12
jun
Seneste opdatering: 12/6-13 kl. 1439
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tensions are running high in the northern English town of Ashton-under-Lyne after a video circulating online showed a gang of what is reported as British-Pakistani youths attacking young “white girls” at a bus stop.

The incident, which occured in the town just outside of Manchester, has led to a number of groups calling for a ‘march’ or ‘rally’ in the town this coming Saturday, with the English Defence League quickly setting up an ‘Ashton-Under-Lyne’ branch of the group.

The video, which has been removed from YouTube but can still be found on LiveLeak, describes the incident last night as, “This is a video that has been taken in Ashton Under Lyne, England that shows a gang of Muslim youths attacking a group of white kids. Just before the filming had started one of the muslim youths had punched one of the white girls in the face. This is becoming a regular occurence on the streets of the UK.” Tensions high in British town after “Muslim youths” attack “white girls”

Attacked by two Muslims because he was eating a ham sandwich

It sounds incredible but it is being treated with great seriousness by the police in Reims police station (Marne). A 23-year-old man filed a complaint on the 8th of June after having been attacked the previous evening at 9.30 pm in a city tramway by two strangers. They struck him several times on the face because he was eating a ham sandwich. The two attackers, who claimed to be Muslims, said they were offended by this consumption of pork in front of their eyes before attacking the young man. A witness, a friend of the young man who was present when the incident occurred, has been interviewed by the investigators and has confirmed the reality of the attack. The two attackers, who fled, have not yet been found. The CCTV tapes in the tramway are currently being examined. IVE

Muslim Persecution of Christians: March, 2013

Raymond Ibrahim fortsætter sin kavalkade uden ende, de samme barbariske handlinger i de samme lande. Særligt i det halvt muslimske Nigeria er blodighederne voldsomme. I denne måned stikker et mord på en iransk muslim i Holland, der var konverteret til kristendommen ud, samt at godhedens hjemmebane Sverige nægter forfulgte kristne asyl, de eneste Sverige overhovedet burde modtage, men da bliver kulturfortyndingen ikke heftig nok for de chicke kræmmere i deres gated communities. Gatestone: Muslim Persecution of Christians: March, 2013

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Bolding Hansen
8 years ago

Som du skriver i en anden post, vi har mest at miste.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago

Maoisternas och polpotisternas hägrande slutmål för oss och våra barn.

Anonymous
Anonymous
8 years ago

Da jeg i sidste uge var en tur i Hafniabad blev jeg også mødt af nogle højlydte tilråb fra nogle af byens “unge” mennesker. Det eneste jeg havde gjort var – på afstand – at observere deres adfærd.

Går næsten ud fra at byens danske indbyggere ofte oplever lignende episoder. Små ting som isoleret set ingen betydning har, men som alligevel giver et fingerpeg om at den store muslimske tilstedeværelse udgør en væsenlig sikkerhedstrussel for alle ikke-muslimer.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago
trackback

[…] Vores arv til efterkommerne « Snaphanen. […]

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x