7
jul
Seneste opdatering: 7/4-14 kl. 0150
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I den forstand at de er et sammenhængende socio-religiøst-politisk og autoritært program og et barn af det 20 århundrede, er begrebet velvalgt. Demokrati et i et land, hvor 82% går ind for stening for utroskab, 84 % går ind for dødsstraf for at forlade islam og 77 % er for afhugning af hænder for tyveri? Hvor minoriteter angribes og kvinder behandles værre end kvæg? Hvem vil de mon stemme på næste gang de får chancen ? Daniel Pipes mener, at Morsi skulle have haft lidt længere tid at miskreditere Broderskabet i. Brotherhood sees Egypt ‘coup’ fuelling hatred of West, det kan jo altid blive værre. Han glemmer at tænke på, at Egypten er Vestens største bistandsklient og invalidepensionist i Mellemøsten, og kan sulte dem ihjel på en måned. Man kan ikke spise had.

Unge skrækslagne for at gå ud i Oslo
Vidt har norske politikere bragt det, men endnu langt fra så vidt som svenske:

Kriminelle tenåringer sprer frykt i Oslo når de truer og raner jevnaldrende, men de lar seg ikke skremme av politiet. Mange skryter av at de er blitt arrestert. Terskelen for å true med vold og rane andre barn er blitt svært lav for et stort antall gutter i Oslo i alderen 15-18 år, skriver Aftenposten.

– Barn er livredde for å gå til skolen eller møte på arrangementer, etter at flere er blitt ranet av guttegjenger, sier to ungdommer Aftenposten har snakket med. Flere og flere har begynt å legge igjen lommeboken og putte sim-kortet inn i en dårlig, gammel telefon før de skal ut, sier han.

“Jeg tør å ta bussen, men når jeg går på setter jeg meg bare rolig ned og tar i hvert fall ikke opp mobilen. Kanskje jeg gjør det hvis jeg ser fire-fem etnisk norske. Til og med jeg begynner å få fordommer,” sier Ahmed. Mange Oslo-ungdommer livredde for å gå ut. Ungdomskriminalitet i Oslo: Ungdommer skryter av å sitte på glattcelle via Hodja.

Diagnose uden kur

Så här står jobbfrågan ett år före valet: Regeringen vet vad problemet är, men famlar efter lösningar. Socialdemokraterna vet inte ens vad problemet är.

Arbetslösheten blir alltmer koncentrerad till så kallade utsatta grupper – lågutbildade, utomeuropeiskt födda, funktionsnedsatta och 55-plusare. Under nästa år väntas deras andel öka till två tredjedelar av alla arbetslösa.Och den grupp som växer klart snabbast är de utomeuropeiskt födda. 60 procent av de nyanlända som skrivs in vid Arbetsförmedlingen har högst förgymnasial utbildning. Rapportförfattarna skriver nästan uppgivet om en “mycket bekymmersam situation” för dessa människor.

Är det någon som tror att en ungdom utan gymnasieutbildning eller en nyanländ flykting från Afghanistan har en chans på en sådan arbetsmarknad? Kruxet är att stöden är för brett utformade och att de övervältrar alla kostnader på skattebetalarna. Vänsterns blinda fläck i jobbfrågan

Der er selvfølgelig en løsning , ikke at hælde flere ‘oanställningsbara utomeuropeiska invandrare’ ind i landet, men Anna Dahlberg vil gerne have et job i morgen også. Sverige kan ikke formulere sine problemer, og derfor kan de ikke løses. Det må være beskedenhedens apoteose: At lægge sig til at dø fordi det er det mest hensynsfulde, at gå under af under af artighed og god smag.

“Nu vandrar Vilks i dödsskuggans dal”

Lad mig koge anmeldelsen ind til to linjer:

Vilks er ond fordi galleristen ikke er rød og fordi han er en helt blandt de forkerte personer, som ingen kan blive rost af uden at miste al ære. De udstillede billeder er af ringe kvalitet, fordi Islam er emnet.

“Han befinner sig nu vid vägs ände, ivrigt påhejad av islamfientliga krafter,” som anmelder Malmqvist skriver. Det må være af vanvare, at han låner rubrikken fra Salmernes Bog 23, HERREN er min Hyrde, mig skal intet fattes”, som er en af de mest trøstende tekster i Biblen. Anmeldelse af Conny C-A Malmqvist som er en skånsk komponist eller man må nok hellere sige “tonekunstner.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
9 years ago

Men jesses! Kan jag inte slippa få bli inblandad? Hör här – jag är inte ett DYFT intresserad av Egypten eller några andra arabiska länder. Jag tar gärna av mig hatten för den egyptiska storhetstiden med pyramider och allt – jag får inte glömma Nefertite som jag inte hann se vid senaste besöket i Berlin. Men resten! Nutiden! Ibland önskar jag mig tillbaka till barndomen. Gärna femårsåldern då man fick gå omkring och skrota och vara i fred för vuxnas förmaningar och tidens historia. Då den EGNA fantasien inte krävde diverse tillägg i form av böcker, tidningar eller bombastiska filmer.… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Her den israelske opskrift på hvordan man kan hjemsende ikke bare en enkelt Abu , men mange tusinder af dem : 1. Lav en mindre juridisk forandring på ´´flygtninge status’én ” , sådan at en givet gruppe (den som er i sigtekornet ) ikke bliver klart definerede som politiske flygtninge. 2. Efter som de nu ikke er flygtninge længere , så sæt dem i et ”reevalueringscenter” , som defakto er et ikke-femstjernet fængsel. 3. Efter at have bestukket hjemlandet til at samarbejde , kan målgruppen nu gives valget mellem at undeerskrive en erklæring om frivillig hjemsendelse , ELLER blive siddende… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Qatada is leaving tonight on a plane –
I can see the red tail lights heading for Jor-daan
Oh and I can see Abu waving goodbye
God it looks like Abu – could there justice if we try?

http://www.friatider.se/wp-content/uploads/cache/picture667502.jpg 😀

Odd S.
Odd S.
9 years ago

Tjah, i Danmark og Norge er det vel mest voldelig jihad (med røverier, overfald og voldtægter) der ‘står på skemaet’.

I Sverige (hvor ellers) er de gået et skridt videre. Der ovre øst for Öresundsbron har de allerede indskrevet ramadanen i deres (svenske) kalendere: http://avpixlat.info/2013/07/07/ramadan-en-svensk-tradition/

Jeg håber at ikke at læserne får aftenkaffen galt i halsen…

Marit
Marit
9 years ago

Ja unge og barn av den norsk-norske slagsen, de som er igjen av dem- de fleste har jo gitt opp og flyttet fra “ghettoene”, blir i stadig større omfang ranet for verdier og truet av innvandregjenger. Alltid flere robbere mot en, helst yngre, norsk gutt. Det er jo det samme mønsteret over alt der “fredens religion” befester seg, over hele Europa. De gjør det ikke bare for vinnings skyld. De gjør det for å herske, skremme og undertrykke. Vise hvem som bestemmer og hvem som er Det nye Herrefolket. Ofte er det innvandrerungdommer som er født her, og mange av… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Ja, der står jo faktisk ikke noget i konventionerne om, at familiesammenføring absolut altid skal foregå til vestlige lande – kun at man har ret til det 😉 Det er bare vore naive politikere og såkaldte “eksperter”, der i årtier har valgt at fortolke det på den måde, men nu har de så muligheden for at begynde at gentænke deres vanvittige multi-kulti-for-enhver-pris-projekt – i hvert fald på dette felt. Så måske kan Mullah Krekar og resten af hans familie også snart begynde at pakke deres kufferter – kun 15-20 år (?) for sent . Det er shu ikke vores ansvar,… Read more »

Marit
Marit
9 years ago

Denne terroristen Abu Qatada har kostet Ummah Kingdom enerorme summer de 20 årene han har oppholdt seg der, boende i en luksusvilla med sin(e ?) kone(r ?) og 5 barn, på britiske arbeideres bekostning. Tenk bare på advokatutgifter over 20 år, samt fengselsforvaring. Få alle av hans likesinnede ut av siviliserte land ! Vi har totalt mistet tålmodigheten.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Radikal muslimsk prædikant smidt ud af England 😀 [ Måske er der nye tider på vej i GB? Det var da på tide, at man statuerede nogle eksempler Gid vore naive, uvidende og uansvarlige hjemlige politikere vil lade sig inspirere … ] http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2034657.ece Abu Qatada er landet i Jordan, hvor han er anklaget for terrorvirksomhed og risikerer dom på livstid Af: Ritzau /Nyheder I næsten 10 år har Storbritannien forsøgt at udvise den radikale muslimske prædikant Abu Qatada, og nu er det endelig lykkes. Lige efter midnat ankom en kortege af politibiler medbringende den 53-årige Abu Qatada til luftbasen Northolt,… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x