31
maj
Seneste opdatering: 31/5-13 kl. 1408
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The man, of African appearance, is captured moving in and out of the shadows to spray the monument in London in the early hours on Monday.The Monument to the 55,573 Bomber Command veterans lost in the Second World War, which was opened by the Queen last June, had the word “Islam” sprayed on it in red paint. The same night the £2million Animals At War memorial nearby was plastered with the word “Islam” and other messages, also in red paint. The damage came days after the murder of soldier Lee Rigby, 25, allegedly by Islamic extremists of African origin. WATCH: Vile vandal who daubed Islam on Bomber Command war memorial caught on film

RAF Bomber Command Memorial ligger centralt ved Hyde Park Corner og blev indviet så sent som i 2012, da Bomber Commands indsats i mange, mange år var kontroversiel på grund af brandbombningerne af Hamborg og Dresden. Bomber Command havde med 50 procent den højeste dødelighed af alle værn. Se evt. Bomber Boys – BBC Documentary.

Send Us Your Violent Bigots, Yearning to Butcher Our Citizens

Also last week, immigrants, mostly Muslims, began rioting in peaceful Sweden — burning schools to the ground, torching cars and throwing rocks at the police. (Who among us hasn’t lost his temper trying to assemble an Ikea china cabinet?) Supporters of the West’s current immigration policies can’t keep ducking reality. So they try to shut down debate by calling their opponents racists, xenophobes, know-nothings and fascists.

The English Defense League (EDL), for example, is portrayed in the media as a bunch of racist football hooligans. So I was surprised to learn that the EDL has not only a Jewish division, but a gay division. (Harvey Fierstein could be their president!) They expressly support Israel against Muslim terror and burn Nazi flags at their rallies. Apparently it is considered “fascist” to oppose actual fascists immigrating to your country. Ann Coulter (Lee Rigby had to be identified by dental records.)

 Der er en elefant i stuen

Indiskfødte Mrutyuanjai Mishra stiller op for Sverigedemokraterne til næste års valg i Sverige. (Mishra og Thilo Sarrazin, 2013)

sarrazin, 06.04.2013, II 043 (1)

af Mikael Jalving

Islamismen breder sig fra Indien til de vestlige samfund, mener indiskfødte Mrutyuanjai Mishra, som er født i Indien, bosat i Skåne, har en dansk universitetsgrad i menneskerettigheder og demokratisering og er kendt som blogger på jp. dk. Og så er han opstillet til det kommende valg til Riksdagen i Sverige for det indvandrerkritiske parti Sverigedemokraterne.

Partiet står til at blive landets tredjestørste med omkring 10 pct. af stemmerne efter Socialdemokratiet og Moderaterne, selv om ingen partier i Rigsdagen vil samarbejde med dem, og til trods for, at de etablerede medier systematisk modarbejder dem, og bl. a. benævner partiet som “indvandrerfjendsk” eller slet og ret “racistisk”. Mishra, hvordan kan du finde på at risikere dit gode navn og rygte ved at stille op for SD?

»Nu har jeg boet ca. halvdelen af mit liv i Indien og den anden halvdel i de to skandinaviske lande Danmark og Sverige. Kort fortalt oplever jeg, at Sverige er ved at begå de samme fejl, som Indien begik, mens jeg boede der. Man skal huske på, at Indien var hovedmålet for islamisk terror før den 11. september 2001. Det er i de seneste 12 år, at islamiske jihadister har flyttet deres fokus til Vesten.

I Indien gjorde man præcis, som man gør i Sverige i dag, nemlig undgår en ærlig og direkte debat. I den politiske korrektheds højborg Sverige forsøger man på alle mulige måder at tie debatten ihjel. Mange journalister sympatiserer med Miljøpartiet eller de andre venstreorienterede partier. Det afspejler sig i deres nyhedsdækning og vinkling af leder-og andre artikler.Man nægter at fortælle sandheden.« »Jeg oplever på ingen måde, at SD er et racistisk parti. Tværtimod.

Derfor er bedre kontrol med indvandring en del af løsningen, ellers løber det hele løbsk. Det er vigtigere, at man integrerer de indvandrere, som er kommet for at blive end at blive ved med at hente endnu flere mennesker til landet, som gør køen af arbejdsløse og folk på socialbidrag endnu længere. Politikerne i Sverige er nødt til at indse, at de simpelthen ikke kan fortsætte, som de har gjort. Problemets omfang er blevet for stort.Hvor svært kan det være? I Sverige er de nødt til at se, at der er en elefant i stuen.«

Jyllands-Posten 31.05.2013.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Vandal who daubed Islam on war memorial « Snaphanen. […]

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Apparently it is considered “fascist” to oppose actual fascists immigrating to your country.”

Not apparantly; that’s exactly what it is!

Når man selv har set mønstret tilstrækkeligt mange gange bliver det lidt trættende at gentage igen og igen at fakta betyder meget lidt (eller intet) i denne debat og at “fascist”, “racist”, “islamofob” osv osv osv, misbruges hensynsløst af “de hellige” (begge grupper “hellige”, btw)

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Bomber Commands indsats i mange, mange år var kontroversiel på grund af brandbombningerne af Hamborg og Dresden.” Det er den helt sikkert. For mig illustrerer bombekrigen mod det Tredie Rige ikke at Churchill, ”Bomber” Harris mv., var krigsforbrydere på linie med deres fjender men derimod hvor meget hensynsløs brutalitet (og det ser jeg ikke at man ærligt kan nægte at det var) forsvar for demokratiet kan kræve. Den strategiske værdi af bombeangrebene er en lang diskussion jeg vil undlade her efter blot at sige at jeg mener den gav god mening strategisk, men de fleste kritikere af luftkrigen glemmer at… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Speak Your Mind About Islam Day: Thursday, June 6, 2013 Just this past week we were shocked to witness, in broad daylight, on London streets, the ambush and barbaric murder of Lee Rigby, a British soldier, husband, and father of a young child. Lee was ambushed by two men, one of whom spoke directly to the camera afterwards. This man made it clear that his motivations were based upon Islam and the numerous verses in the Quran that call for violence against non-Muslims. Afterward, individual citizens from the UK and around the world flooded social media with their sentiments about… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x