8
jun
Seneste opdatering: 10/6-13 kl. 0628
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er ikke én af de tusinder moskéer vores politikere tillader åbner i Vesten i disse år, der ikke kan eksplodere op i hovedet på os – bogstaveligt talt, og de har placeret sig i en position, hvor de ikke kan lukkes før efter, det er gået galt. Som f.eks. med Mohammed Attsas Masjid Taiba moske i Hamborg. Prøv at høre den undergravende virksomhed, der er foregået lige under næsen på naive Boston-politikere, man skulle jo tro det var i København.Muslim Brotherhood Gains Foothold in Boston, CBN June 06, 2013.

I dag var så dagen, hvor Al-Azhar in Cairo wants new pope to declare Islam a peaceful religion. Hvis jeg var paven, ville jeg sige: “Det er da ikke mig, der skal erklære at I er fredelige, det er jer der skal vise det, og i kan begynde med at tillade kirkebyggerier i Mekka og ivørigt holde op med at slå kristne ihjel i den muslimske verden, der hvor der overhovedet er nogle tilbage at slå ihjel. Så er det hele i vinkel med mig. Islam er blevet fredelig.”

“Terrorbekæmpelse”: EU vil slå hårdt ned på indvandringskritikere

Under dække af at bekæmpe terrorisme forbereder EU et stærkere angreb på indvandringskritiske aktører i Europa. Formanden for Europa-Parlamentet Martin Schulz og EU kommissær Cecilia Malmström, udtrykte deres hensigt i en artikel i Frankfurter Allgemeine Zeitung 6 juni. Efter at EU-embedsmændene først forsøger at skabe det indtryk, at deres “nødvendige instrumenter” retter sig mod terrorister og andre militante, erklærer de til slut åbent, mod hvem disse instrumenter rent faktisk skal bruges:

Fremmedfjendske kræfter udøver en ikke siden Anden Verdenskrig set indflydelse på de nationale parlamenter. …Det skal siges tydeligt, at fremmedfjendtlige grupper og politiske bevægelser ofte er grobund for ideologisk motiveret vold.

Årsag til vores bekymring er det nuværende mangel på lederskab i Europa, som bidrager til at flere og flere ekstremistiske bevægelser påvirker dagsordenen for de traditionelle partier og regeringer. EU-institutionerne tager faren for ekstremisme og hjemlig terrorisme meget alvorligt.

At dømme efter disse kritiikkens kontekst, retter bemærkningerne sig imod indvandringskritiske partier som Front National i Frankrig og unavngivne kritikere af indvandringen i partier som det tyske SPD (Socialdemokrati.).

Tidligere har også FN udøvet pres på Tyskland, fordi “den tyske befolkning ikke bleb beskyttet ihærdigt nok imod kritiske røster som Thilo Sarrazin”, og Tyskland fik fastsat en tidsfrist for iværksættelse af foranstaltninger for at forhindre udtalelser som Sarrazins. “Terrorismusbekämpfung”: EU plant Vorgehen gegen Zuwanderungskritiker (Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

..”Så vi skal “bare” fortsætte med oplysning, oplysning og mere oplysning” ..der er et par ting mere vi OGSÅ kan gøre, nemlig forbedre vores forslag til praktiske løsninger på de ”forbudte” problemer . De problemer som den politiske korekthed har skabt , er dem som det før eller siden bliver VORES ubehagelige job at løse . Hvordan kan man rent praktisk hjemsende store mængder af illegale ”indvandrere” (eller andre former for uønskede residenter uden statsborgerskab ) , hvis deres oprindelseslande ikke er samarbejdsvillige ? Hvordan kan feks Danmark være istand til at konfrontere sit eget juridiske system , hvis dette… Read more »

Hans Und
Hans Und
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Jeg er helt enig.

Opgaven er hverken nem eller ufarlig, heller ikke selv om man sidder uden for imperialisterne i Bryssels, og SF/Ehedslistens væbnede gren, AFAs, umiddelbare rækkevidde.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Nu skal imamerne åbenbart konsulteres, hver gang vi får en god ide, der involverer svin 😉 http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-20553294:imam-svineaffald-i-bussen-intet-problem.html Imam: Svineaffald i bussen intet problem Torsdag d. 19. feb. 2009 [!!!] kl. 12:23 af Af Jeppe Lykke Hansen for TV 2 Nyhederne I går havde en særlig danskproduceret biodiesel premiere i Århus. Brændstof­fet er lavet af bl.a. slagteriaffald, men det kommer ikke umiddelbart til at give problemer i forhold til landets muslimske medborgere, at Århus Sporveje skal til at køre med svin i tanken, vurderer generalsekretær for Danish Muslim Aid, imamen Abdul Wahid Pedersen over for nyhederne.tv2.dk: … [ Og hvad så,… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

EU er fjendligt indstillet mod ytringsfriheden… Hvor er det jo en dybt logisk holding til et totalitært in-spe projekt……

Hans Und
Hans Und
8 years ago

Jeg tror, at indlæget fra Malmstrom og Schultz er en del af en EU-kampagne. Thorning benyttede sin grundlovstale til at komme med et tilsvarende budskab. Det kunne være interessant, at se om det er, f.eks ved at der kommer tilsvarende indlæg over hele EU. Noget andet jeg hæfter mig ved, er at de anråber “lederskab”. Jeg er for så vidt enig i den påstand, at der ikke er noget lederskab i EU, og at det er et kritisk punkt for gennemførelsen af de meglomane imperialistiske drømme, ikke mindst skabelsen af et “eurabia” og integration med islam. Jeg tror så bare… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
8 years ago

Steen – Jeg har det svagt i erindringen, at du tidligere har været bekymret for, om vi er ved at nærme os weimar-tilstande. Det skal forstås på en sådan måde, at der kan blive en fremtid, hvor der faktisk opstår politiske partier, som er rigtige højreradikale eller højreekstremistiske og voldelige, fordi det multikulturelle Europa er virkelighedsfornægtende og handlingslammede ligesom i Weimar-tidens Tyskland. Det ser ud til at EU forsøger sig med en svensk løsning på problemerne. Det er en dødsejler.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Kvinde tro på dig selv!
Lyt til din indre stemme!

http://www.youtube.com/watch?v=nA2k79EGHbc

Lev Vel

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago
Reply to  Allan Hansen

P.S: Som man måske forstod? så handler sangen
om, at kvinden også ret til sin krop
uden, at skulle sig over at være kvinde.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago
Reply to  Allan Hansen

UPS. “uden at skulle skamme sig over
at være kvinde,,.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Moskeerne er vores kaserner Minaretter vores bajonetter Kuplerne vores hjelme De troende vores soldater – Yahya Kemal (Beyatli). Dr. R. Brahamchari (fysiker): ”Den mest lystne mand der har brugt religion for sin egen personlige vindings skyld, er profeten Muhammed. Islam er en kult, med sin fuldstændigt irrationelle tro på Allah, skabt af Muhammed der var en løgner, tyv, morder og voldtægtsmand, til sit sidste åndedrag” Dr. Khushwant Singh (professor): ”Islamiske samfund kvæles af lænker omkring ånden og hjernen. Islamisk teologi er drevet af masochisme, dominans, intolerance, underkastelse og vold mod alle der er uenige i lovprincipperne i Islam” Dr. B.… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x