30
maj
Seneste opdatering: 30/5-13 kl. 0851
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ingrid Carlqvist of Dispatch International joins Michael Coren to discuss Swedish riots and their immigration problem.

Moderat i gĂ„r – rabiat i dag

I gÄr aftes publicerede Olle Engström (M): Invandringen i Sverige kan leda till inbördeskrig. 24 timer efter er han ex-moderat. Jeg kan godt lide det uventede, hvis en forfatter var lige sÄ forudsigelig som svensk politik, ville hen aldrig sÊlge en bog. Man skal vare sig for at advare svenske multikulturalister om hvad de har gang i, ingen i Sverige er sluppet godt fra det endnu. Jeg tÊller ikke.

BorĂ„spolitikern Olle Engström (M) lĂ€mnar sina partiuppdrag omgĂ„ende efter en debattartikel som publicerades i BorĂ„s Tidning pĂ„ onsdagen, rapporterar bt.se. I texten beskriver han den senaste tidens oroligheter i Stockholms förorter som konsekvensen av “en alltför optimistisk och okontrollerad invandring”. Engström, som Ă€r fullmĂ€ktigeledamot och styrelseordförande för BorĂ„s lokaltrafik, har inte lĂ€ngre förtroende frĂ„n sina partikollegor i fullmĂ€ktigegruppen. Moderaten Engström avgĂ„r – efter uttalande

Engströms artikel har genererat rekordmÄnga lÀsarkommentarer pÄ bt.se och sjÀlv har han fÄtt mÀngder med telefonsamtal och mejl. Partikamrater och BorÄspolitiker har kritiserat honom rejÀlt. Bland annat pÄ Twitter.

– Jag tĂ€nker inte göra en pudel eller Ă„ngra nĂ„gonting. Jag ville vĂ€cka den hĂ€r debatten – alla goda krafter mĂ„ste sĂ€ttas till för att fĂ„ ett stopp pĂ„ det hĂ€r, sĂ€ger han och syftar pĂ„ kravallerna i Husby som sedan spritt sig till andra stĂ€der i Sverige. – Man Ă€r inte rasist för att man lyfter fram ett samhĂ€llsproblem. Olle Engström (M) tvingas lĂ€mna sina uppdrag efter dagens debattartikel i BT. inkl. 126 kommentarer

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] campaigns and discussing with people. But I cannot withhold this video clip from you. Sweden has disgraced itself internationally because of the riots last week. But don’t believe that it all has ceased by […]

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

“I gĂ„r aftes publicerede Olle Engström (M): Invandringen i Sverige kan leda till inbördeskrig. 24 timer efter er han ex-moderat. ”

At de reagerer sĂ„ hĂ„rdt viser at de faktisk godt selv er klar over at den er ved at vĂŠre gal. Men reagerer pĂ„ den vĂŠrst tĂŠnkelige made pĂ„ problemet. De ved det altsĂ„ godt…….

trackback

[…] The new Sweden « Snaphanen. […]

PisseNisse i HökarÀngen
PisseNisse i HökarÀngen
10 years ago

– Jag tĂ€nker inte göra en pudel eller Ă„ngra nĂ„gonting. Je ne regrette rien! Heder Ă„t Engström. Samtiden behandlar oftast sina Powells illa, och det moderata packet i BorĂ„s Ă€r förstĂ„s inget undantag. Lokaltidningen BT tillĂ„ter ju förvĂ„nansvĂ€rt nog kommentarer frĂ„n allmogen sĂ„ det enorma avstĂ„ndet mellan hatande censur- och avstĂ€ngsivriga moderatkollegor och deras vĂ€ljarbas (vilken jag inbillar mig att de nĂ„gonstans lĂ„ngt dĂ€rinne Ă€ndĂ„ förstĂ„r att de Ă€r satta att representera) Ă€r ju enormt. Det uppenbart stora glappet mellan vĂ€ljarnas kommentarer i “pissrĂ€nnan” och artiklarnas politikeruttalanden och avstĂ€ngning av en obekvĂ€m röst blir en slags ofrivillig uppvisning i den… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x