27
maj
Seneste opdatering: 27/5-13 kl. 2110
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tensions on streets after slaughter of British soldier: War memorials defaced and mosque firebombed as EDL prepare to march on Westminster, English Defence League and anti-facists in central London protest. – De første videoes uploadet direkte fra stedet er ved at dukke op her 17.15. Så er der ivørigt forfalskede Tommy Robinson interviews i omløb. Enhver kan høre, at dette ikke er hans stemme, og han har heller aldrig udtalt sig som her.

Ta inn hele skjermen 27.05.2013 165812

I Whitehall overfor Downing Street:

Man kan følge det løbende opdateret her: Riot police move in as missiles thrown at Whitehall protest. Antifascister politiet slæber afsted med. Der ser ud til kun at være 1000-1500 EDL, så uanset mange ‘almindelige mennesker’ har udtrykt sympati med dem, møder de ikke op til potentielle gadetæv. Ved mordstedet er der en mere lavmælt folkeansamling. Følg Gates of Viennas opdateringer, dagen er ung på USA’s østkyst: The EDL March on Whitehall.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Jeg faldt lige over denne her: THE MUSLIMS ARE NOT HAPPY! They’re not happy in Gaza.. They’re not happy in Egypt.. They’re not happy in Libya.. They’re not happy in Morocco.. They’re not happy in Iran.. They’re not happy in Iraq.. They’re not happy in Yemen.. They’re not happy in Afghanistan.. They’re not happy in Pakistan.. They’re not happy in Syria.. They’re not happy in Lebanon.. SO, WHERE ARE THEY HAPPY? They’re happy in Australia. They’re happy in Canada. They’re happy in England.. They’re happy in France.. They’re happy in Italy.. They’re happy in Germany.. They’re happy in Sweden.. They’re… Read more »

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Allan Hansen

Ja, man skal vist enten være muslim eller vestlig kulturelt selvhadende multikulturalist for at forstå den logik.

JensH
JensH
8 years ago

Så har den ‘borgerlige’ avis JP også fundet ud af, at mange Briter ikke er helt tilfredse med, at deres soldater bliver halal-slagtet i Londons gader:

“Ekstremister amok i mindeoptog

Det udviklede sig til voldelige sammenstød, da højreekstremister demonstrerede i London.
Det centrale London blev endnu engang scene for voldelige sammenstød mellem politi og demonstranter, da tilhængere af den højreekstremistiske English Defence League marcherede gennem gaderne mandag.”

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE5533907/ekstremister-amok-i-mindeoptog/

Den artikel kune lige godt have været bragt I Politiken.

Thomas Bolding Hansen
8 years ago
Reply to  JensH

“Den artikel kune lige godt have været bragt I Politiken.”

Det er den sikkert også, for det er en Ritzau historie.

Som udgangspunkt bryder jeg mig ikke om gadens parlament i nogen som helst form, men jeg er glad for, at EDL har Tommy Robinson, og jeg må indrømme, at uden EDL var hans synspunkter nok aldrig kommet for dagen. Poltikerne er jo ikke kendt for deres forståelse for, hvad den almindelige mand tænker. Og han er et beundringsværdigt talerør for the average guy.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Så er der ivørigt forfalskede Tommy Robinson interviews i omløb.”

Det er jo til at blive paranoid af. Venstreorienterede ser ud til at køre egne uformelle efterretningsoperationer og har givetvis mere indirekte hjælp fra folk der arbejder indenfor etaten, end vi, de beskedne modstandere af sharia tyranniet….

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago

Om konsten att konstruera ett Casus Bellii åt Al Qaida – en “filosofisk” betraktelse över “upploppen” i Stockholm och London av den välrenommerade (?) biträdande lektorn (?) vid universitetet (?) i Roehampton (?):

http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/ilskan-i-fororten-ar-inte-bara-svensk

Emeritus
Emeritus
8 years ago

Herre, Gud. En soldat slagtet i London. En anden stukket i halsen i Frankrig. Værdier for millioner er gået op i røg i Sverrig. Ja, men er det da ikke billigt sluppet, især når man tænker på, hvor mange millioner indvandrere Europa har absorberet de seneste tredive år? Optøjerne? Hvorfor gøre et stort nummer ud af dem? Som regel ebber de jo ud i løbet af en uges tid. Det har vi set den ene gang efter den anden. Måske skriver medierne lidt om sociale problemer og unge, der føler sig ugleset af samfundet, derefter udtaler ansvarlige politikere sig ansvarligt,… Read more »

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  Emeritus

Hvis man kikker efter var der, på de 3 dage, imellem de to terrorangreb på soldaterne yderlig 10 terrorangreb rundt omkring i verden med tilsammen 54 døde og 92 sårede.

Fredens religion holder aldrig fri!

Anonymous
Anonymous
8 years ago

De mænd og kvinder som gør den afgørende forskel:

http://www.youtube.com/watch?v=ervaMPt4Ha0

trackback

[…] update: Steen has several videos from […]

trackback

[…] London EDL Marcherar  videon från Snaphanen […]

LarsS
LarsS
8 years ago

De opfører sig eksemplarisk, protesterer alene med ordets og deres tilstedeværelses styrke.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x