3
jun
Seneste opdatering: 4/6-13 kl. 0612
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kommer til at tænke på Nick Lowes gamle sang, når man betragter svenske Moderater i denne tid. En for en eksploderer de som popcorn i en gryde. Kan det holde over et år til, indtil Reinfeldt kan trække sig tilbage? Forleden kunne man høre minister for fjernkolonisering Ullenhag ufatteligt svagt argumenterende mod Jimmie Åkesson i TV om den svenske forstadsopstand. Er han lidt dum eller har han bare en dårlig sag? Han skal bæres ud – så hjælp ham dog! Dagen efter den moderate Olle Engströms ekskluderingslæserbrev skriver den moderate Björn Schaerström så denne kanonade:

Denna gång om migrationspolitiken med migrationsminister Tobias Billström som under en knapp timme understödd av dussinet power point bilder presenterade moderaternas och regeringens migrationspolitik. Som bl.a. visade att Sverige år 2012 i förhållande till befolkningen tog emot 6 gånger fler asylsökanden än Tyskland och 20 gånger fler än Italien och att vi med ca 44,000 mottagna i absoluta tal placerar oss som nummer tre i Europa. Samt att prognosen för 2013 pekar på ytterligare 54,000 sökanden där ministern utan närmre förklaring berättar att i genomsnitt ungefär 2/3 får avslag vilket skulle innebära ytterligare 15-20,000 nya invandrare för året.

Detta i ett land som i princip saknar tillväxt, som på några få decennier förlorat väsentliga delar av sin exportindustri, som har hög och stadigt växande arbetslöshet, som har ett av världens högsta skattetryck och bland världens högsta levnadsomkostnader, som har världens sannolikt mest skuldsatta befolkning, ett pensionssystem på väg i ”konkurs” och ett ekonomiskt klimat där så gott som samtliga kommuner, landsting och offentliga institutioner sedan länge kämpar med att få resurserna att räcka till det prioriterade. Förhållanden migrationsministern inte berör med en stavelse.

På samma sätt som han inte heller berör de påfrestningar det kan innebära för ett land där en växande andel icke självförsörjande innevånare skall försörjas av allt färre arbetande som skall finna motivation att stiga upp varje morgon för att jobba allt hårdare för att sedan tvingas ge bort en del av de gemensamt inarbetade resurserna till icke intäktsbidragande okända. På samma sätt som han inte heller berör vare sig kostnader eller de långsiktiga finansiella prognoserna för den invandring som han, under upprepad försäkran om de för landet i allt väsentligt positiva effekterna, tecknar i så gott som uteslutande ljusa färger. MIGRATIONSMINISTER BILLSTRÖM KUNG ÖVER ÄRLIGHETENS HAVERI, Björn Schaerström Ledamot (m)

Glæder

30.05.2013 03403.06.2013 010

03.06.2013 014 03.06.3012 067 03.06.3012 056

Mercedes’en fra dengang ethvert barn kunne kende forskel på bilmærker? Den smiler, det skulle de i 1962. Det er en Mercedes-Benz 190 SL, 1962. Den står i cirka 120.000 euro. Klik fotos f. helskærm.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] linkede til den forleden, men jeg har måttet høre den et par gange. Hvem vil ikke hellere tænke på Rockpile end end den […]

Angela
Angela
8 years ago

Människor i västvärlden är moderna högutbildade människor som levt länge i demokratier och tillgodogjort sig både renässansen och upplysningen. De vill inte låta sig hunsas av en klick megamiljadärer som aldrig får nog med pengar och makt. Uppblåsta pajaser som leker världsherrar på sin globala världsarena bråkar med varandra , lurar och manipulerar varandra, intrigerar och spelar ut folk mot varandra för att klargöra vem som skall ha makten över de 9 miljarderna människorna, vilka som kan länsa jordens tillgångar och styra dem till de egna bankfacken. Alla falangerna tror att just de skall bli de slutgiltiga flugornas herrar. De… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Israel deporterar afrikaner till hemligt land (Publicerat den 3 juni 2013 kl 06:10 Fria tider)

Hur kan det komma sig att Israel kan göra så här? Som förmodligen det enda land i världen? Hahaha….Ingen säger ett knyst? Har bara sett det på Fria tider. Judar som propagerar för mångkultur över hela världen? Men inte vill ha det själva? Och diasporan? Bl a i Filosofiska Rummet vid Sveriges Radio användes ett helt 45 min program för propaganda för diasporan. Är Europa och hela västvärlden tagna som gisslan? Utpressning? Eller vad är det fråga om? Någon som har en bra förklaring?

Jørgen Duus
Jørgen Duus
8 years ago

Spørgsmålet er, om ikke Moderaterna skal nedsætte et sekretariat, der udelukkende skal behandle eksklusionssager. Det bliver der brug for. Vi må så håbe, der kan nå at behandle alle sager løbende.

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Omkostningen ved at holde modparten fra at udtale sig er, at når det ikke længere vil lykkes, er ens argumenter ikke prøvede af modsigelse. Det er derimod de menneskers argumenter, som har skullet forsvare sig mod perfide beskyldninger og insinuationer. Der vil blive mange dueller fremover, hvor svenske PK’ere bliver taget på sengekanten af djævelsk velunderbyggede synspunkter.

– – –

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x