7
jun
Seneste opdatering: 7/6-13 kl. 2344
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu har jeg hørt utallige gange, senest fra en journalist i denne uge, hvor ‘højreekstreme og fascistoide’ EDL er. Jeg har fulgt dem ret tæt fra dag ét, jeg har mødt Robinson, og jeg har ikke set nogle tegn på det. Da jeg ikke har pantsat min dømmekraft i nogen klub, ville jeg rapportere om det, hvis jeg så noget, men det har ikke været tilfældet. Det er ikke svært for mig at indrømme fejl, men alene det at journalister er flittige med adjektiverne og at Cameron rutineshamer dem, er ikke bevis nok. Cameron har helt forståelige grunde, men har journalisterne? (Se også ‘Stop being weak’: EDL leader Tommy Robinson in vicious war of words with Tony Blair, British Muslims Laughing At The Murder Of Lee Rigby og British Soldier Killed…Response by Muslim Woman)

So much for muslim respect

When a young Afghanistan war hero appeared before a city council, it seemed the right thing to give him a standing ovation.Lance Corporal Matthew Croucher, 26, had been awarded the George Cross for throwing himself on a Taliban hand grenade to save his comrades. He survived only because his backpack took the force of the blast.

But to the horror of the rest of the council chamber, while most leapt to their feet to applaud him, two Muslim councillors remained firmly in their seats. Salma Yaqoob and Mohammed Ishtiaq, from the Respect party, insist that their refusal to clap the Royal Marine was a point of principle.But following the meeting at Birmingham City Council on Tuesday night, fellow councillors said they had grossly disrespected the soldier.Conservative Cllr John Lines said: ‘They should be ashamed of themselves.‘This was not the time or place to stage an anti-war protest – this man risked his life for his comrades. So much for respect: Two Muslim councillors refused to clap war hero(Offentlig sikkerhet går foran ytringsfrihet.Briter straffes for sjikane og rasehets på Twitter.)

EDL rally outside court hearing for bomb planners

English Defence League (EDL) held a demonstration outside the Old Bailey court in London on Thursday, where the trial of six Muslim men accused of planning bomb attacks at an EDL rally in 2012 was underway. EDL leader Stephen Yaxley-Lennon, who uses the pseudonym Tommy Robinson, arrived outside the court building with a group of supporters in order to ‘see justice done’.

The six men who appeared for sentencing, Omar Mohammed Khan, Anzal Hussain, Mohammed Hasseen, Jewel Uddin, Mohammed Saud and Zohaib Ahmed from the West Midlands, had previously pleaded guilty to the charges against them for preparing an act of terrorism. EDL rally outside court hearing for bomb planners

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
8 years ago

Vad är ”sanning”? Vad är ”åsikt”? Vad är ”tyckande”? Det som är en ”sanning” för den ene, är en ”lögn” för den andre? Är det en ”sanning”, eller är det en ”åsikt” och ett ”tyckande”?…. Det som är ett ”tyckande” för den ene, är en ”åsikt” för den andre? Är det en ”sanning”, eller är det ett ”tyckande”, som är en ”åsikt”?…. Att det verkligen verkar finnas olika ”sanningar”, beroende på ur vilket perspektiv, eller beroende på från vilken utgångspunkt som man tittar på ”sanningar”, ”åsikter” och ”tyckanden” från, och också med vilket (politiskt), mål man uttalar sin ”sanning ”,… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  Bergfast

Ps.

Min ovanstående kommentar är en – reflektion – och en – fundering – med anledning av Varmt konservativ (kr)´s, kommentar och inte i första hand en kommentar till Snaphanens inlägg.

Ds.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Det klarer TR virkeligt flot. Jeg kan ikke huske hvad intervieweren hedder men jeg har set ham før og han er ikke den skarpeste kniv i USA. TR skullle have sagt “Well, it’s the loonies who are in charge here…”

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Nej, han hedder Bill O’Riley og er kendt for at afbryde sine “ofre” konstant –
meget gerne højtråbende, hvis de vover at være uenige med ham 😉

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Det gør han ja, kan godt huske det nu. Tak

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Lance Corporal Matthew Croucher, 26, had been awarded the George Cross for throwing himself on a Taliban hand grenade to save his comrades. He survived only because his backpack took the force of the blast.”

Nu spørger jeg lige hvorfor han fik George og ikke Victoria Cross?? Han er medlem af de væbnede styrker og kaster sig på en taliban granat. Det lyder som lige til højrebenet for et VC (og det er altså liiiige den sidste inch mere prestigefyldt end GC)

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago

De politiskt korrekta begår ett generalfel när de, så som de länge har gjort, utmålar all islamkritik som extremism. Det visar att deras massiva attacker endast handlar om att slå ner allt motstånd för att vinna tid, antagligen för att göra det multikulturella projektet irreversibelt. Alla sådana anklagelser kan bemötas med motfrågan om sanningen kan vara extrem och om sanningens budbärare blir extrem bara för att sanningen är obehaglig. Är inte, trots allt, sanningen viktigare än tyckande och åsikter? Hur blev politiken en skönhetstävling? Är vi inte alla betjänta av att fakta kommer fram? Bör vi inte bygga politiska beslut… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Jeg tror ikke Tommy R har helt ret, når han som ENESTE argument bruger politikkernes angst for muslimers vold, magt og rigdom. Det er også, fordi de er feje og vil stå sig godt med den internationale elite. Det er SÅ vigtigt for disse (verdens) ledere at fremstå som nogle pæne mennesker på forsiden af New York Times, roses af BBC, trykker internationale kendisser i hånden osv. Man glemmer hvor vigtigt æren er for toppolitikere, og hvad har de ellers at leve for? Det er det, de har bygget hele deres lov på at komme frem i forreste række af… Read more »

Anonymous
8 years ago

Jeg tror ikke Tommy R har helt ret, når han som ENESTE argument bruger politikkernes angst for muslimers vold, magt og rigdom. Det er også, fordi de er feje og vil stå sig godt med den internationale elite. Det er SÅ vigtigt for disse (verdens) ledere at fremstå som nogle pæne mennesker på forsiden af New York Times, roses af BBC, trykker internationale kendisser i hånden osv. Man glemmer hvor vigtigt æren er for toppolitikere, og hvad har de ellers at leve for? Det er det, de har bygget hele deres lov på at komme frem i forreste række af… Read more »

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago
Reply to  Anonymous

Ära är förstås fint och så. Men när man både kan sälja sitt land till Mittal, sedan konsulta och ge tal för 100.000 (EUR/GBP/USD?) i timmen och sedan skratta hela vägen till banken (som man räddat med skattebetalarnas pengar) så är det förstås mycket, mycket frestande att så göra.

Felet att UK:s befolkning har accepterat detta är på väg att rättas till av Robinson et al. Jag tror man tror fel om man tror att rörelser som EDL får till allt rätt. De framstår – så långt – som en rätt sympatisk form av folkresning.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x