4
jul
Seneste opdatering: 4/7-13 kl. 1038
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Danske politikere halede nu en smule ind på den farlige situation, de har skabt så grundigt og som bliver ved med at tilføje nye, eksotiske risici til vores dagligdag, men det var altså FN og EU-beslutninger, der gjorde arbejdet for dem, og vi kan stadig ikke gøre folk statsløse, som de fleste lande i verden kan, heriblandt adskillige vestlige.

Nu er der udsigt til, at Danmark officielt og juridisk vil stemple al-Nusra Fronten som en terrororganisation. Det betyder, at det fremover bliver muligt at kriminalisere aktiviteterne i blandt andet Quba-moskéen på Amager og retsforfølge og straffe imam Abu Ahmed, hvis han fortsætter sine aktiviteter med støtte til al-Nusra Fronten og sine opfordringer til unge muslimer om at drage i hellig krig i Syrien.

Ligeledes får myndighederne nu mulighed for at gribe ind over for netsider som for eksempel Hjælp4Syrien.dk og deres bagmænd. For danske hellige krigere, der fremover drager til Syrien for at kæmpe sammen med al-Nusra Fronten, kan det blive en særdeles alvorlig affære, hvis de har fået tildelt dansk statsborgerskab. Ifølge indfødsretslovens paragraf 8B, kan ”Den, som dømmes for overtrædelse af en eller flere bestemmelser i straffelovens kapitel 12 og 13, kan ved dom frakendes sin danske indfødsret, medmindre den pågældende derved bliver statsløs.”

Straffelovens kapitler 12 og 13 handler henholdsvis om anslag mod statens sikkerhed og om terror, og ifølge paragraf 8B stk. 2 gælder muligheden for fratagelse af statsborgerskab også, når det gælder en dom for eksempelvis terrorhandlinger begået i udlandet.For ikke-danske statsborgere har PET mulighed for at foretage administrative udvisninger. Danske krigere i problemer: nu kommer al-Nusra i Syrien på terrorlisten

“BBC had a deep liberal bias on immigration”

A ‘deep liberal bias’ in the BBC prevented it from accurately reflecting public views on immigration, according to a new report. The review, by television executive Stuart Prebble, said the corporation had been ‘slow’ to catch up with public opinion on subjects including immigration and the rise of support for the UK leaving the European Union.

It said former director of BBC News Helen Boaden ‘accepts that when she came into her role in September 2004 there had been a problem in the BBC’s coverage of immigration. She was aware, she told us, of a “deep liberal bias” in the way that the BBC approached the topic’.

The review also heard evidence from former Today programme reporter Robin Aitken, author of a book on perceived left-wing bias in the BBC, who said the corporation was damaged by a ‘fundamental niceness’ and reluctance to give offence that stopped it covering a subject such as immigration properly. BBC’s ‘deep liberal bias’ prevented it from reflecting public views on immigration, ‘Deep liberal bias’ stopped BBC from properly reporting on immigration and EU, BBC ‘missed immigration worries because it listens too much to Westminster’.

BBC virker ikke så overbeviste om sandheden i den rapport, de selv har bestilt. Deres egen rubrik lyder: BBC should reflect more ‘extreme’ views. – The best and the brightest kommer dryssende med deres indsigter efter at skaden er sket. Det er måske logisk eftersom eliterne rammes sidst og public service journalistik samtidigt er den mest magttro og konforme, men det hjælper hverken England eller manden på gulvet. Nu venter jeg bare på Pravda selv, SVT og SR. Hvis de spytter ud, bliver det om ti års tid, når enhver risiko er borte. “Men mange af de første skal blive de sidste, og mange af de sidste skal blive de første.” står der Matthæus kap. 19, vers 30. I sækulær sammenhæng kunne man tolke det, at dem der har mest at miste, altid er de mest reaktionære, frygtsomme og intellektuelt forstenede.

Reinfeldt: “Et af partierne skal ikke være med – de indfører hadet”

For en dansker er at høre Reinfeldt et flashback til dette land ikke i 1995, men i 1985, for 28 år siden. På dette og på andre områder lever Sverige endnu mentalt i tiden inden Olof Palme blev skudt. Man kan se og høre hele talen her. Politisk er den ganske ordinær, men sociologisk er den af stor interesse. Der er kun glød i hans stemme, når han omtlaler SD. Det lader til at være hans eneste tilbageværende ambition at holde dem fra fadet.

Reinfelt gør entre til en popmelodi for 12-årige, i baggrunden råber et lille kor: “Sosse eller moderat, samma gamla Sverige-hat.” Et interessant afsnit er hans angreb på S-lederen Löfven for at være “tyst overfor fremmedfjendtligheden.” Vi oversætter: Kapløbet om de indvandringskritiske stemmer – som i 30 år kunne holdes i ave af en fælles overenskomst – er for længst i gang, og S sidder naturligvis og putter. De mister flest stemmer til SD, så det er helt logisk, så hvad Reinfeldt i virkeligheden siger er: “Lader du nu mig hænge alene på en sindssyg fremmedpolitik og tage stemmetabet?” Her er det traditionelle mobbe-afsnit: “I er dem, vi ikke må lege med for hinanden”. Endnu, skal man tilføje.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
nobody
nobody
8 years ago

Apropå Reinfeldts tal…

“Över hela denna jord – oh yeah oh yeah
Sker katastrofer, terror, mord – å ack o ve
Men vi som går med Reinfeldts allians har ändå ryggen fri
För roten till all världens ondska är inte vi
Nej, det är Sverigedemokraternas fel – Sverigedemokraternas fel…” – Grotesco – Det är bögarnas fel: https://www.youtube.com/watch?v=T1lvMJ-l0_A

Balder
8 years ago

“Syriens-jihadister kan nu retsforfølges og udvises” Umiddelbart skulle man være tilfreds med denne udvikling. på den anden side er det betænkeligt at politikere, overstatslige organisationer, og interstatslige organer skal bestemme hvad den enkelte borger skal mene om den internationale politik. Danmark bliver ikke truet af nogen som helst stater i Mellemøsten eller Asien, så at ville bestemme hvem folk må sympatisere med, om det er Al Nusra eller PKK ligger udenfor det område hvor jeg mener nationale politikere kan forpligte danskerne holdningsmæssigt. (I modsætning i tilfælde af et direkte angreb på Danmark) Vi ser alt for meget politisk meningsdiktatur. Noget… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Balder

Mon vi kommer til at se noget handling i praksis i denne henseende?

Der vil altid være en eller anden tåbelig og uigennemtænkt hellig konvention,
der beskytter deres menneskerettigheder, som åbenbart går langt foran
danskernes – og med en slatten og frelst justitsminister som Bødskov ved roret,
så vil man garanteret ikke engang vove at udfordre konventionerne eller komme
med forslag til at fratræde, omfortolke, udvide eller genforhandle dem fra grunden.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x