27
maj
Seneste opdatering: 27/5-13 kl. 2100
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

At udstille Lars Vilks er ingen enkel sag. Men den 6. juli slår et Malmø galleri dørene op for Vilks´værker. Hør gallerist Henrik Rönnquist, Lars Vilks og kunstner og medlem af komiteen Uwe Max Jensen fortælle om den kommende udstilling på videoen. Vilks´gallerist fortæller

Videoen er optaget 16 maj 2013 i Galleri North i Nørregade 7, København. Torsdag den 4 juni er Vilks igen i København sammen med Den vilde spanske performancekunstner og koranspiser Abel Azcona, billedhugger, professor Bjørn Nørgaard, billedkunstner Niels Bonde og kunstkritiker ved Weekendavisen Lisbeth Bonde. Moderator er journalist ved Information og medlem af Lars Vilks komiteen, Niels Ivar Larsen. Paneldebatten foregår på engelsk. Tilmelding her. – PRESSEMEDDELELSE, Azcona

Vilks selv skriver bla. i dag:

Om tabu i konsten kommer nästa veckas konstdebatt i Köpenhamn att handla om. Det kan bli en intressant historia med en väl utrustad panel: ”Den vilde spanske performancekunstner Abel Azcona, billedhugger Bjørn Nørgaard, billedkunstner Niels Bonde og kunstkritiker ved Weekendavisen Lisbeth Bonde. Moderator er journalist ved Information og medlem af Lars Vilks komiteen, Niels Ivar Larsen.”

Bjørn Nørgaard, en gång fördömd hästslaktare i konstens namn, numera kunglig hovleverantör, kan säkert prestera en intressant berättelse om sin hierarkiska resa från tabu till nationalmonument. Så är också den klassiska vägen för konsten som opposition (ett nödvändigt, men dock ej tillräckligt villkor för kvalitetskonst). Och måste så vara för eljest är det inte någon opposition.

Savages of Stockholm

Den endnu ikke helt overståede indvandreropstand i Sverige kaster læsværdige artikler af sig, mest i udlandet naturligvis. Rubrikken er fra Daniel Geenfields. Soeren Kern har skrevet Swedish Multiculturalism Goes Awry.”Sweden is the best Islamic State.” Bruce Bawer har netop for få timer siden udgivet They’ll Take Sweden. En finsk siger: Lärdom av upploppen i Stockholm – antalet asylsökande måste hållas under kontroll. Finland kan stadig nå at undgå svenske og til dels norske og danske tilstande. Morten Uhrskov: Sådan blev et fredeligt homogent land splittet, voldeligt og præget af ulighed. En svensk politibetjent siger: ”Jag fruktade för mitt liv”. og sandelig om ikke Gefle Dagbladbliver sløj sig over svenske medier og journalister ligesom alle vi andre: Hade det hänt utomlands så hade vi kallat det terrorvåg. I går kunne man så som modgift høre Ylva Johansson og minister Ullenhag i stikke tungen ud af vinduet i Agenda. Jeg kan spilde min tid på en bedre måde. – Om mandagen skal jeg fatte mig i korthed, så søndagskronikken – der også har mange læsere idag – ikke ryger ned ad “torah-rullen” for hurtigt. Jeg har det således omvendt af Expressen og AB med ubehagelige historier, som de ikke kan få ned ad siden hurtigt nok. Man kan kalde princippet “gruppevoldtaget kl 08 – arkiveret kl 12.” Det appliceres flittigt, men ingen er så dumme at de ikke bemærker det.

Tommy Robinson: Breaking taboos

Tommy Robinson from the English Defence League speaks about the recent support for the EDL and the upcoming Support Our Soldiers march from Whitehall to Downing Street on Monday 27th May 2013

Hør David Wood på EDL blog talk radio fra minut 30:00.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frank P
Frank P
8 years ago

Sikhs & ahmadiya er sq go’e nok.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago

För en möjlig förklaring till varför hotet från militant islam så systematiskt har tonats ned inom västvärldens politikska och mediala elit kan det vara på plats med en historisk tillbakablick. Under 30-40-talen utsattes Europa och USA för en omfattande kommunistisk infiltration, som i USA började bekämpas på allvar under den i vänsterkretsar så förhånade McCarthy-eran i början på 50-talet. I dessa kretsar utmålades McCarthy som en “konspirationsteoretiker” som såg kommunister “i varenda buske”. Först på 1990-talet offentliggjordes det att USA redan i slutet av 40-talet hade knäckt KGB:s koder och hade kunnat konstatera att KGB:s spionnätverk var långt mer omfattande… Read more »

Anonymous
Anonymous
8 years ago

Og Mitrokihn arkivet… Fås som bøger.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x