17
jun
Seneste opdatering: 18/6-13 kl. 1804
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ahmed Omar Mohammed

Vestre Landsret stadfæster byrettens dom på seks år for voldtægt i Gullestrup. Men udvisning gøres betinget.En nu 18-årig somalisk dreng skal stadig seks år i fængsel for blandt andet voldtægt i Gullestrup ved Herning, men han skal ikke udvises.

»Han har ikke nogen tilknytning til Somalia ud over sproget. Han har gået i skole i Danmark, og han har netop taget 9. klasses afgangseksamen, mens han har siddet fængslet. Det er kommet ham til gode, at han er velintegreret«, siger Jeppe L. Jepsen til Ritzau. Den unge mand er dømt for at have voldtaget en 10-årig pige i et skovområde ved en legeplads i Herning-forstaden Gullestrup. Det skete i november 2011, da han kun var 16 år. Somalisk dreng slipper for udvisning

“Det lykkedes ikke at gennemføre en voldtægt af en 10-årig pige, forklarede den tiltalte i den såkaldte Gullestrup-sag torsdag. … Men den tiltalte erkender, at det var hans hensigt at voldtage både den 10-årige og hendes 9-årige veninde, som det lykkedes at løbe væk fra stedet. Og han erkender, at han tvang sin penis ind i den 10-årige piges mund, og at han gentagne gange forsøgte at trænge ind i hende både vaginalt og analt. …

17-årig somalier erkender forsøg på oral/vaginal/anal voldtægt af 10 årig: “Alt er islamistisk hjemme…”, Gullestrup, lørdag aften: 10-årig pige truet med kniv og udsat for fuldbyrdet voldtægt, Voldtægtsdømt somalier genopdraget: Bekrigede kristne der ikke overholdt islamiske krav om tildækning.

Denne person – ‘dreng’, som medierne kalder ham – har altså voldtaget et lille barn, forsøgt at voldtage et endnu mindre barn, og en måned inden denne forbrydelse, havde han forsøgt at voldtage den 17-årige Desiree Klein. Her er hele tre ofre og deres pårørende, det lykkes retsvæsnet at krænke i ét hug.

Jeg skal ikke kommentere dette alt for indgående, for så kommer jeg til at skrive noget ulovligt. Hans fulde navn er Ahmed Omar Mohammed. Han er ikke blevet dansk statsborger, og selv om han var, havde det været ligegyldigt. Han er en omvandrende krigserklæring og han skal ikke befinde sig i Danmark. Når han er 25 går han frit omkring på Herning-egnen efter et behageligt fængselsophold. Hvordan vil kvinder og børn på egnen have det med det? I USA havde han fået 30-40 år plus udvisning.

Man kan kun forestille sig barnet og dets forældres følelser over for staten, politikerne og retsvæsnet i dag. Endnu et foto af Ahmed Omar Mohammed. Glem ham ikke. Norge og Sverige har haft adskillige lignende voldtægtssager, hvor helt unge piger har begået selvmord efterpå. En 14-årig norsk pige tog sit liv. En 15-årig svensk begik selvmord. Der er flere andre,selv 40-årige kvinder har begået selvmord som en direkte følge af politiske beslutninger. Ældre kvinder får ødelagt deres ægteskab af indvandrervoldtægter.

Alvoren skal afleveres på dine politikers dørtrin med beskeden: “Erklærer du mig, min familie og mine børn krig, erklærer jeg dig krig.” Det gælder også dommeren i Gullestrup-sagen. Kan hænde, du har fulgt lovens bogstav, men det er uacceptabelt alligevel. Du kan vaske hænder i paragrafferne, men det er på lånt tid. Det er en personlig ting mellem dig og mig. Medvirker du til at ødelægge du mit barns liv, ødelægger jeg dit.

Politikere og dommere er ikke ansvarsfri, når de er medskyldige i at mennesker lemlæstes og dør. De skal drages ind i det, de har forårsaget, det er liv og død, og det bør ikke være gratis. Det er på høje tid, at ofrene gør oprør, og hvis de af forståelige grunde ikke magter det, påhviler det os andre som borgere.

Jeg skrev nedenfor, at politikernes ligegyldighed opfordrer os til selvtægt – frist nu ikke skæbnen, kammerater. At befordre selvtægt, kommer til at gå ud over os allesammen,

Selvtægtsmord er forekommet i Sverige efter retsstatens ophøjede nonchelance. Det er farlige kræfter, I leger med.  Indtil videre tier de fejge landsforæddere af politikere vi har, men I kan ikke sno jer udenom i længden. Naser Khader viser sig i det mindste som en hædersmand igen:

– Vi er totalt naive, hvis vi lader ham slippe på den måde. Det er en yderst alvorlig sag. Der er tale om voldtægt af en mindreårig, og hvis ikke det skulle medføre udvisning, hvad skulle så? spørger Naser Khader. Jeg giver ikke meget for grædekone-argumenterne, og hvis han virkelig har været i koranskole, så ville han vide, at voldtægt er den lige vej til helvede, siger Naser Khader.

Det handler om at sende et signal til andre. Hvis der er noget, indvandrere er bange for, så er det udvisning. Jeg hører folk sige, at man hellere have 30 år i fængsel end udvises af Danmark. Det eneste, man har respekt for, er udvisning. Det underordnet. Jeg vil derimod ikke være overrasket, hvis han går ud og gentager gerningen om fem år. Der bør herske nultolerance i den slags sager, og derfor håber jeg virkelig, at anklagemyndigheden anker dommen. Det er personer som ham, der ødelægger det for alle andre med indvandrerbaggrund, siger Naser Khader. Naser kræver 18-årig udvist: Drop grædekone-argumenterne

Der er andre reaktioner, der flugter med min: Retssystemet er til grin, Offer i Gullestrup-sagen: Hvorfor bliver han ikke udvist?

Cepos: Højesteret bør se på somalier i voldtægtssag

Det mener chefjurist Jacob Mchangama fra Cepos. Han opfordrer anklagemyndigheden til at forsøge at gå videre med sagen, hvor Vestre Landsret mandag besluttede at idømme somalieren en betinget udvisning oveni seks års fængsel. Mchangama er overrasket over landsrettens resultat.

– Der er ingen tvivl om, at der er tale om nogle meget særlige omstændigheder, men forholdene er så grove, at det efter min vurdering sandsynligvis ville have været muligt at udvise gerningsmanden ubetinget uden at krænke retten til privat- og familieliv i Den Europæiske Menneskererettighedskonvention, mener chefjuristen.Ifølge Jacob Mchangama har Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg i flere tilfælde godkendt udvisning af personer, der ligesom somalieren var ung på gerningstidspunktet, men som har begået mildere lovovertrædelser. AOH.DK

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
37 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
8 years ago

Anonymous det ville bestemt heller ikke hverken overraske eller forarge mig hvis pigens familie eller et andet godhjertet menneske tog sig af dette udskud af et menneske. Men det aendrer ikke ved det helt centrale: Vi har de politikere den danske befolkning har stemt paa. Dermed har vi den politik vi fortjener. Det kan altsaa ikke nytte noget at skaelde ud paa de politikere som befolkningen vaelger ved valg efter valg efter valg. Det er base et faktum at under 1/5 af den danske befolkning stemmer paa det eneste parti der rent faktisk vil goere noget ved dette problem. De… Read more »

trackback

[…] den inden jeg har Altingets tekst. Den vil blive tilføjet i løbet af onsdagen. Se tidligere: Ahmed Mohammed voldtog ti-årig – udvises ikke, To af seks dommere ville smide Ahmed Omar Mohammed ud, When Justice Is Not Seen To Be […]

Jakob
Jakob
8 years ago

Hvis det var min datter svinet havde forbrudt sig imod, så ville jeg vente tålmodigt på den dag han bliver løsladt. Resten må I tænke jer til…

trackback

[…] revolution” Ska vi gråta över döda jihadister? Vlad Tepes interviewer Tommy Robinson Ahmed Mohammed voldtog ti-årig – udvises ikke »The time is now« BBC: Your questions to Tommy Robinson Seneste […]

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Nemlig! Der kan vel ikke have været så farligt, når hans mor sådan kan sende ham hjem på genopdragelse på en koranskole. Hvorfor fik han så lov til at komme tilbage til Danmark? Moderen burde da i stedet have været sendt ned til ham. Og når hun er islamist, så sympatiserer hun altså med de islamistiske bevægelser i Somalia, så familien burde faktisk heller aldrig have haft asyl i DK i første omgang. Vore naive, uvidende og dybt uansvarlige vatnissepoltikere har sgu aldrig haft spor begreb skabt om, hvem og hvad det egentlig er, de så letsindigt lukker ind i… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Bjovulf

“Og når hun er islamist, så sympatiserer hun altså med de islamistiske bevægelser i Somalia, så familien burde faktisk heller aldrig have haft asyl i DK i første omgang.” Det er jo lige præcis det der vil blive omdrejningspunktet for hele diskussionen i fremtiden. Hvorfor fanden lukkede vi i det hele taget disse mennesker ind, når vi nu udmærket godt vidste hvad de var for nogen, og når der oven i købet var et overvejende flertal for ikke at gøre det. Ingen vil nogensinde slippe godt fra at sige de ikke vidste noget. Den undskyldning kan de godt glemme, for… Read more »

Allan Hansen
8 years ago

Nu kan man læse M. A Khan´s bog online. M. A Khan er en god ven af mig. Han er ex muslim og forfatter født i Indien og uddannet i USA. Jeg fået lov til at bringe hans bog over alt i verden. Islamic slavery has been the most horrible, yet the least known slavery in history. So, author M. A. Khan decided to publish the chapter “Islamic Slavery” from his book “Islamic Jihad: A Legacy of Forced Conversion, Imperialism and Slavery”. This part contains: 1) INTRODUCTION, 2) THE QURANIC SANCTION OF SLAVERY, 3) THE PROPHETIC MODEL OF SLAVERY. (Part… Read more »

Bente
Bente
8 years ago

Hvad pokker er det for et vatnissesamfund, vi har i dag? Som jeg husker det, gik den unge somalier direkte efter voldtægten til en fest i ungdomsklubben, hvor han er fotograferet – storgrinende! Han har sikkert fået bifald for at have “ordnet” et par danskertøser. At han ikke skulle have tilknytning til Somalia – hvor var han så, da han gik i koranskole? Med hensyn til Naser Khaders bemærkning om, at hvis han har været på Koranskole, så ved han, at voldtægt giver dødstraf. Ja, hvis han havde voldtaget en muslimsk pige/kvinde. Der gælder andre love for kuffarer. Ha, Naser… Read more »

Allan Hansen
8 years ago

Islam kender kun til had, vold, blod og
terror. Over alt hvor islam er kommet til magten, er det
sket ved had, vold, blod og terror.
Derefter spredes vold og terror til nabo
landene, den såkaldte evige jihad.
Det har nu stået på 1.400 år – lige siden
røverhøvdingen Ma-hund sagde “underkast jeg
elle vi slagter jer derefter voldtager vi jeres kvinder
og børn og sælger dem som slaver.
Hver dag ser vi islams had, vold, blod og terror over alt
i verden. Det må og skal stoppes nu!

PFEP
PFEP
8 years ago

Detta får anses vara ett rättsligt haveri av klass och hela saken borde tas om p.g.a inkompetens hos advokater och domare.

HH
HH
8 years ago

Men herreje, vad händer med våra länder? I våra svenska annaler har vi en kung som redan på 1200-talet förkunnade kvinnofred. Den våldtäckare som togs ´in situ´ högg man huvudet av! Ja, det räckte med att en kvinna uppvisade rivna kläder och blåmärken och pekade ut gärningsmannen så var det kört för denne! Nu predikar jag givetvis inte halshuggning eller hängning på det sätt som man gör i muslimska länder. Men idag kan ni läsa på Avpixlat om den kvinna med liten dotter i bilen som blir avsiktligt körd av vägen för att hon KÖRT OM några muslimska algerier. De… Read more »

pk
pk
8 years ago

Den skandinaviske verden ser (også) sådan: Karen Hækkerupperne :” Det vidste jeg ikke.”

Kan godt forstå Karen Hækkerup, hun er jo minister og kommer fra et parti , hvor bare basal viden
om islam og indvandringens følger er strengt forbudt.

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
8 years ago

Jeg er også rasende og forarget – men jeg må protestere imod jeres udfald mod politikere og dommere. Vi har ikke behov for en modstandsbevægelse eller selvtægt, ejheller vendetta mod politikere. Det eneste vi har behov for er at det danske folk stemmer på nogle andre politikere. Det er så nemt som det kan blive. De politikere vi har er valgt af folket – og kan man ikke leve med at flertallet har stemt for dem, så må man enten væbne sig med tålmod og arbejde for en holdningsændring i befolkningen, eller også må man rejse.

Skjoldungen
8 years ago

Når de nuværende politikere ikke regner med at blive straffet, skyldes det jo nok at det blev de heller ikke forrige gang. Man tog de små fisk, kørte dem til Lynetten og Undallslund, hvor man satte dem i skydeskuret. De store lod man løbe. Danmarks Frihedsråd havde ganske vist advaret dem lang tid forinden, men man begik den fejl at tage de selv samme politikere med ind i ‘Befrielsesregeringen’. Og til forskel fra sidst, kunne de med en vis ret hævde, at de var under tvang udefra. Det kan de nuværende politkere, journalister og øvrige medløbere ikke. Og ligesom dengang… Read more »

Skjoldungen
8 years ago
Reply to  Skjoldungen
Anonymous
Anonymous
8 years ago
Reply to  Skjoldungen

Jeg tror såmænd ikke det er nødvendigt med advarsler. Man kan sagtens holde folk ansvarlige alligevel. Her er f.eks. hvad den venstreekstreme (han har skrevet i et marxistisk tidsskrift “Retfærd”) danske jurist Frederik Harhoff, mener om den sag: “Helt frem til efteråret 2012 har det været nogenlunde fast retspraksis i Domstolen, at de militære øverstbefalende blev holdt ansvarlige for krigsforbrydelser, som deres underordnede begik under krigen i Det tidligere Jugoslavien fra 1992-95, da Daytonaftalen bragte en ende på krigen i december 1995. Ansvarsgrundlaget var da enten et almindeligt strafferetligt ansvar som enten(1)medvirkende eller(2) ansvar for de øverste officerer med kommando… Read more »

Skjoldungen
8 years ago
Reply to  Skjoldungen

Meningen med Frihedsrådets advarsel “Når Danmark atter er Frit” og dens nutidige version var – og er – ikke at indføre lovgivning med tilbagevirkende kraft. Advarslernes formål var – og er – at forhindre politikerne, jounalisterne og deres medløbere i at påstå just dette. De skal ikke til sin tid kunne komme og sige “det vidste vi ikke”. Betragtningerne om skyldsspørgsmålet i krigsretssager er givetvis rigtige, men hviler vel på det noget diffuse begreb “folkeretten”. Og Nürmberg-processerne tog jo også udgangspunkt i gældende lov på samme måde som man nu procederer krigsforbryderne på Balkan. Advarslerne er derimod en påmindelse om,… Read more »

Anonymous
Anonymous
8 years ago

Anne Marie jeg beklager, men det vil ikke kunne bringe mit pis i kog, hvis nogen påtager sig det beskidt arbejde med, at sørge for oprejsning til offeret; det være sig i forhold til gerningsmanden, hans advokat (som blandt andet har anbragt det falske lod i vægtskålen, at gerningsmanden skulle være velintegreret) eller dommerne i sagen. Eller andre af de, der har medvirket, såsom Retslægerådet. Noget andet er så, at “vi” er bedre tjent med, at holde eksemplet intakt og “rent”, samt at undgå en ny omgang “Breivik har lært det på højreekstreme blogs”. Men det slag ville jeg i… Read more »

hansL
hansL
8 years ago

Naser Khader, forsøger bare at blive valgt ind igen, ved at sige det som ingen hvide danskere må sige. når han så er i tinget, sker der ikke en skid, han er en muslimsk narrehat!

Breidablikk
Breidablikk
8 years ago

Nå renner det over. Dette er direkte farlig, iallfall for en fredelig og demokratisk anlagt borger, da slik åpenbar urett kan provosere folk i desperasjon til selv å sørge for hevn og straff. Mer strukturelt ser man at avstanden mellom våre politiske og juridiske systemer og folks rettsoppfatning blir for stor. Og den umiddelbare følelse av danskhet (norskhet for meg), begrenset til en bestemt gruppe mennesker etter kriterier som er helt umiddelbare, og det uhyre kunstprodukt som er den nye “danskhet”, det som det som det lovene og den politiske praksis definerer som “dansk” (“dansk statsborgerskap”) Det vi vil se,… Read more »

Allan Hansen
8 years ago

Nuvel, lidt godt, at sove på -Norah Jones,,,,

http://www.youtube.com/watch?v=tO4dxvguQDk

Allan Hansen
8 years ago

En Buddha kender ikke til had – foragt måske?
Men, der er stor forskel på had og foragt!
Det har jeg så skrevet lidt om i mange år
– på godt og ondt (…).

Kort sagt: had er en syg mand/islam.
Mens foragt, er en kritiske og sund mand
– Buddha, Platon og Einstein.

Lev Vel

Allan Hansen
8 years ago

Mas que nada (bedre end ingenting).

http://www.youtube.com/watch?v=BrZBiqK0p9E

Nielsen
Nielsen
8 years ago

Kan vi ikke bare blive enige om, at han skulle dræbes; som betaling for hvad han har gjort?

EH
EH
8 years ago

Svinet skal nok nå at blive udvist (måske) når næste offer ligger på bænken. Det danske retsvæsen er virkelig en joke. Helt enig med Martin Henriksen.

Robert R
Robert R
8 years ago

Jeg er forarget, dybt dybt forarget! Det betyder ganske enkelt at man ikke kan udvises. Som far til to piger er jeg nervøs, meget nervøs, den pågældende har ikke alene begårt en modbydelig forbrydelse mod den 10 årige. Han forsøgte sig også på dennes veninde og han er også dømt i en tidliger lignende sag! Den danske dommerstand er åbenbart ikke sit ansvar bevist, skam over standen. Et retssamfund fungerer kun hvis der er et vist sammenhæng mellem folks almene retsopfattelse og så de domme, domstolene dømmer. Domstolene må naturligvis dømme ud fra de love politikerne vedtager, men her gør… Read more »

Allan Hansen
8 years ago
Reply to  Robert R

@ Robert R.
Jeg er en venlig mand, men jeg deler din foragt og
bekymring. Der må gøres noget ved sagen – vi kan
ikke bare lade stå til! Men hvad skal vi stille op?
Vi må stå sammen for, at løse blot nogle af alle
de problemer, som hober sig op.

Mvh. Allah Hansen

Frank P
Frank P
8 years ago
Reply to  Robert R

Ja tænk, “velintegreret'” sagde manden ! Fy for den lede, siger jeg bare…

Niklas R
Niklas R
8 years ago

Att han inte har anknytning till Somalia är irrelevant. Han är inte medborgare i Danmark och skall då inte heller vara kvar efter ett så grovt brott.

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  Niklas R

Det finns ju tyvärr (eller kanske dessbättre) ingen “gilla/like”-funktion på Snaphanens kommentarsfält. Vill bara säga att precis så är det. Anknytningen är väl fullständigt irrelevant om man våldtar småflickor!

Michael Larsen
Michael Larsen
8 years ago

Han er nok på fri fod allerede om 4 år, minus den tid han har siddet i varetægt. Normalt bliver de indsatte prøveløsladt efter 2/3 af straffen; http://www.kriminalforsorgen.dk/Default.aspx?ID=1266

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Vi har behov for en væbnet modstandsbevægelse, som
ingensinde før!!!
Under krigen likviderede den sådanne personer!!!

falkeøje

Menig 442
Menig 442
8 years ago

9 år er jo grænsen for muslimske ægteskaber og hun var 10 og vantro. Så forbrydelsen vil ikke give ham problemer i hjemlandet.
Landsretten har nok vurderet, at dem der har finansieret familiens billet endnu ikke har fået det sidste afdrag og derfor vil gøre livet surt for dem, der sådan kommer drattende tomhændet hjem.

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  Menig 442

I Norge har vi også stadige voldtekter på “vantro” jenter og kvinner. I Midt-Norge ble en 12-årig jente gjengvoldtatt av 4 utlendinger på 15,16, 17 og 18 år. Retten satte spørsmål med overgripernes mentale modenhet. Det gjorde formodentlig at straffen ble mildere.

Jenter og kvinner har mistet sin frihet etter at masseinnvandringen av muslimer har fått eskalere. Det er tydelig at politikerne som lar dette skje, hater sitt eget folk.

Allan Hansen
8 years ago
Reply to  Marit

Køre Marit, der må gøres noget ved sagen nu!
Jeg har venner, der bor i Norge og norske venner.
( Jeg har selv været der).
Vi må stå sammen – lad os kæmpe sammen.

Mvh. Allan Hansen

Breidablikk
Breidablikk
8 years ago
Reply to  Allan Hansen

Amen!

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x