5
jun
Seneste opdatering: 6/6-13 kl. 0732
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Just before the trial for FEMEN in Tunis French sextremists staged a topless prayer to Allah for the early release of Tunisian prisoners. FEMEN activists prayed infron of the Tunisian Embassy in Paris, blocking the traffic on the street Rue Barbet de Jouy. The prayer was led by famous Egyptian dissident, the blogger Alias Elmahdy whose naked protest, with the posted picture in the personal blog became one of the signs of the “Arab spring”. In religious Ecstasy activists were shouting “Amina Akbar!” “Pauline Akbar! ‘, ‘ Marguerite Akbar!”, “Josephine Akbar!”, “FEMEN women’s spring goes!”. Femen org.

Man kan mene så meget om Femen, hvis man har tid og lyst, men denne vartiation over temaet gadebøn i Paris, er svær ikke at blive draget af, og den rammer islams blødeste punkt: Angsten for og hadet til kvinder, især de nøgne. Det er synd psykoanalysen er gået af mode, jeg ville gerne høre Freuds efterkommer tolke det. Her er noget for en frisk feminist, bare hen ikke er svensk og anstændig, apropos diskussionen i Politiken/DN, som ikke rigtig kan engagere mig: Vores feminisme er anstændig, kære Nørmark. Jeg tror, Femen sætter en ære i at være uanstændig, og det kan jeg godt lide. Hold sammen, uanstændige. Jeg sender en tanke til min lille, blege sorthårede Fabienne i Toulouse, jordemoder og uanstændig. Hvordan er der nu i Toulouse tredive år efter?

Nu er han din landsmand

Taimullah Abu Laban Jeg ved, der er jøder der stemmer på disse partier, det må de ordne med deres psykiater. Vi andre må tage til efterretning, at danskere der installerer fjender af vores land som statsborgere, har valgt at være det danske folks fjender. Vi der havde forældre, der var unge under besættelsen, ved hvad en værnemager, en stikker og en landsforrædder er, og vi genkender dem, når vi ser dem. Afdøde frihedskæmper Gunnar Dyrberg beklagede kun, at han fik skudt for få forræddere. “Det var faktisk alt for få, vi fik ram på.” – Dette gør I ikke i god tro, vi har fanget signalet, regeringen Thorning. I startede i 1983, og I fremturer. I udfordrer skæbnen, besind jer! Det er så langt, jeg kan gå uden at skrive noget kriminelt, men det ligger lige på tungen.

‘En forbryderstat, en terrorstat, en torturstat, en illegetim ussel og menneskefjendsk kujonstat. Uanset hvilke ord man gør brug af for at beskrive jødestaten, så er det ikke længere muligt.’

‘Der kan ikke være fred i Palæstina, før jødestaten bliver udslettet. Så længe denne illegitime og beskidte terrorstat eksisterer, så kan der ikke være fred.’

‘Enhver der ønsker retfærdighed i Palæstina og på Vestbredden, enhver der ønsker, at civile ikke bliver tortureret og myrdet af jøderne, enhver der ønsker dette, han skal kalde til Jihad. Han skal arbejde for at etablere hæren og arbejde for khilafah (indførelse af kalifatet). Et khilafah, der ikke bare vil udslette jødestaten, men et khilafah, der vil give sådan en lærestreg, at ingen vil drømme om at tage Palæstina fra muslimerne igen.’

‘Det eneste, der løser problemet, er en hær, der rykker sig, og udsletter denne her stat (Israel).’

‘Det eneste denne her forbryderiske jødestat forstår, det er sværdet. Den forstår ikke andet end Jihad. Den forstår ikke trusler, den forstår ikke politisk pres, den forstår ikke diplomatiske kriser. Den forstår ikke kritik fra Amnesty International eller fra Røde Kors. Det eneste, den forstår, er lyden af den islamiske hær, der kommer marcherende for at befri Palæstina.’

‘Jeg vil, inshallah, slutte af med det glædelige budskab fra profeten… det glædelige budskab om, at jødestaten vil blive bekæmpet af muslimerne, og de vil ikke finde nogle steder at flygte hen. Selv stenene vil afsløre, hvor de gemmer sig henne.’

‘I kommer til at bekæmpe dem og dræbe dem. Indtil selv stenene vil sige, ‘åh muslim, dette er en jøde, så kom og dræb ham’.’

‘Den her ummah (begreb for verdens samlede muslimer) på 1,5 mia. vil få frie tøjler fra Khilafah til at udslette denne her jødestat. Og de vil fortryde meget alvorligt, hvad det er de har gjort.’

‘Det er kun muslimerne, det er hæren, det er sværdet, som jøderne forstår. De forstår ikke andet. Dræb.’

‘Khilafah er de eneste, der er i stand til at besejre Islams fjender. Der er ikke nogen andre, der er i stand til at besejre Islams fjender, USA og England og Rusland.’

‘For at udbrede Islam til andre nationer, så skal den islamiske ummah være i stand til at udføre en konventionel krig mod supermagter og ikke guerillakrig. Vores fjender i dag har jagerfly, krigsskibe, kampvogne og atomvåben.’

Læs Abu Labans groteske citater, Nu er han dansker: Se Abu Labans søns vilde udtalelser

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
8 years ago

Snaphanen säger, med anledning av Femen, och också med anledning av Dennis Nörmarks kritik av den svenska feminismen:…” Man kan mene så meget om Femen, hvis man har tid og lyst, men denne vartiation over temaet gadebøn i Paris, er svær ikke at blive draget af, og den rammer islams blødeste punkt: Angsten for og hadet til kvinder, især de nøgne”…(? …Kanske är det även vara viljor att upprätthålla skillnader mellan privatlivets sfär och det offentliga och allmänna rummets sfär, som också ligger bakom islamst motstånd mot – nakenhet – i det offentliga rummet?….). Snaphanen säger: ” Her er noget… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Bergfast

Egentligt opfatter jeg hele denne kønsdebat som en slags semi-debat. I virkeligheden lidt som debatten om islam – dog med den forskel, at islam er til fare for os, hvis først det har vundet indpas i samfundet.

Det er svært at diskuterer med hysteriske kællinger. Man sidder på passagersædet og gør opmærksom på at føren kører den gale vej. Tilsidst tænker man – nå, men det finder hun nok ud af, når vi ikke kan komme længere. Derfor interesserer kønsdebatten mig heller ikke synderligt mere.

Islam, derimod, har altså ødelagt samfundet, inden vi har kørt den gale vej for længe.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Somalisk center brændt ned
i U.K

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  Allan Hansen

Ja utålmodige som de er kunne de ikke vente længere på at en Englænder stak ild til lortet så de gjorte det selv 🙂

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Islam er som en svinepest!
Der findes kun en løsning – møgslimerne
må ud af Europa, heller i dag end i morgen!
Buddha Love.

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Hver by har sin heks og hvert sogn sine trolde. Skrev Drachmann i Der var engang.
Virkeligheden overgår ofte alt andet.

Der er – ifølge ‘deklarationen’ – tale om en eventyrkomedie, men derfor kunne handlingen jo godt være ‘sand’ på én eller anden måde?
http://bjoerna.net//Der-var-engang.htm

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Hver by har sin heks og hvert sogn sine trolde. Skrev Drachmann i Der var engang.
Virkeligheden overgår ofte andet.

Der er – ifølge ‘deklarationen’ – tale om en eventyrkomedie, men derfor kunne handlingen jo godt være ‘sand’ på én eller anden måde?
http://bjoerna.net//Der-var-engang.htm

anno
anno
8 years ago

– de sov vist ikke.. 🙁 God grund til at fejre konvention om statsløshed 30. august 2011 Overopfyldt konvention ‘Danmark ønskede imidlertid ikke at ratificere konventionen, fordi den tillader frakendelse af statsborgerskab med statsløshed til følge i tilfælde af en statsborgers grove loyalitetssvigt. Danmark fandt, at det stred mod nordisk retsfølelse. Men i øvrigt ønskede man at leve op til konventionens krav til begrænsning af statsløshed.’ http://www.information.dk/277433 Det danske samfunds indsats og beredskab mod terror Kapitel 4: Udlændinges ophold i Danmark 2. Opnåelse og fratagelse af dansk indfødsret ‘Det bemærkes, at FN-konventionen af 30. august 1961 om begrænsning af statsløshed,… Read more »

anno
anno
8 years ago
Reply to  anno

Hov, det er en fejl mit indlæg er med to gange, troede ikke det første var sendt da jeg ændrede ‘overskriften’
Beklager, slet bare det ene og dette her 🙂

Bergfast
8 years ago

Vem är denne Laban?

Är han en – utsänd – hatuppviglare eller en slags – skrämseldemagog – ?

Läser han från ett – manuskript – ?

Är han galen?

Är det någon som betalar honom för att tala så pass hatuppviglande?

Är han en betald aktör som spelar en roll?

Kanske tror egentligen endast och allena han själv på vad han- säger sig – säga?

Vem vet…

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bergfast

(Ahmed) Abu Laban var den ledende salatistiske imam ( dengang formand for Islamisk Trossamfund (samhälle) i Danmark ), der i samarbejde med flere andre rundrejsende ekstremistiske imamer i Danmark formåede at ophidse hele Mellemøsten og andre muslimske dele af verden imod Danmark og danske interessser – samt afbrænding af danske flag og danske ambassader – bla. ved at vise grove tegninger og fotos, der aldrig havde været vist i nogen dansk avis / tidning. Han havde tidligere selv fået asyl som statsløs i Danmark, da han var uønsket eller efterlyst i flere muslimske lande i Mellemøsten for at opfordre befolkningerne… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Tack för information och länkar.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bergfast

Tack själv 😉

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bergfast

btw. trussel / trusler = hot 😉

trackback

[…] blogggen snaphanen er på pletten omkring den kontroversielle Taimullah Abu Laban. Eksempelvis nævner bloggen disse […]

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Omvæltninger hører til dagens og Verdens orden.
Da Kenya blev afrikansk, da måtte inderne fortrække fra
dels Kenya, men også fra landet styret af en vanvittig
og sindssyg diktator, Idi Amin.
Dagen oprinder også for muslimerne. Ingen gider vide
af deres skod religion, og Verden har ikke forandret sig.

falkeøje

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

En enkelt ”Laban” sku’ det være muligt at slippe af med , på den ene eller den anden måde.. men hva’ nu hvis der var 50.000 labaner ? Der sker for øjeblikket noget i Israel som er relevant for enhver dansk hjemsendningsproces , på en stor måde. Hvis man antager at Israel POLITSKT minder om et Danmark hvor DF har over 50 procent at folketinget , så bliver det interressant at se på hvorfor og hvordan det ALLIGEVEL er meget svært for regeringen at slippe af med de ca 100.000 ulovlige immigranter som ankom før grænsehegnet mod Egypten blev færdigbygget… Read more »

Anonymous
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Ja, det er i koblingen mellem underfrankerede politikere og overdydige jurister, at det går helt galt.

Vi skal have sprængt den politiske korrektheds lænker, vi skal tale turde tale frit og vi skal ikke finde os i, at folkestyre helt åbenbart betyder, at folk skal styres af de folkevalgte. Det vender helt forkert, og det er beskæmmende på en Grundlovsdag at se afstanden mellem Grundlovens ånd og de politikere, der har aflagt ed på at ville overholde den.

Israel kan mange ting, og selv om vi burde lade os inspirere, kommer vi aldrig til at nå dem bare til sokkeholderne.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Mere “kulturberigelse” i Sverige – bare vent, nu skal de stakkels svenskere sikkert snart – når politikerne helt mister kontrollen – høre på at dette da bare en helt naturlig del af deres ædle kultur, som det “barbarisk” og “fremmedfjendske” Sverige har så hårdt brug for og derfor bør vise den dybeste respekt 😀 http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE5571698/kaerestepar-faengslet-for-eksorcisme-i-sverige/ Kærestepar fængslet for eksorcisme i Sverige Parret mente, at 10-årig var en heks. Derfor måtte hun drikke rengøringsmiddel og urin. Et kærestepar fra det afrikanske land DR Congo er af en svensk domstol blevet dømt for at udøve eksorcisme mod kvindens datter, som parret mener… Read more »

Anonymous
8 years ago

Mere “kulturberigelse” i Sverige – bare vent, nu skal de stakkels svenskere sikkert snart – når politikerne helt mister kontrollen – høre på at dette da bare en helt naturlig del af deres ædle kultur, som det “barbarisk” og “fremmedfjendske” Sverige har så hårdt brug for og derfor bør vise den dybeste respekt 😀 http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE5571698/kaerestepar-faengslet-for-eksorcisme-i-sverige/ Kærestepar fængslet for eksorcisme i Sverige Parret mente, at 10-årig var en heks. Derfor måtte hun drikke rengøringsmiddel og urin. Et kærestepar fra det afrikanske land DR Congo er af en svensk domstol blevet dømt for at udøve eksorcisme mod kvindens datter, som parret mener… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Nej, at sådan en folkemords-tørstig psykopat skal have dansk statsborgerskab efter at hans holdninger er kendte, har jeg virkeligt også svært ved at skrive noget civiliseret om. Det er en skændsel af rang!

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Og så endda lige op til en grundlovsdag – af alle dage – mageløst!

Gad vide, hvor mange af vore naive, uvidende og dybt uansvarlige vatnissepolitikere,
der rent faktisk overhovedet ikke havde begreb om., hvem det egentlig var de så letsindigt
stemte om og bare uddelte statsborgerskab til på samlebånd – og hvad pågældende
faktisk havde på samvittigheden af dødstrusler og demokratiundergravende virksomhed.

Selv på Christiansborg må den slags rygter vel trods alt sive, selv om de er i stand til at
holde masken ud af til – specielt i sådan en betændt sag?

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Altså, de giver statsborgerskab til en terrorist (det er han jo; manden opfordrer til drab på jøder). Så er det vist klart at det ikke er danskeres interesse folketingets flertal er mest optagede af.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Ja, eller i hvert fald til en person, som i hvert fald med en meget høj grad af sandsynlighed
vil opmuntre andre af sine mange ekstreme og fanatiske trosfæller til at blive terrorister
eller til at rekrutere dem.

Mon ikke vi kommer til at se “vore fremsynede” politikere til at sætte ny verdensrekord i at
løbe fra ansvaret, den dag denne person eller nogle fra hans organisation gør alvor af
deres mange trusler for alvor? 😀

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

” i hvert fald til en person, som i hvert fald med en meget høj grad af sandsynlighed
vil opmuntre andre af sine mange ekstreme og fanatiske trosfæller til at blive terrorister”

Jeg tror faktisk det tæller som værende terrorist at opfordre andre. Bin Laden og Anwar al-Awlaki var jo terrorister i den forstand. Det er den unge Laban også med de udtalelser.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Gad vide, om ikke rigtigt mange af “vore” politikere kommer til at stå i en meget lang kø ved håndvasken eller desperat lede efter bagindgangen, så de kan liste sig uset bort, når det for alvor går op for dem, hvem det faktisk er, de så letsindigt har besluttet sig at give papir på, at han ghm. nu er dansker – og hvilke fjendtligtsindede, ekstremt truende og demokratiundergravende holdninger de dermed har blåstemplet! Og mon ikke det var dette, der var den virkelige årsag til hemmelighedkræmmeriet – for han og hans forening af ekstreme islamister kan vel næppe være i… Read more »

anno
anno
8 years ago
Reply to  Bjovulf

– ja, vi skal overholde internationale konventioner (vi åbenbart selv har lavet) God grund til at fejre konvention om statsløshed 30. august 2011 Overopfyldt konvention ‘Danmark ønskede imidlertid ikke at ratificere konventionen, fordi den tillader frakendelse af statsborgerskab med statsløshed til følge i tilfælde af en statsborgers grove loyalitetssvigt. Danmark fandt, at det stred mod nordisk retsfølelse. Men i øvrigt ønskede man at leve op til konventionens krav til begrænsning af statsløshed.’ http://www.information.dk/277433 Det danske samfunds indsats og beredskab mod terror Kapitel 4: Udlændinges ophold i Danmark 2. Opnåelse og fratagelse af dansk indfødsret ‘Det bemærkes, at FN-konventionen af 30.… Read more »

Nielsen
Nielsen
8 years ago

De radigale, der har førertrøjen på i feltet bestående af resten af fjolsetingets partier minus DF, har nu som før, haft afviklingen af Danmark og samarbejde med fjenden (i dag: islam) som første prioritet på levebrødsagendaen. De fortjener som fremført at blive stillet til ansvar for deres overgreb mod danskerne, som aldrig er blevet spurgt om vi vil have muslimsk masseindvandring.

Fru.Frøken
Fru.Frøken
8 years ago

Ja,så gik endnu en våd drøm i opfyldelse for den galpende Jaka Bov (Zkinke) og Johallah Smæder Nielsen. Så er der igen en endnu større chance for at der snart er et bombeangreb eller en henrettelse pååben gade undervejs – hvad mere kan de dog ønske sig? Nå joh,det skulle da lige være at endnu flere Kvinder bliver voldtaget eller endnu bedre gruppevoldtaget.Eller at ældre mennesker ikke kan gå på gaden uden at skulle være seriøst bange for at blive overfaldet – hvad mere kan de dog ønske sig? Nå joh, det skulle da lige være at de ældre ikke… Read more »

Prudentius
8 years ago

Det lyder visionært! Og det visionære har vores politikere, som bekendt en soft spot for. Ligeledes taler de meget om unge energiske nydanske iværksættere, ja helt generelt om den nydanske iværksætterånd. Jeg har aldrig personligt lagt sønderligt mærke til den, dog må jeg indrømme, at jeg ikke godtager jihad, professionel klientelisme og halal-slagtere for iværksætteri der rigtig batter. Jeg tager åbenlyst fejl. Og ikke nok med Laban ønsker sig en islamisk hær, et kalifat og Israels ødelæggelse. Vesten (og Israel) bevæbner og træner i disse dage tusindvis af sunni-muslimer som ham, der brændende ønsker sig det samme og mener deres… Read more »

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x