6
jun
Seneste opdatering: 6/6-13 kl. 0817
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Her kan svenskere og danske Radikale godt spidse ører. Besøger du hjemlandet, “hvor du er i livsfare” – ud. Smugles du ind i landet, opbevares du i lejre, indtil sagen er udredt. Kommer du på falske papirer og med løgnagtige forklaringer. Ud.

Sverige: 16.000 nye statsborgere på et halvt år

I Danmark er tallet godt 4000 – om året. Altså ni gange flere naturaliseringer i Sverige plus naturligvis titusinder af indenrigsfødte udlændinge. Det går stærkt.

Hittills i år har mer än 16 000 personer* från över 150 länder blivit svenska medborgare. Med över 6 000 personer är Irak det i särklass vanligaste medborgar­skaps­landet. På andra plats kommer Polen följt av Thailand. Statslösa personer tillhör den fjärde största gruppen och personer från Somalia intar en femte plats. Svenskt medborgarskap på uppgång

6 juni – Sveriges nationaldag

Vi har mycket att tacka våra förfäder för, men när jag tänker tillbaka på allt detta idag blir jag uppfylld av sorg. När jag tänker på att alla dessa generationer kan ha slitit förgäves, brutit sina åkrar och kroppar och offrat sina liv i gruvor och osunda fabriker till ingen nytta uppfylls jag av förtvivlan. När jag tänker på hur samvetslösa och korrupta politiker på bara några tiotals år i det närmaste har sålt ut allt som åstadkommits under dessa mer än tusen slitsamma år vill jag nästan ge upp och stoppa bösspipan i munnen. När jag dessutom tänker på att jag själv med egen hand i val efter val under så lång har givit dessa politiker mitt stöd och uppmuntrat dem att fortsätta med sitt idoga förstörelsearbete kommer självföraktet som iskall dusch.

Men när jag idag läser om hur den svenska nationaldagen åter kidnappats och grovt förhånas av företrädare för den djupt folkfientliga mångkulturen förvandlas min förtvivlan till raseri. Jag vill slita flaggan ur deras händer och förvisa dem tillbaka till deras unkna hålor åtminstone denna enda dag. Jag vill slippa se representanter för världens mest osunda totalitära ideologi trampa på minnet av svenska demokrati- och jämställdhetskämpar åtminstone denna enda dag. Denna enda dag på året vill jag vara befriad från åsynen av förtryckta kvinnoslavar i svarta skynken och självgoda skatteförsörjda skäggiga män i klänning. Denna enda dag vill jag slippa få min näsa gnuggad i den mångkulturella dynghögen. Är det för mycket begärt? Verkeligheten.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] som Canada her gjort : klik her og bliv positivt overrasket […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x