5
jun
Seneste opdatering: 6/6-13 kl. 0732
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Just before the trial for FEMEN in Tunis French sextremists staged a topless prayer to Allah for the early release of Tunisian prisoners. FEMEN activists prayed infron of the Tunisian Embassy in Paris, blocking the traffic on the street Rue Barbet de Jouy. The prayer was led by famous Egyptian dissident, the blogger Alias Elmahdy whose naked protest, with the posted picture in the personal blog became one of the signs of the “Arab spring”. In religious Ecstasy activists were shouting “Amina Akbar!” “Pauline Akbar! ‘, ‘ Marguerite Akbar!”, “Josephine Akbar!”, “FEMEN women’s spring goes!”. Femen org.

Man kan mene s√• meget om Femen, hvis man har tid og lyst, men denne vartiation over temaet gadeb√łn i Paris, er sv√¶r ikke at blive draget af, og den rammer islams bl√łdeste punkt: Angsten for og hadet til kvinder, is√¶r de n√łgne. Det er synd psykoanalysen er g√•et af mode, jeg ville gerne h√łre Freuds efterkommer tolke det. Her er noget for en frisk feminist, bare hen ikke er svensk og anst√¶ndig, apropos diskussionen i Politiken/DN, som ikke rigtig kan engagere mig: Vores feminisme er anst√¶ndig, k√¶re N√łrmark. Jeg tror, Femen s√¶tter en √¶re i at v√¶re uanst√¶ndig, og det kan jeg godt lide. Hold sammen, uanst√¶ndige. Jeg sender en tanke til min lille, blege sorth√•rede Fabienne i Toulouse, jordemoder og uanst√¶ndig. Hvordan er der nu i Toulouse tredive √•r efter?

Nu er han din landsmand

Taimullah Abu Laban Jeg ved, der er j√łder der stemmer p√• disse partier, det m√• de ordne med deres psykiater. Vi andre m√• tage til efterretning, at danskere der installerer fjender af vores land som statsborgere, har valgt at v√¶re det danske folks fjender. Vi der havde for√¶ldre, der var unge under bes√¶ttelsen, ved hvad en v√¶rnemager, en stikker og en landsforr√¶dder er, og vi genkender dem, n√•r vi ser dem. Afd√łde frihedsk√¶mper Gunnar Dyrberg beklagede kun, at han fik skudt for f√• forr√¶ddere. “Det var faktisk alt for f√•, vi fik ram p√•.‚ÄĚ – Dette g√łr I ikke i god tro, vi har fanget signalet, regeringen Thorning. I startede i 1983, og I fremturer. I udfordrer sk√¶bnen, besind jer! Det er s√• langt, jeg kan g√• uden at skrive noget kriminelt, men det ligger lige p√• tungen.

‘En forbryderstat, en terrorstat, en torturstat, en illegetim ussel og menneskefjendsk kujonstat. Uanset hvilke ord man g√łr brug af for at beskrive j√łdestaten, s√• er det ikke l√¶ngere muligt.’

‘Der kan ikke v√¶re fred i Pal√¶stina, f√łr j√łdestaten bliver udslettet. S√• l√¶nge denne illegitime og beskidte terrorstat eksisterer, s√• kan der ikke v√¶re fred.’

‘Enhver der √łnsker retf√¶rdighed i Pal√¶stina og p√• Vestbredden, enhver der √łnsker, at civile ikke bliver tortureret og myrdet af j√łderne, enhver der √łnsker dette, han skal kalde til Jihad. Han skal arbejde for at etablere h√¶ren og arbejde for khilafah (indf√łrelse af kalifatet). Et khilafah, der ikke bare vil udslette j√łdestaten, men et khilafah, der vil give s√•dan en l√¶restreg, at ingen vil dr√łmme om at tage Pal√¶stina fra muslimerne igen.’

‘Det eneste, der l√łser problemet, er en h√¶r, der rykker sig, og udsletter denne her stat (Israel).’

‘Det eneste denne her forbryderiske j√łdestat forst√•r, det er sv√¶rdet. Den forst√•r ikke andet end Jihad. Den forst√•r ikke trusler, den forst√•r ikke politisk pres, den forst√•r ikke diplomatiske kriser. Den forst√•r ikke kritik fra Amnesty International eller fra R√łde Kors. Det eneste, den forst√•r, er lyden af den islamiske h√¶r, der kommer marcherende for at befri Pal√¶stina.’

‘Jeg vil, inshallah, slutte af med det gl√¶delige budskab fra profeten… det gl√¶delige budskab om, at j√łdestaten vil blive bek√¶mpet af muslimerne, og de vil ikke finde nogle steder at flygte hen. Selv stenene vil afsl√łre, hvor de gemmer sig henne.’

‘I kommer til at bek√¶mpe dem og dr√¶be dem. Indtil selv stenene vil sige, ‘√•h muslim, dette er en j√łde, s√• kom og dr√¶b ham’.’

‘Den her ummah (begreb for verdens samlede muslimer) p√• 1,5 mia. vil f√• frie t√łjler fra Khilafah til at udslette denne her j√łdestat. Og de vil fortryde meget alvorligt, hvad det er de har gjort.’

‘Det er kun muslimerne, det er h√¶ren, det er sv√¶rdet, som j√łderne forst√•r. De forst√•r ikke andet. Dr√¶b.’

‘Khilafah er de eneste, der er i stand til at besejre Islams fjender. Der er ikke nogen andre, der er i stand til at besejre Islams fjender, USA og England og Rusland.’

‘For at udbrede Islam til andre nationer, s√• skal den islamiske ummah v√¶re i stand til at udf√łre en konventionel krig mod supermagter og ikke guerillakrig. Vores fjender i dag har jagerfly, krigsskibe, kampvogne og atomv√•ben.’

L√¶s Abu Labans groteske citater, Nu er han dansker: Se Abu Labans s√łns vilde udtalelser

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
9 years ago

Snaphanen s√§ger, med anledning av Femen, och ocks√• med anledning av Dennis N√∂rmarks kritik av den svenska feminismen:‚Ķ‚ÄĚ Man kan mene s√• meget om Femen, hvis man har tid og lyst, men denne vartiation over temaet gadeb√łn i Paris, er sv√¶r ikke at blive draget af, og den rammer islams bl√łdeste punkt: Angsten for og hadet til kvinder, is√¶r de n√łgne‚Ä̂Ķ(? ‚ĶKanske √§r det √§ven vara viljor att uppr√§tth√•lla skillnader mellan privatlivets sf√§r och det offentliga och allm√§nna rummets sf√§r, som ocks√• ligger bakom islamst motst√•nd mot ‚Äď nakenhet ‚Äď i det offentliga rummet?….). Snaphanen s√§ger: ‚ÄĚ Her er noget… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Bergfast

Egentligt opfatter jeg hele denne k√łnsdebat som en slags semi-debat. I virkeligheden lidt som debatten om islam – dog med den forskel, at islam er til fare for os, hvis f√łrst det har vundet indpas i samfundet.

Det er sv√¶rt at diskuterer med hysteriske k√¶llinger. Man sidder p√• passagers√¶det og g√łr opm√¶rksom p√• at f√łren k√łrer den gale vej. Tilsidst t√¶nker man – n√•, men det finder hun nok ud af, n√•r vi ikke kan komme l√¶ngere. Derfor interesserer k√łnsdebatten mig heller ikke synderligt mere.

Islam, derimod, har alts√• √łdelagt samfundet, inden vi har k√łrt den gale vej for l√¶nge.

Allan Hansen
9 years ago

Somalisk center brændt ned
i U.K

Santor
Santor
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Ja ut√•lmodige som de er kunne de ikke vente l√¶ngere p√• at en Engl√¶nder stak ild til lortet s√• de gjorte det selv ūüôā

Allan Hansen
9 years ago

Islam er som en svinepest!
Der findes kun en l√łsning – m√łgslimerne
må ud af Europa, heller i dag end i morgen!
Buddha Love.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Hver by har sin heks og hvert sogn sine trolde. Skrev Drachmann i Der var engang.
Virkeligheden overgår ofte alt andet.

Der er – if√łlge ‘deklarationen’ – tale om en eventyrkomedie, men derfor kunne handlingen jo godt v√¶re ‘sand’ p√• √©n eller anden m√•de?
http://bjoerna.net//Der-var-engang.htm

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Hver by har sin heks og hvert sogn sine trolde. Skrev Drachmann i Der var engang.
Virkeligheden overgår ofte andet.

Der er – if√łlge ‘deklarationen’ – tale om en eventyrkomedie, men derfor kunne handlingen jo godt v√¶re ‘sand’ p√• √©n eller anden m√•de?
http://bjoerna.net//Der-var-engang.htm

anno
anno
9 years ago

– de sov vist ikke.. ūüôĀ God grund til at fejre konvention om statsl√łshed 30. august 2011 Overopfyldt konvention ‘Danmark √łnskede imidlertid ikke at ratificere konventionen, fordi den tillader frakendelse af statsborgerskab med statsl√łshed til f√łlge i tilf√¶lde af en statsborgers grove loyalitetssvigt. Danmark fandt, at det stred mod nordisk retsf√łlelse. Men i √łvrigt √łnskede man at leve op til konventionens krav til begr√¶nsning af statsl√łshed.’ http://www.information.dk/277433 Det danske samfunds indsats og beredskab mod terror Kapitel 4: Udl√¶ndinges ophold i Danmark 2. Opn√•else og fratagelse af dansk indf√łdsret ‘Det bem√¶rkes, at FN-konventionen af 30. august 1961 om begr√¶nsning af statsl√łshed,… Read more »

anno
anno
9 years ago
Reply to  anno

Hov, det er en fejl mit indl√¶g er med to gange, troede ikke det f√łrste var sendt da jeg √¶ndrede ‘overskriften’
Beklager, slet bare det ene og dette her ūüôā

Bergfast
Bergfast
9 years ago

Vem är denne Laban?

√Ąr han en – uts√§nd – hatuppviglare eller en slags – skr√§mseldemagog – ?

Läser han från ett Рmanuskript Р?

√Ąr han galen?

√Ąr det n√•gon som betalar honom f√∂r att tala s√• pass hatuppviglande?

√Ąr han en betald akt√∂r som spelar en roll?

Kanske tror egentligen endast och allena han själv på vad han- säger sig Рsäga?

Vem vet…

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bergfast

(Ahmed) Abu Laban var den ledende salatistiske imam ( dengang formand for Islamisk Trossamfund (samh√§lle) i Danmark ), der i samarbejde med flere andre rundrejsende ekstremistiske imamer i Danmark form√•ede at ophidse hele Mellem√łsten og andre muslimske dele af verden imod Danmark og danske interessser – samt afbr√¶nding af danske flag og danske ambassader – bla. ved at vise grove tegninger og fotos, der aldrig havde v√¶ret vist i nogen dansk avis / tidning. Han havde tidligere selv f√•et asyl som statsl√łs i Danmark, da han var u√łnsket eller efterlyst i flere muslimske lande i Mellem√łsten for at opfordre befolkningerne… Read more »

Bergfast
Bergfast
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Tack för information och länkar.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bergfast

Tack sj√§lv ūüėČ

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bergfast

btw. trussel / trusler = hot ūüėČ

trackback

[…] blogggen snaphanen er p√• pletten omkring den kontroversielle¬†Taimullah Abu Laban. Eksempelvis n√¶vner bloggen disse […]

falke√łje
falke√łje
9 years ago

Omv√¶ltninger h√łrer til dagens og Verdens orden.
Da Kenya blev afrikansk, da måtte inderne fortrække fra
dels Kenya, men også fra landet styret af en vanvittig
og sindssyg diktator, Idi Amin.
Dagen oprinder også for muslimerne. Ingen gider vide
af deres skod religion, og Verden har ikke forandret sig.

falke√łje

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

En enkelt ”Laban” sku’ det v√¶re muligt at slippe af med , p√• den ene eller den anden m√•de.. men hva’ nu hvis der var 50.000 labaner ? Der sker for √łjeblikket noget i Israel som er relevant for enhver dansk hjemsendningsproces , p√• en stor m√•de. Hvis man antager at Israel POLITSKT minder om et Danmark hvor DF har over 50 procent at folketinget , s√• bliver det interressant at se p√• hvorfor og hvordan det ALLIGEVEL er meget sv√¶rt for regeringen at slippe af med de ca 100.000 ulovlige immigranter som ankom f√łr gr√¶nsehegnet mod Egypten blev f√¶rdigbygget… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago
Reply to  Ole Burde

Ja, det er i koblingen mellem underfrankerede politikere og overdydige jurister, at det går helt galt.

Vi skal have sprængt den politiske korrektheds lænker, vi skal tale turde tale frit og vi skal ikke finde os i, at folkestyre helt åbenbart betyder, at folk skal styres af de folkevalgte. Det vender helt forkert, og det er beskæmmende på en Grundlovsdag at se afstanden mellem Grundlovens ånd og de politikere, der har aflagt ed på at ville overholde den.

Israel kan mange ting, og selv om vi burde lade os inspirere, kommer vi aldrig til at nå dem bare til sokkeholderne.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Mere “kulturberigelse” i Sverige – bare vent, nu skal de stakkels svenskere sikkert snart – n√•r politikerne helt mister kontrollen – h√łre p√• at dette da bare en helt naturlig del af deres √¶dle kultur, som det “barbarisk” og “fremmedfjendske” Sverige har s√• h√•rdt brug for og derfor b√łr vise den dybeste respekt ūüėÄ http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE5571698/kaerestepar-faengslet-for-eksorcisme-i-sverige/ K√¶restepar f√¶ngslet for eksorcisme i Sverige Parret mente, at 10-√•rig var en heks. Derfor m√•tte hun drikke reng√łringsmiddel og urin. Et k√¶restepar fra det afrikanske land DR Congo er af en svensk domstol blevet d√łmt for at ud√łve eksorcisme mod kvindens datter, som parret mener… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Mere “kulturberigelse” i Sverige – bare vent, nu skal de stakkels svenskere sikkert snart – n√•r politikerne helt mister kontrollen – h√łre p√• at dette da bare en helt naturlig del af deres √¶dle kultur, som det “barbarisk” og “fremmedfjendske” Sverige har s√• h√•rdt brug for og derfor b√łr vise den dybeste respekt ūüėÄ http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE5571698/kaerestepar-faengslet-for-eksorcisme-i-sverige/ K√¶restepar f√¶ngslet for eksorcisme i Sverige Parret mente, at 10-√•rig var en heks. Derfor m√•tte hun drikke reng√łringsmiddel og urin. Et k√¶restepar fra det afrikanske land DR Congo er af en svensk domstol blevet d√łmt for at ud√łve eksorcisme mod kvindens datter, som parret mener… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Nej, at s√•dan en folkemords-t√łrstig psykopat skal have dansk statsborgerskab efter at hans holdninger er kendte, har jeg virkeligt ogs√• sv√¶rt ved at skrive noget civiliseret om. Det er en sk√¶ndsel af rang!

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Og s√• endda lige op til en grundlovsdag – af alle dage – magel√łst!

Gad vide, hvor mange af vore naive, uvidende og dybt uansvarlige vatnissepolitikere,
der rent faktisk overhovedet ikke havde begreb om., hvem det egentlig var de så letsindigt
stemte om og bare uddelte statsborgerskab til på samlebånd Рog hvad pågældende
faktisk havde p√• samvittigheden af d√łdstrusler og demokratiundergravende virksomhed.

Selv på Christiansborg må den slags rygter vel trods alt sive, selv om de er i stand til at
holde masken ud af til Рspecielt i sådan en betændt sag?

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Alts√•, de giver statsborgerskab til en terrorist (det er han jo; manden opfordrer til drab p√• j√łder). S√• er det vist klart at det ikke er danskeres interesse folketingets flertal er mest optagede af.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Ja, eller i hvert fald til en person, som i hvert fald med en meget h√łj grad af sandsynlighed
vil opmuntre andre af sine mange ekstreme og fanatiske trosfæller til at blive terrorister
eller til at rekrutere dem.

Mon ikke vi kommer til at se “vore fremsynede” politikere til at s√¶tte ny verdensrekord i at
l√łbe fra ansvaret, den dag denne person eller nogle fra hans organisation g√łr alvor af
deres mange trusler for alvor? ūüėÄ

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

” i hvert fald til en person, som i hvert fald med en meget h√łj grad af sandsynlighed
vil opmuntre andre af sine mange ekstreme og fanatiske trosf√¶ller til at blive terrorister”

Jeg tror faktisk det tæller som værende terrorist at opfordre andre. Bin Laden og Anwar al-Awlaki var jo terrorister i den forstand. Det er den unge Laban også med de udtalelser.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Gad vide, om ikke rigtigt mange af “vore” politikere kommer til at st√• i en meget lang k√ł ved h√•ndvasken eller desperat lede efter bagindgangen, s√• de kan liste sig uset bort, n√•r det for alvor g√•r op for dem, hvem det faktisk er, de s√• letsindigt har besluttet sig at give papir p√•, at han ghm. nu er dansker – og hvilke fjendtligtsindede, ekstremt truende og demokratiundergravende holdninger de dermed har bl√•stemplet! Og mon ikke det var dette, der var den virkelige √•rsag til hemmelighedkr√¶mmeriet – for han og hans forening af ekstreme islamister kan vel n√¶ppe v√¶re i… Read more »

anno
anno
9 years ago
Reply to  Bjovulf

– ja, vi skal overholde internationale konventioner (vi √•benbart selv har lavet) God grund til at fejre konvention om statsl√łshed 30. august 2011 Overopfyldt konvention ‘Danmark √łnskede imidlertid ikke at ratificere konventionen, fordi den tillader frakendelse af statsborgerskab med statsl√łshed til f√łlge i tilf√¶lde af en statsborgers grove loyalitetssvigt. Danmark fandt, at det stred mod nordisk retsf√łlelse. Men i √łvrigt √łnskede man at leve op til konventionens krav til begr√¶nsning af statsl√łshed.’ http://www.information.dk/277433 Det danske samfunds indsats og beredskab mod terror Kapitel 4: Udl√¶ndinges ophold i Danmark 2. Opn√•else og fratagelse af dansk indf√łdsret ‘Det bem√¶rkes, at FN-konventionen af 30.… Read more »

Nielsen
Nielsen
9 years ago

De radigale, der har f√łrertr√łjen p√• i feltet best√•ende af resten af fjolsetingets partier minus DF, har nu som f√łr, haft afviklingen af Danmark og samarbejde med fjenden (i dag: islam) som f√łrste prioritet p√• levebr√łdsagendaen. De fortjener som fremf√łrt at blive stillet til ansvar for deres overgreb mod danskerne, som aldrig er blevet spurgt om vi vil have muslimsk masseindvandring.

Fru.Fr√łken
Fru.Fr√łken
9 years ago

Ja,s√• gik endnu en v√•d dr√łm i opfyldelse for den galpende Jaka Bov (Zkinke) og Johallah Sm√¶der Nielsen. S√• er der igen en endnu st√łrre chance for at der snart er et bombeangreb eller en henrettelse p√•√•ben gade undervejs – hvad mere kan de dog √łnske sig? N√• joh,det skulle da lige v√¶re at endnu flere Kvinder bliver voldtaget eller endnu bedre gruppevoldtaget.Eller at √¶ldre mennesker ikke kan g√• p√• gaden uden at skulle v√¶re seri√łst bange for at blive overfaldet – hvad mere kan de dog √łnske sig? N√• joh, det skulle da lige v√¶re at de √¶ldre ikke… Read more »

Prudentius
9 years ago

Det lyder vision√¶rt! Og det vision√¶re har vores politikere, som bekendt en soft spot for. Ligeledes taler de meget om unge energiske nydanske iv√¶rks√¶ttere, ja helt generelt om den nydanske iv√¶rks√¶tter√•nd. Jeg har aldrig personligt lagt s√łnderligt m√¶rke til den, dog m√• jeg indr√łmme, at jeg ikke godtager jihad, professionel klientelisme og halal-slagtere for iv√¶rks√¶tteri der rigtig batter. Jeg tager √•benlyst fejl. Og ikke nok med Laban √łnsker sig en islamisk h√¶r, et kalifat og Israels √łdel√¶ggelse. Vesten (og Israel) bev√¶bner og tr√¶ner i disse dage tusindvis af sunni-muslimer som ham, der br√¶ndende √łnsker sig det samme og mener deres… Read more »

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x