28
maj
Seneste opdatering: 28/5-13 kl. 2110
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

som også The Suns Tarek Fatah siger. Uden at afskaffe begrebet jihad, har hverken islam eller vi nogen fremtid. Det skal ikke være en venlig henstilling som f.eks. “Gå ad Helvede til.” Vores politikere skal under alvorlige sanktioner kræve af enhver imam i Europa, at de offentligt tager afstand fra enhver form for jihad. Ellers er det ud af klappen. Reformér jer eller forsvind. Tarek Fatah:

“The time for bulshitt is over. There are thousands of books on how to murder the non-muslim. How to rip his heart out. I am not inventing this….The clerics of islam say that jihad is primarily warfare. To kill and fight the non-muslim…..A muslim, if he does not renounce the doctrine of jihad, is an enemy of the West.”

There are people literally trying not to see the story and not to admit what the story is. This was an attack that made plenty of sense and had been whipped up, as well as aspired to by others, for many years… There now exists a greater fear of causing offense than a desire to tell truths. This is not something new among politicians, but it is new for it to be so rampant in the free press…. The whole country honours Drummer Rigby. But it not only dishonours him, but dishonours our nation, to see in his brutal death not an aggressive ideology with clear aims, but a mere nothingness. This was not an attack that made “no sense.” Douglas Murray: The Fear of Causing Offense

“Europe has lost its will to live”

According to Dr. Mordechai Kedar, European softening, together with demographics, is leading to ‘abysmal’ change. Dr. Avika Libman: Riots start with preachers demanding Muslim state.

“Europe has lost its will to live as Europe, It is gathered into museums, into history. If the leaders will not put an end to immigration, we will soon be hearing the death throes of the continent as we know it.”According to Dr. Libman, Sweden is an example of the situation in Europe. Penniless immigrants coming from weakened and colonized countries, get housing, education and solid foundations from European welfare countries, and still express their anger at the establishment.

Dr. Kedar claimed that this is a process known in advance, ending with the disintegration of Europe in its current state. “It is all a result of a European softening, which the Muslims see as a weakness, as if they received Europe in their hands for free. Expert: Islam taking over, Europe soon to be unrecognizable

Tommy Robinson kommenterer demonstrationen i går

Robinson forstår ikke helt, hvor farlig myndighederne opfatter ham, og derfor forstår han heller ikke alt hvad der foregår omkring ham. Han personificerer britiske myndigheders udeladelser i fyrre år, det er klart, at alle metoder bliver anvendt imod ham. Nigel Farrage har netop vist sig som en trussel, Robinson er den næste, der står i kø. To, tre muslimske terrorhandlinger til, og engelske politikeres damagecontrol bliver ukontrolleret. Svenske tror, de kan slippe med at anklage en politibetjent, som jo i deres drømmeverden udløste indvandreropstanden. Når man ser historier som Facebooksida hänger ut misstänkta nazister – “Skit ska skit ha”, virker det temmelig ambitiøst at ville kontrollere. Toget har forladt perronen.

Tommy Robinson speaks about Help for Heroes and his thoughts on the Downing Street demonstration.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fru.Frøken
Fru.Frøken
8 years ago

Der er ikke noget sted på jorden der så langt væk,at man kan skjule sig for problemerne – heller ikke selv om du er politiker.
Men iøvrigt forstår jeg slet ikke at politikerne tager det så roligt. Igennem historien har de jo været nogle af de første der røg.
Og når vi taler on Muslimer – så er de HELT SIKKERT de første der ryger,når det rigtigt går løs,uanset hvilket parti de tilhører.
Men “Ignorance is Bliss” blandt den kulturelle og elitære “elite”

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Murray rammer kammertonen noget bedre her. Måske er jeg bare for gal over mordet til at tænke klart men jeg synes stadig han er lidt vattet. Men langt bedre end den første af hans post-Woolwich kommentarer.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Svenske tror, de kan slippe med at anklage en politibetjent,”

Så kan det vist ikke blive mere run amok appeasement….

“Europe has lost its will to live”

Og ja, det synes jeg bestemt også det ser ud til. Det er som at sidde på en kæmpe Titanic….

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
8 years ago

“Vores politikere skal under alvorlige sanktioner kræve af enhver imam i Europa, at de offentligt tager afstand fra enhver form for jihad.” Offentligt? Overfor hvilken offentlighed? Og hvilke myndigheder pålægger en lærd rettroende, at skulle tage afstand fra Allahs ord? Den overvejende ikke-muslimske offentlighed. De ikke-muslimske myndigheder. Det vil være både krænkende og ydmygende for en imam, men hvis netop denne handling, på længere sigt, kan styrke islam i England, så kan det godt betale sig at udnytte de guddommelige forordninger, der tillader løgn og fortielse – taqiya. Jeg har tidligere hørt dette forslag fremlagt i den danske islamdebat, men… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Jeg tror ikke politikerne behøver at flygte ret langt . Der vil opstå Kosovo-agtige smålande med muslimsk flertal mange steder i europa , hvor de vil være velkomne , efter at de har konverteret til Islaam offentligt .

Mackety
Mackety
8 years ago

>Prudentius

Jeg tvivler på, at vore politikere er intelligente nok til at tænke så langt som til at planlægge flugten, men hvis de gør, må jeg bare henvise til hvordan israelerne sendte specialtropper til Argentina for at kidnappe naziforbrydere, som derpå blev bragt til Israel, stillet for en domstol og modtog deres retfærdige straf.

Vi lever i en global landsby. Der er ingen steder at gemme sig.

Prudentius
8 years ago
Reply to  Mackety

Der er ihvertfald noget helt galt med vores politikere. Det stammer selvfølgelig fra en bredere vestlig kultur, der er dybt sløj, men det fratager på ingen måde disse tosser for deres ansvar. Dog må jeg sige, at jeg tror du undervurdere dem. Der er meget få egentlige overbevisnings-politikere tilbage i det politiske korps og den multikulturelle ideologiske syge er faktisk det primære resultat heraf. Ingen skal nyde noget af at mene noget og så er det rart med nogle ideologiske rammer, hvor ravende sindssyge de end måtte være, for så ved man hvad man har at holde sig til og… Read more »

Prudentius
8 years ago

“Vores politikere skal under alvorlige sanktioner kræve af enhver imam…” Hvilket kræver at vores politikere opgiver multikulturen og dermed hele det projekt de har investeret al deres ideologiske kapital og professionelle prestige i. Det nuværende politiske establishment overlever ikke multikulturen og det ved de. Med andre ord, de har tænkt sig at fortsætte til den bitre ende. Hvis nogen kommer til at mærke alvorlige sanktioner bliver det os de indfødte. Vi er søde, rare og lovlydige, og meget lettere at afstraffe end væbnede bander og fanatiske imamer, det har vores politikere for længst gennemskuet. Ville politikerne skifte kurs havde de… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x