6
jun
Seneste opdatering: 6/6-13 kl. 2249
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Author Douglas Murray discusses his new e-book with Michael Coren. Stephen Fry, der omtales – homoseksuel, halvjøde, ateist og maniodepressiv forsøgte at begå selvmord for nylig. Han er åben og ærlig om det, måske skulle han være ærlig om islam også. “Stephen would be among the first people against the wall – he would’t last very long.” E-book prisen er kun £5.14 (45 DKK)

Moské nedbrændt

Dette er selvfølgelig kun, hvad man kunne forvente, men at EDL skulle have gjort det og tilmed sat sin signatur på bygningen, det lyder meget utroligt. Det er et varsel om ondere tider, og tiderne er skabt af politikerne uanset hvem der brænder hvad ned. Kan det inddæmmes? I det lange løb – nej. Det får sit eget liv, og politikerne reduceres til tilskuere og statister. Don’t ‘monitor’ him. Lock him up and throw away the key: DOUGLAS MURRAY on why police need to act now against Britain’s most reviled man. Ikke engang det kan de finde ud af. Det multikulturelle England er på vej til at blive ustyrligt, gaden tager over hvor retsstaten slap og endestationen er selvfølgelig åbne krigshandlinger. Det gælder hele Europa, men England, Frankrig og Sverige er de førende kandidater. Det burde skræmme os andre NU, men se om det gør. Advarer man, er man en halvnazi, og så må det bare gå sin skæve gang.

An Islamic centre was burned to the ground in a suspected arson attack yesterday. Counter-terrorism police are investigating if the building was targeted by the English Defence League in retaliation for the Woolwich murder, after ‘EDL’ was sprayed in foot-high letters on the wall. The far-Right group led a series of protests after serving soldier Lee Rigby was killed by two fanatical Muslim converts last month, and there has been a dramatic rise in the number of reported attacks on mosques since the outrage.Is this retaliation for Lee Rigby’s murder? EDL fanatics gloat after Islamic centre is burned to the ground in suspected arson

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Bara som en påminnelse och inte för att jag gillar våldsamheter och nedbrända moskéer: slaget vid Poitiers utkämpades 10 oktober 732 mellan styrkor under Karl Martell, frankisk ledare och en muslimsk armé ledd av emir Abd ar-Rahman ibn Abd Allah. Frankerna besegrade den muslimska armén och emir Abd ar-Rahman dödades. Muslimerna hindrades därmed från att tränga längre norrut i Europa än Spanien. Slaget anses ha historisk betydelse även om vissa fundamenta (av historiker) har nyanserats. Vi kommer helt enkelt inte ifrån att islam inte har någon historisk plats i Europa. Lärans egendomliga syn på det mesta är för oss helt… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
8 years ago

Steen,

Nu finns det inte längre någon edit funktion……

Till alla andra ber jag om ursäkt för de slarvigt skrivna inläggen ovan. Jag har blivit van vid möjligheten att gå in och rätta stavfel…..

Bergfast
8 years ago

Utlandssvensk sa:…” Det går alldeles utmärkt att bli av med alla moskeer helt utan mordbränder. Det enda som krävs är politisk vilja och den börjar man se allt tydligare i flera länder i Europa. Det är bara en tidsfråga innan man skriver om religionsfrihetsparagraferna i Europakonventionen och sen kommer man gradvis att i praktiken förbjuda Islam. “… ….Bara skriver om religionsfrihetsparagraferna i Europakonventionen?… Hur enkelt kommer det att kunna bli i praktiken? Att kunna förbjuda all religionsutövning, och att i praktiken kunna förbjuda alla kyrkor, synagogor, moskeer och andra tempel för religionskulturutövning, utan att människor kommer att vilja protestera mot… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
8 years ago
Reply to  Bergfast

“Bara skriver om religionsfrihetsparagraferna i Europakonventionen?… Hur enkelt kommer det att kunna bli i praktiken?”

Väldigt enkelt. Om ett eller flera länder hotar att dra sig ur om man inte ändrar texten lär det gå fort. Möjligen blir det en del oroligheter från muslimerna, men knappat värre än vad vi redan har sett. Här i Schweiz hände ingenting när man förbjöd minateter och flera länder har förbjudit heltäckande slöja utan några påtagliga problem. De som vill fortsätta att öppet praktisera lär helt enkelt flytta. Troligen till Sverige….

Polka Charlie
Polka Charlie
8 years ago

http://www.lutontoday.co.uk/news/local/cops-say-edl-not-linked-to-attacks-1-2559458

Politiet siger, at det ikke er EDL…

En offerrolle skal passes og plejes.

ny kommentator
ny kommentator
8 years ago

SÅ…. er focus flyttet fra Lee Rigby og muslimsk vold… Til at muslimer igen er “ofrene” i hetzen fra den “ekstreme racistiske højrefløj”…. Det er helt sikkert ikke EDL der har iværksat dette… De eneste der vinder på det er muslimerne.. Det er totalt amatør agtigt at skrive EDL med store bogstaver på den brændende bygning… Jeg ville sætte mine penge på at de selv har gjort det…

Anonymous
Anonymous
8 years ago

Mere New-Speak. At brænde en moske ned er ikke en “racial crime”, men alene en “political crime”. Islam er ikke og bliver aldrig en race. Moske = Community Center, nej det kan evt. betegnes “Local Political Headquarter”, men mest korrekt i militær term “Local Command Center”. For islam er jo ifgl. sin egen doktrin og i realiteten i evig krig med sin omverden! I moskeerne foredrages ikke om teologiske problemer, selv om man kalder det prædikener, men udstedes formanininger og ordrer, om hvorledes medlemmerne af lokalgruppen skal forholde sig til sin omverden. Moskeer er ikke kirker i vestlig forstand. 95%… Read more »

Anonymous
Anonymous
8 years ago
Reply to  Anonymous

Beklager indsendernavnet Anonymous, har trykket send lidt for hurtigt.
Der skal stå T. Snorrason.
Ingen grund til anonymitet, what so ever!

Santor
Santor
8 years ago

I Østrig, af alle steder, er en lignende brand under opklaring og – surprise – det var muslimer selv der stak ild til lortet for at indkassere forsikringspenge!

Var der forresten ikke en lignende sag på Gl. Køgevej, eller var det i Køge, herhjemme for et par år tilbage?

I øvrigt benytter Tommy Robinson enhver lejlighed til at forklare ulemperne ved voldelig modstand og det kan ses på EDL`s demonstrationer. Der er ikke de store problemer, undtagen fra fascistiske moddemonstrationerne UAF (Unite Against Fascism).

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago
Reply to  Santor

Även moskébranden i Malmö var ju en intern affär..

Marit
Marit
8 years ago

Måtte samtlige moskeer i HELE Europa brnne ned til grunnen ! De hører ikke hjemme her.

Bergfastb
Bergfastb
8 years ago
Reply to  Marit

Önskar sig Marit alltså det totala inbördeskriget i Europas alla nationalstater? Mellan främst då islam och övrig befolkning?

Hur många européer anser då Marit är värda att – offras – för att då kunna bekämpa, (en inbillad fiende?), islam, i Europa?

Utlandssvensk
Utlandssvensk
8 years ago
Reply to  Marit

Det går alldeles utmärkt att bli av med alla moskeer helt utan mordbränder. Det enda som krävs är politisk vilja och den börjar man se allt tydligare i flera länder i Europa. Det är bara en tidsfråga innan man skriver om religionsfrihetsparagraferna i Europakonventionen och sen kommer man gradvis att i praktiken förbjuda Islam. Men sannolikt lär väl åtminstonde ett land, nämligen Sverige, tillåta Islam och därmed även få ett massivt inföde av alla radikala islamister som övriga västländer vill bli av med.

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago
Reply to  Marit

@ Utlandssvensk Ja, det går givetvis att sköta på ett (från vår sida) icke våldsamt sätt. Egentligen behöver man bara ta SaudiArabiens regelverk som riktmärkte. Inga kyrkor på saudisk mark = inga moskéer på svensk mark. Skötsamma muslimer ska givetvis få fortsätta att praktisera islam i enskildhet i sina hem, ungefär som kristna tillåts praktisera sin religion i Saudi. Svensk ordningsmakt tillser att muslimerna inte skyltar utåt med muslimska symboler, efter saudisk förebild (saudiska religionspolisen brukar intensifiera jakten på kors/julpynt i kristnas fönster i December). Inget märkvärdigt, bara som i SaudiArabien, ett land alliansregeringen har mycket goda förbindelser med. Det… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
8 years ago
Reply to  Marit

@ PisseNisse, Ja, det var just Saudi-Arabien som jag hade i bakhuvudet :). Förutom stt den svenska regimen har goda kontakter med Saudi kan man även tillägga att FN inte har några som helst problem att acceptera deras regelverk. För övrig borde vi även kunna dra lärdom av deras medborgarskapslagar…… För övrigt vill jag betona att jag inte skojar när jag säger att jag tror att denna utveckling är på gång i Europa. Jag har följt debatten i denna fråga i många år och det är tydligt för mig att det börjar lossna på allvar. Holland verkar just nu väldigt… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Jeg tror ikke EDLs ledelse har noget med dette at gøre. Om det er EDL medlemmer eller andre rasende borgere er vel umuligt at sige. Nu burder politikerne måske spørge sig om vi skal holde kursen. For så kommer der flere brændte moskeer. Den her konflikt er af en fundamental slags. Den kan ikke tales væk.

En Mand
En Mand
8 years ago

Det ville da være meget dumt af EDL at gøre dette, når man tager i betragtning at myndighederne i UK klør i fingerne for at sætte EDL skakmat.

Med tanke på den tradition der er internt i islamkredse for at lave kunstige “hatecrime” forbrydelser så man kan spille politisk på offerrollen, så vil jeg vente til alle undersøgelser er færdige OG det er muligt at konkludere entydigt.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x