15
jun
Seneste opdatering: 15/6-13 kl. 1217
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

VIDEO. L’incroyable vidéo qui ébranle le foot amateur via France: Football Match Descends into Pitched Battle between “Jeunes”

“Multikulturelle kompetencer, II”

Dutch solders are to spend several days next week practising their conversational skills in the multicultural districts of West and Nieuw-West Amsterdam, the Parool reports on Friday. The Parool says the defence minister thinks it important that soldiers who will have to communicate with locals during foreign missions can practice ‘in a live environment’.

Between 30 and 40 soldiers will be involved in the training exercises and will hold talks with local officials, police and community organisations. The districts have been chosen because of their cultural mix and will form a ‘fictitious mission locality’. The soldiers will have to take into account political, religious, cultural, economic and humanitarian differences while practising their techniques, the Parool says.

Soldiers will wear a military suit rather than battle dress so locals do not think their neighbourhoods have been occupied. Soldiers to practise conversation skills in multicultural Amsterdam

“There are signs that Islam will dominate once again.”

From Belgium to Greece and Spain to Germany, 2013 is shaping up to be another banner year for the construction of mosques in Europe. In Belgium, work is about to begin on the construction of a mega-mosque in Liège, the third-largest city in the country. The largest mosque in Wallonia (the French-speaking region of Belgium) will be built on an 11,000 m² (118,000 ft²) plot and will consist of a main building with a capacity for 1,000 worshippers, a library, a cafeteria and several shops.

Plans to build two 30 m (98 ft) minarets were scrapped after opposition from local residents. The new plan involves one 18 m (60 ft) minaret which will be automatically illuminated during calls to prayer. The mayor of Liège, Willy Demeyer (PS), banned a protest march against the mosque that was to have been held on March 30. “My role is to avoid excesses and problems of public order,” he said.

In Germany, Muslims in the northern city of Hamburg are converting the former Kapernaumkirche (Capernaum Church), a cultural heritage site, into a mosque. In the southern German city of Munich, local politicians are debating where to build a massive mosque complex known as the Center for Islam in Europe-Munich (ZIE-M). The 6,000 m² (65,000 ft²) mega-project, which will cost an estimated €40 million ($51 million), is designed to be a key strategic platform for spreading Islam throughout Europe……. Europe: Mosque Building Shifts into High Gear, by Soeren Kern

Video: Internet-Lokalfernsehen München über das Bürgerbegehren gegen das Islamzentrum

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
URL
8 years ago

… [Trackback]…

[…] Read More Infos here: snaphanen.dk/2013/06/15/2multikulturelle-kompetencer/ […]…

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago

“Islam will dominate”, ja så afgjort, men det er nu en gang op til det enkelte samfund at tillade, hvad politiske partier kan tillade sig. Der er intet, der forhindrer forbud mod minareter, moskeer eller for den sags skyld undervisning i det politiske og morderiske manifest koranen. Der er intet i vejen for forbud mod diverse religioner, som man finder afskyelige. Den aztekiske religion med massive menneskeofringer ville næppe blive tilladt i noget land i vore dage, selv om det var nok så “kulturelt” og gjort i den bedste mening i håb om engod høst, lidt mere regn osv. Thug-bevægelsen… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  T. Snorrason

“Organismer afstøder uvægerligt fremmedlegemer, når de bliver irriterende nok – ellers dør organismen.” Jeg har, i lighed med mange, i lang tid funderet over hvad meningen med hele denne “islam-omklamring” egentlig har som formål. Jeg er kommet frem til, at det må være for at samle menneskeheden. Hvordan? Ved, gennem globalisering og eksponering, at få dette fremmedlegme til at fremstå som det det er – en dødssejler. Man kunne selvfølgelig bare sige: Bliv hvor I er! Men da islam jo, i høj grad, er ekspanderende – især udenfor Europa – føler man sikkert, at det er nødvendigt, også for os,… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Jeg tror ikke, der er nogen “masterplan” i den retning, selv om Snaphanen en gang vist en video, hvor en fremtrædende, svensk, jødisk kvinde påstod, at man arbejdede på at fremme muslimsk indvandring i Europa som hævn for Holocaust. Jeg tror derimod på, at Obama og USA arbejder for at gøre Mellemøsten fundamentalistisk under det Muslimske Broderskabs ledelse. Det er dog svært at se fornuften deri, medmindre man mener, at landene derefter vil gå nedenom i sult og nød pga elendig ledelse, hvorefter selv muslimerne kan indse, at islam ikke er løsningen, men selve problemet. At islam bliver smidt ud… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  T. Snorrason

Jamen, jeg vil altså finde en forklaring! Og forklaringen kan simpelthen ikke være at vi er uoplyste og ikke aner en døjt om islams historie og traditioner. Der skal være en forklaring. Du nævner selv det faktum, at vi blev den islamiske verden overlegen, både militært og teknologisk. Derfor tror jeg også vi opfatter det som både en overkommelig opgave samt vores pligt, at oplyse disse mennesker om deres vildfarelse og vise hvor gode vi selv er. Når vi ikke rigtig lykkes, er det nok på baggrund af samme overlegenhedsfølelse. Vi må hellere holde lidt igen – vi skulle jo… Read more »

PFEP
PFEP
8 years ago

Ser ut som konflikt kring bananer på “Apberget” i Zoo…
Hvor præcis hopper keden af og hvad driver disse personer i deres helt ustyrlige vold?

Breidablikk
Breidablikk
8 years ago

Flere videoer her, artikkel, kommentarer (fransk)
Avskummet kom med kniver, jernstenger, en sabel, baseballkøller.
http://www.fdesouche.com/381899-lincroyable-video-qui-ebranle-le-foot-amateur

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x