22
maj
Seneste opdatering: 22/5-13 kl. 1154
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For tredje nat i træk stod biler i brand i hele Stockholm. Politimord er skyld i uro. skriver Politiken. Ja, ja, så siger vi det.

Sammanfattning: Flera bilar har brunnit runt om i Stockholm – Jakobsberg, Vårberg, Norsborg, Kista, Tensta. I Jakobsberg kastade 20-30 personer sten mot polishuset. Kravallpolis är på plats och helikopter har satts in. I Husby brann konstföreningen Husby Gård.

JUST NU: Bilar brinner – över hela Stockholm, Svenskt kulturarv brinner – Husby gård från 1800-talet i lågor. JUST NU: Bränder i flera förorter i Stockholm. – Er det nu Sveriges multikulturelle sandslot braser sammen? Ikke elitens, der skal meget mere til, og der kommer meget mere. Den politiske klasse skal stemmes ud, før de ændrer mening.

Tolv steder i Stockholmsområdet har der været optøjer. De journalistiske eftersnakkere? “Få sin egendom förstörd, sin trygghet rubbad och därtill ännu mera hatad av rasisterna. Den senare gruppen är tyvärr den som vunnit mest på Husbyupploppen.” Hvilket fremragende argument imod indvandreropstande! Det interessante er, hvordan dette påvirker den almindelige svenske vælger, hvornår er deres grænse nået? Alle har en grænse, også en svensker. Var det for at tone den ned, at statsministeren i sit alt for sene fremtrænde, lød ekstra flegmatisk og valiumstynget? For den ubehagelige sandhed bag al sniksnakken er, at hvis bare en brøkdel af Sveriges 200 ghettoområder beslutter sig for noget lignende, er der intet nogen svensk myndighed kan stille op. Så er der en ny magtaktør, alle andre må tage til efterretning, en ganske naturlig følge af at give sit land til andre. Bliver det ikke denne gang, bliver det når disse hundredetusinder af mennesker får en fælles sag.

Selvmord over homoægteskaber – virkelig?

Forfatteren Dominique Venner skrev dette på sin sidste blogpost i dag, inden han skød sig i Norte Dame de Paris. Det var nok at stramme den, men var det hele grunden? Jeg har ikke set den i noget europæisk medie, og hvad nytter det at dø for en politisk sag, når den holdes hemmelig?

The demonstrators on the 26 May will have reason to shout out their impatience and their anger. An infamous law that, once voted, can still be repealed.

I’ve just heard an Algerian blogger: “In any case,” he said, “in fifteen years the Islamists will be in power in France and they will abolish this law.” Not to make us feel good, I’m sure, but because it is contrary to Sharia (Islamic law).

It may well be the only point in common, superficially, between European tradition (which respects women) and Islam (which doesn’t). But the peremptory statement of this Algerian sends a shiver down your spine. Its consequences would in other respects be as giant and catastrophic as the detestable Taubira law. [a law on slavery] via Dominique Venner Expressed Fears of Islamisation in Last Blog Post Before Suicide, “Europe is in Hibernation”: Dominique Venner on the Shock of History And the Peril, But Also Redemptive Opportunity, of Alien Immigration into Europe.

Medierne vælger hans bemærkninger om islamiseringen fra, til trods for at de synes at være hans dybeste motivation. Man vælger jo selv, hvad man vil dø for, jeg skulle ikke nyde noget af at dø for noget så hysterisk. Er homoægteskaber vigtige ? Ikke i den virkelige verden. En til to procent af befolkningen er homoseksuelle, og ud af dem har det i al fald i Danmark været et forsvindende fåtal, der viste interesse for at blive kirkeviet, antagelig bryder de sig hverken om Gud eller folkekirken.

Men fænomenet har en voldsom symbolbetydning, navnlig for politikere, der ikke har noget på hjerte, og i Frankrig har den været enorm, gigantisk ophidselse og demonstrationer. Her i Norden mest blandt fjantede unge, kvindelige politikere, der alligevel aldrig beskæftiger sig med andet end ‘at sende signaler’ oftest af juvenil, moraliserende art – tænk Stampe og Allerslev og selvfølgelig samtlige svenske, der altid vader i homokarneval for at få det godt med sig selv over ingenting. Bortset fra at jeg mener, at alle med vielsesmyndighed selvfølgelig skulle tvinges, når nu kristne skal, er jeg fuldstændig ligeglad med en sådan lov. Næsten lige så ligeglad som de homoseksuelle er i det virkelige liv. Måske er de som børn, der tigger om legetøj, de ikke gider lege med, når de får det. Dette er blot en gisning. Essayist Venner: Selbstmord gegen Islamisierung

Hans handling synes at være en del af logikken i “det politiske offer”, ifølge et brev, han havde efterladt til sin venner i dag på Radio Courtoisie og det blev læst op af en anden højre aktivist Bernard Lugan lige efter annonceringen af hans død.

“”Jeg er sund i krop og sind, og jeg er fyldt med kærlighed til min kone og børn. Jeg elsker livet, men i dets aften dette, foran de enorme farer for mit franske folk og de europæiske lande, føler jeg pligt til at handle mens jeg endnu har styrke. Jeg mener, det er nødvendigt at ofre mig selv for at bryde den apati, der plager os. Jeg vælger et meget symbolsk sted, (…) som jeg respekterer og beundrer. Min handling rummer en etisk vilje. Jeg giver min død for at vække den slumrende samvittighed. Jeg en forsvarer for alle folks identitet og ret til et hjem. Jeg er imod den kriminelle udskiftning af vores folk, ” forstået som indvandringen. Une lettre lue sur Radio Courtoisie(Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Ganska oroad undrar jag om det här som händer i Husby och andra platser bara är en förfäktning? Vad ska man tro? Om man gör vårt land alltmer löst hopfogat, skapar skärmytslingar, brinnande bilar här, stenar mot räddningskår och mot poliser där, får man inte till sist någonting som mer liknar… Mellanöstern? Kör du bil i kvarteret Seved i Malmö avkrävs du lösen – någon hundralapp för att få köra igenom. Vissa delar av vårt land får mer och mer enklaver där andra människor skapar sina egna lagar. Allt det här finns redan i en viss stadsdel i Berlin. Själv… Read more »

Hanne65
Hanne65
8 years ago

Jeg la inn en kommentar hos ledarbloggen.dagen.se under denne linken: “Få sin egendom förstörd, sin trygghet rubbad och därtill ännu mera hatad av rasisterna. Den senare gruppen är tyvärr den som vunnit mest på Husbyupploppen.” ” Eller kanskje det er så her: Det største hinderet for sosial mobilitet er mangel på utdannelse, ikke bosted. Muslimske gutter gjør det gjennomsnittlig dårligere på skolen enn andre. De er heller ikke opptatte av utdannelse men fortrekker å henge rundt i gjenger fremfor å drive med sport og lekser som andre unger gjør. Ettersom muslimske jenter har langt bedre skoleresultater så er det kulturen… Read more »

falkeøje
falkeøje
8 years ago
Reply to  Hanne65

Svaret er fejghed!!!

falkeøje

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“In any case,” he said, “in fifteen years the Islamists will be in power in France and they will abolish this law.” Måske. Men det tror jeg ikke. Jeg ved ikke om det er et bedre scenerie men jeg har læst El Ingles om aftenen de sidste par dage og kan rigtigt godt lide hans analyse og argumenter (teknisk set) og tror desværre han og andre har ret i at der kommer en ruptur som jeg tror ender i en krig måske ligeså blodig som Anden Verdenskrig. Jeg tror mindre og mindre på at politikerne, der er så langt efter… Read more »

Peter Andersen
8 years ago

EU har opbygget en politi-enhed, kaldet Euro-genfor, som skal kunne træde til, hvis et land i EU kommer i en situation, som landets eget politi ikke kan magte. Styrken holder vist nok til i Italien et sted? Nu kunne man jo forestille sig, at EU har fundet på det her tiltag, fordi de selv begynder at se skriften på væggen. Og hvis nu Sverige – eller et andet land – begynder at spinne ud af kontrol og denne styrke kommer til hjælp, så kunne man vel sagtens forestille sig en eskalering – overalt i EU. Ja, man kunne vel ligefrem… Read more »

falkeøje
falkeøje
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Sætter EU en styrke ind for at nedkæmpe deres egne borgere,
så skal kræfterne først og fremmest rettes mod det pågældende
lands egne politikere.
De vil være de skyldige!!!
De skal straffes!!!
Borgerne skal kyle dem på møddingen som kasserede individer,
hvis de da ikke foretrækker at skyde dem på stedet.

falkeøje

Thomas Bolding Hansen
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Euro Gendfor har nok ikke kapacitet til meget mere end at beskytte EU institutionerne in Bruxelles, hvis det går virkelig galt.

Anonymous
Anonymous
8 years ago

Ot, men når Reinfeldt alligevel er oppe…

Jeg mener at huske han har været omtalt som “elite soldat”.

Jeg har fået at vide, at han var almindelig soldat med speciale i at være i fejldene.

Altså ikke en SAS eller -jægersoldat, men et almindeligt speciale.

– men hvad, han påstår også, at være 1/16- dels neger, vel inspireret af den sovjetiske propaganda film, “Circus”.

Jernhesten
Jernhesten
8 years ago

Er det ikke snart på tide at man som “almindelig” lovlydig svensker begynder at stille sig selv nogle relevante spørgsmål om volden i Husby. Ved man ikke hvor man skal starte, så lad mig komme med lidt inspiration: 1. Hvis 60 “unge” i Husby i den grad er i stand til at til at forbruge enorme resourcer hos brandvæsen og politi, hvad kan så ikke 600 eller 6.000 “unge” udrette? (Tallet 60 har været nævnt flere steder). Det fører så med sig et andet centralt spørgsmål: Magter politiet overhovedet at sørge for lov og orden? 2. Hvorfor har de enorme… Read more »

falkeøje
falkeøje
8 years ago
Reply to  Jernhesten

Mon ikke folkestemningen kan sammenlignes med
tiden før de franske revolution.
Alle nationalt indstillede kan snart spille rollen som
de koner, der sad foran guillutinen og jublede, hver gang
et hoved røg af.

falkeøje

pk
pk
8 years ago

Følsomme svenske politikere:” De volder, fordi de er arbejdsløse.”
Og så siger reinfeldterne også :” Vi må have flere indvandrere, for vi skal have
udryddet den svenske ondskab.”

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago

Att efter detta tala om fri invandring är ingenting annat än överlagt folkmord. Det är Al Qaidas juniorlag som är ute på försäsongsträning.

Bergfast
Bergfast
8 years ago

Denna mycket intressanta – Analys av förstörelsedrifter – , som jag har kopierat från ett annat kommentarsfält, och vars signatur är:.. Hatzegopteryx…, är mycket läsvärd. Signaturen – Hatzegoptervyx – skriver: ”Jag gör här en kompletterande analys, byggande på djuppsykologi, för att förstå politikernas flathet inför den pågående samhällsförstörelsen, som inte endast kommer till uttryck såsom kravaller i förorter. Det är uppenbart att fegheten och den multikulturella agendan har lagt sitt blöta täcke över debatten. Men vilken är den omedvetna drivkraften? Den västerländska civilisationen har återkommande drabbats av en vanvettig besatthet vars syfte tycks ha varit kollektiv självförstörelse och samhällets destruktion.… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago
Reply to  Bergfast

Jag tror inte att du behöver göra det så komplicerat för dig. Den revolutionära vänstern är ett välkänt historiskt faktum. Det är den politiska kraft som har krävt flest människoliv under 1900-talet, långt fler än nazismen. Ända in på 70-80-talen arbetade den i väst öppet för revolutionen och i princip alla terrororganisationer under den tiden hade dokumenterat sovjetiskt stöd. Kommunistisk infiltration i de västerländska samhällena är också väldokumenterad. Det har skrivits mest om den påtagliga infiltration och värvande av agenter som spioneriet innebar, d.v.s. när det gällde att stjäla hemlig information, men det kunde förstås också handla om att påverka… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago

Varmt Konservativ (kr) sa:…”Jag tror inte att du behöver göra det så komplicerat för dig.”, vilket antyder att Varmt Konservativ (kr) kanske tror att det är jag själv som står bakom signaturen Hatzegoptervyx, vilket det alltså inte är. F.ö är det en intressant analys som Varmt Konservativ (kr) gör i sin kommentar, vilken jag i mångt och mycket kan hålla med om. Dock kan man ju alltid också läsa andra typer av analyser och andra vinklar på saker och ting, som kanske i och för sig kan riskera att – komplicera – bilden av vad som sker och har skett… Read more »

kira
kira
8 years ago

Homovielser: De kan også have mistet lysten til en kirkelig vielse efter at have oplevet intolerancen på folkekirkens højrefløj. Samme intolerance har været begrundelsen for flere udmeldelser af folkekirken. Man kan lidt få det indtryk, at nogle nationalkonservative bruger homoseksuelle som et redskab for at fremme egen sag. De kan bruges når de hænger i de iranske kraner eller er blodige og forslåede efter at være blevet overfaldet af muslimer, men ellers er man helst fri for dem. Jeg har efterhånden forståelse for, at de vender sig imod Dansk Folkeparti, for det må gøre mere ondt at blive nedgjort af… Read more »

Elefanten
Elefanten
8 years ago
Reply to  kira

Som folkekirkemedlem ser jeg mig som min gode ret til at være imod, når lovgivningsmagten og en ukonfirmeret kirkeminister vil bestemme, hvad der skal foregå i Guds hus.
Hvis man har krav på religiøse ceremonier, fordi man dyrker sex på en bestemt måde, kunne man vel også religiøst velsigne frimærkesamling eller spisning af gule ærter.
Jeg mener, at folkekirken skulle fraskrive sig sin vielsesret. Den slags hører hjemme på kommunen.
Jeg kender ikke så mange homofile, men det er mit indtryk, at meget få har behov for at efterligne den heteronormale småborgerlighed. Og at den gensidige forsørgerpligt ikke er ønsket.

Olav
Olav
8 years ago

Ja, det blir prekært når disse mennesker får felles sak.
Men har dere tenkt på at de faktisk kan få felles sak i våre 3 skandinaviske land, med kort avstand til det område som måtte trenge hjelp.
En felles sak for oss skandinaver skal det derimot mye til for å skape..

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Reinfeldt uttalar sig om Husbykravallerna:

“Unga ärga män” 😉

http://www.expressen.se/tv/nyheter/politik/reinfeldt-uttalar-sig-om-husbykravallerna/

Nils
Nils
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Helt håbløs statsminister de har. Han kan ikke engang snakke svensk.

Breidablikk
Breidablikk
8 years ago

Veller skrev et eget avskjedsbrev, kan leses her: http://www.fdesouche.com/373863-lhistorien-dominique-venner-se-serait-suicide-a-notre-dame Protesten mot homoekteskap må forstås i den franske konteksten. Og er trolig sekundær i forhold til Vellers bekymrethet for afroarabisk immigrasjon og islamismens innflydelse i Frankrike. Man må bemerke at Veller ikke er katolikk, heller antikatolsk og bevisst hedensk. Selvmordet kan tolkes som en bevisst handling mot fransk katolisisme – hvor jo selvmord er en dødssynd. Men Veller kan også ønsket å gjøre handlingen på det mest symboltunge nasjonale stedet i Frankrike overhodet, der hvor det forut for kristendommen var et hellig sted for hedensk religion. Notre Dame blir dermed et… Read more »

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x