23
maj
Seneste opdatering: 23/5-13 kl. 1413
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenske feminister m/k har skabt et kvindefjendligt samfund. Det er tone Riksdagen ikke behøvede høre på før 2010, da anstændige mennesker havde ordet for sig selv. Sidder de og vrider sig? Richard Jomshof (SD) debattade sexualbrott i riksdagen

Gjort fremmed i sit eget land

eller skal man være mere præcis og sige ‘etnisk fordrevet af sine egne politikere’?

Patrick Åserud har fått nok av press om salamifrie matpakker, blondinehets og elendige språkmiljøer. Han flytter fra et lokalmiljø han mener er i ferd med å knekke sammen under vekten av mislykket integrering. – Jenter blir mobbet for å være blonde, og farger håret mørkt for å passe inn. Det er ikke greit å være homofil på skolen, ikke ateist og i hvert fall ikke jøde. Særlig de siste tre årene har det vært skremmende å se og høre om det som skjer, sier Åserud.

Han føler at det er han og familien som må integreres som minoritet i eget land. – Jeg har vært positiv og optimistisk tidligere. Men det går en grense når det blir et flertall som ikke snakker godt norsk. Vi er mange som føler dette sterkt, uavhengig av hudfarge. En indisk familie jeg kjenner forventes å leve som muslimer fordi de er brune i huden.

– Det er ikke godt å si. Jeg frykter Rosengård-tilstander (belastet forstad i Malmø, journ.anm). Der avfyres skudd på gaten i gjennomsnitt en gang hver uke. Jeg ønsker det beste for byen, men jeg føler ikke jeg kan bære integreringen på mine skuldre, sier Åserud. Det er vanskelig å være etnisk norsk her

Uhrskov: Svensk ‘elites’ fortrængninger

TV2 News interviewede i dag onsdag en journalist fra avisen Dagens Nyheter. Hun kunne berolige med, at der den seneste nat kun er blevet brændt biler af i de svenske ghettoer

For det første gælder det om for enhver pris at holde fast i mantraet om, at det alt sammen skyldes socio-økonomiske omstændigheder. Ikke syv vildt brændende forstæder kan få den svenske journaliststand til at se på, om der er en generel forskel i adfærd mellem medelsvensson og så den gennemsnitlige ikke-vestlige indvandrer og efterkommer i Sverige, i dette tilfælde uden nogen tvivl den gennemsnitlige muslimske indvandrer og efterkommer.

For det andet påpeges det uafladeligt, hvor væmmeligt det er, at det er ”racisterne”, der vinder på det her. For den uindviede hænger termerne racist og racisme særdeles løst i Sverige. Den svenske ‘elite’ fortrænger den ikke-vestlige indvandrings konsekvenser

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
8 years ago

Angående: ” Gjort fremmed i sit eget land”, samt också angående: ” Uhrskov: Svensk ‘elites’ fortrængninger.” Den kommunistiska ideologin verkar gärna vilja – förenkla – olika slags samhällsproblem, som alla samhällen i alla tider har brottats med. Att förenkla genom att förråa ett samhälle genom att vilja mena att om vi bara hugger ihjäl, rånar och plundrar de rika så blir allt gott och bra är ett bedrägeri. Det är verkligen att egentligen vilja sprida lögn och dikt omkring sig och det är inte att vilja ta något ansvar. Det är istället att vilja förvrida verkligheter och att vilja skylla… Read more »

HH
HH
8 years ago

Det var ju sagt att tidningarna – läs journalisterna – skulle granska makten. Lever de inte i symbios? Nu rasar upplagorna trots alla bortförklaringar. Folk ser och förstår desto bättre.

Men ibland kan man läsa historiska sanningar som så småningom kommer i dagen:

“Min framgång är grundad på mitt författarskap. Vårt parti vore intet utan Gutenberg”.
Adolf Hitler

pk
pk
8 years ago

Jamen det, som sker fortiden i Sverige er jo bare politikerne og andres krig mod svenskerne.
Bare lidt mere, bare lidt mere, som Snaphanen har været inde på.

Snart vil Sverige falde tilbage til den vante og trygge hverdag.
Mord , drab, overfald, voldtægter, skoleafbrændinger, bil ditto, indbrud og biltyveri.
Åh ja , lad os ikke glemme de voldelige overfald på ældre svenskere, begået af folk , som elsker
og respektere ældre.
Måske er jeg ikke kommet hele vejen rundt, husk nu, at snart vil Sverige vende tilbage til det kendte: Reinfeldternes krig
mod svenskerne.

Breidablikk
Breidablikk
8 years ago

Meget bra om feminisme og voldtekt (fra en kronikør i en klar rød avis, Dagbladet)
http://www.dagbladet.no/2013/05/18/kultur/ideer/lordagskommentaren/debatt/kjetil_rolness/27237981/

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x