Men vilken Ă€r den omedvetna drivkraften? Den vĂ€sterlĂ€ndska civilisationen har Ă„terkommande drabbats av en vanvettig besatthet vars syfte tycks ha varit kollektiv sjĂ€lvförstörelse och samhĂ€llets destruktion.… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago
Reply to  Bergfast

Jag tror inte att du behöver göra det sĂ„ komplicerat för dig. Den revolutionĂ€ra vĂ€nstern Ă€r ett vĂ€lkĂ€nt historiskt faktum. Det Ă€r den politiska kraft som har krĂ€vt flest mĂ€nniskoliv under 1900-talet, lĂ„ngt fler Ă€n nazismen. Ända in pĂ„ 70-80-talen arbetade den i vĂ€st öppet för revolutionen och i princip alla terrororganisationer under den tiden hade dokumenterat sovjetiskt stöd. Kommunistisk infiltration i de vĂ€sterlĂ€ndska samhĂ€llena Ă€r ocksĂ„ vĂ€ldokumenterad. Det har skrivits mest om den pĂ„tagliga infiltration och vĂ€rvande av agenter som spioneriet innebar, d.v.s. nĂ€r det gĂ€llde att stjĂ€la hemlig information, men det kunde förstĂ„s ocksĂ„ handla om att pĂ„verka… Read more »

Bergfast
Bergfast
10 years ago

Varmt Konservativ (kr) sa:…”Jag tror inte att du behöver göra det sĂ„ komplicerat för dig.”, vilket antyder att Varmt Konservativ (kr) kanske tror att det Ă€r jag sjĂ€lv som stĂ„r bakom signaturen Hatzegoptervyx, vilket det alltsĂ„ inte Ă€r. F.ö Ă€r det en intressant analys som Varmt Konservativ (kr) gör i sin kommentar, vilken jag i mĂ„ngt och mycket kan hĂ„lla med om. Dock kan man ju alltid ocksĂ„ lĂ€sa andra typer av analyser och andra vinklar pĂ„ saker och ting, som kanske i och för sig kan riskera att – komplicera – bilden av vad som sker och har skett… Read more »

kira
kira
10 years ago

Homovielser: De kan ogsĂ„ have mistet lysten til en kirkelig vielse efter at have oplevet intolerancen pĂ„ folkekirkens hĂžjreflĂžj. Samme intolerance har vĂŠret begrundelsen for flere udmeldelser af folkekirken. Man kan lidt fĂ„ det indtryk, at nogle nationalkonservative bruger homoseksuelle som et redskab for at fremme egen sag. De kan bruges nĂ„r de hĂŠnger i de iranske kraner eller er blodige og forslĂ„ede efter at vĂŠre blevet overfaldet af muslimer, men ellers er man helst fri for dem. Jeg har efterhĂ„nden forstĂ„else for, at de vender sig imod Dansk Folkeparti, for det mĂ„ gĂžre mere ondt at blive nedgjort af… Read more »

Elefanten
Elefanten
10 years ago
Reply to  kira

Som folkekirkemedlem ser jeg mig som min gode ret til at vÊre imod, nÄr lovgivningsmagten og en ukonfirmeret kirkeminister vil bestemme, hvad der skal foregÄ i Guds hus.
Hvis man har krav pÄ religiÞse ceremonier, fordi man dyrker sex pÄ en bestemt mÄde, kunne man vel ogsÄ religiÞst velsigne frimÊrkesamling eller spisning af gule Êrter.
Jeg mener, at folkekirken skulle fraskrive sig sin vielsesret. Den slags hÞrer hjemme pÄ kommunen.
Jeg kender ikke sÄ mange homofile, men det er mit indtryk, at meget fÄ har behov for at efterligne den heteronormale smÄborgerlighed. Og at den gensidige forsÞrgerpligt ikke er Þnsket.

Olav
Olav
10 years ago

Ja, det blir prekÊrt nÄr disse mennesker fÄr felles sak.
Men har dere tenkt pÄ at de faktisk kan fÄ felles sak i vÄre 3 skandinaviske land, med kort avstand til det omrÄde som mÄtte trenge hjelp.
En felles sak for oss skandinaver skal det derimot mye til for Ă„ skape..

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Reinfeldt uttalar sig om Husbykravallerna:

“Unga Ă€rga mĂ€n” 😉

http://www.expressen.se/tv/nyheter/politik/reinfeldt-uttalar-sig-om-husbykravallerna/

Nils
Nils
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Helt hÄblÞs statsminister de har. Han kan ikke engang snakke svensk.

Breidablikk
Breidablikk
10 years ago

Veller skrev et eget avskjedsbrev, kan leses her: http://www.fdesouche.com/373863-lhistorien-dominique-venner-se-serait-suicide-a-notre-dame Protesten mot homoekteskap mĂ„ forstĂ„s i den franske konteksten. Og er trolig sekundĂŠr i forhold til Vellers bekymrethet for afroarabisk immigrasjon og islamismens innflydelse i Frankrike. Man mĂ„ bemerke at Veller ikke er katolikk, heller antikatolsk og bevisst hedensk. Selvmordet kan tolkes som en bevisst handling mot fransk katolisisme – hvor jo selvmord er en dĂždssynd. Men Veller kan ogsĂ„ Ăžnsket Ă„ gjĂžre handlingen pĂ„ det mest symboltunge nasjonale stedet i Frankrike overhodet, der hvor det forut for kristendommen var et hellig sted for hedensk religion. Notre Dame blir dermed et… Read more »

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x