22
jun
Seneste opdatering: 23/6-13 kl. 0256
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BBC Question Time June 20th 2013.Der er ikke så få bud på Syrien. Tarek Fatah siger, vi bevæbner det fremtidige Al Qaeda. Daniel Pipes siger “Bevæbn den part, som er ved at tabe, det svækker islam og er i alles interesse.” og Sarah Palin siger simpelthen: “Let Allah sort it out.” Jeg siger så lidt som muligt, det er rigeligt at den danske regering overhovedet accepterer kamptrænede jihadister at rejse tilbage hertil. De skal have at vide, de har løst en enkeltbillet ud af landet. Hvis man vil og tør se de krigsforbrydelser, nogle af dem har begået, er det “syria” på You Tube. Det er så barbarisk, at det aldrig kommer på TV.

“I tager en løve med hjem og lader den æde jer”

Navaz Virani er ikke nådig. Norsk innvandringspolitikk er på ville veier, mener ham. – “Norsk innvandringspolitikk er som å ta en løve inn fra jungelen og hjem til en enebolig. Så lar du han få fem kilo med fersk kjøtt hver dag, uten å jakte. Så, etter tre år, tar du han ut av buret og sier at han skal jakte selv. Det første han da gjør, er å spise deg opp,” sier Virani til Nettavisen NA24.

Han opplyser at i flere land i Afrika i dag er det plakater hvor det står at du kan reise til paradis for x-antall kroner, og paradiset det siktes til er Norge.- “Vi lærte om isbjørner før jeg kom til Norge, men nå lærer de, at dersom de slipper inn, så skal de slippe å jobbe resten av livet,” sier Virani.- “Når det florerer slike plakater i mange land, så rekrutterer man folk som har en agenda. Det er ikke bra,” fortsetter han.

Virani er ikke hvem som helst. Han kom til Norge i 1972 etter at han og familien ble jagd bort fra Uganda av diktatoren Idi Amin.- “Jeg begynte raskt å jobbe og giftet meg tidlig med en norsk jente. Jeg gikk 20 kilometer langrenn første året og hadde barn da jeg var 18 år – så det gikk veldig kjapt med meg,” sier han. Kom til Norge og slipp å jobbe resten av livet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
falkeøje
falkeøje
8 years ago

Et formildende skær ved den krig er,
at begge parter er muslimer.

falkeøje

Breidablikk
Breidablikk
8 years ago

“Danske og norske” syriakrigere: Umiddelbart tap av statsborgerskap og pass, evig innreiseforbud. Beslageggelse av alle eiendeler og aktiva i bank. Streng aksjon mot imamer og andre som oppfordrer til å krige. Melanie Phillips: Galskap. Man gir ikke våpen til Al-Quaida. Man må innrømme vestens avmakt. Man må overholde internasjonal lov. Man må ikke ødelegge det av den syriske stat, administrasjon og som fungerer. Utopisk: på en internasjonal konferanse blir man enige: man deporterer sunnier til sunniland som SaudiArabia og lager en ren shia-kristen stat (hvorved staten selv forblir sekulær), som evt. avgir noen landområder. Det beste ville være å ordne… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x