8
jul
Seneste opdatering: 8/7-13 kl. 2137
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ikke et videre flatterende billede af den pakistanske ‘stat’:

Of the raid itself, the commission wrote that bin Laden and his youngest wife Amal were together in the bedroom when the U.S. helicopters first arrived.’After the evening meal and prayer,’ the account reads, ‘Amal and the Shaikh retired for the night. Shortly past midnight, they were awakened by the noise of what at first sounded like a storm.’It wasn’t a cloudburst. Minutes later, bin Laden lay dead on the floor…Scene of the ‘murder’? Pakistan’s commission decided that killing ‘the victim’ bin Laden in his compound, pictured, was a criminal act since bin Laden was executed without due process in a court of law. Pakistani report: Osama bin Laden wore a COWBOY HAT around the house to avoid detection; he and his youngest wife thought the kill raid’s noises were just a rainstorm, Abottabad-rapporten, (Rapport,334 sider, PDF)

Hedegaard-attentatet: DNA spor fundet

Politiet har masser af tekniske spor i attentatforsøget på debattøren Lars Hedegaard. Dna på en rulle grå gaffatape kan fælde pistolmanden. En rulle grå gaffatape fundet i den mørkeblå varebil, som formentlig blev brugt af gerningsmanden til drabsforsøget på Lars Hedegaard, kan være nøglen til opklaringen af attentatforsøget.

Eksperter på Retsgenetisk Afdeling har fundet dna på taperullen, som kan stamme fra gerningsmanden. Politiet har via Interpol sendt dna-profilen ud til hele verden, men hidtil uden resultat. Der er tale om en såkaldt blandingsprofil. Men den er god nok til at give et match, hvis personen findes i et lands dna-register. Vi har fået mange svar fra udlandet, men hidtil har alle været negative, siger drabschef Jens Møller, Københavns politi, til Ekstra Bladet.

Der er fundet flere interessante spor i varevognen, der blev købt via Den Blå Avis for 7000 kr. kontant af en køber, der opgav falsk navn og adresse på købekontrakten. Fra den tidligere ejers tid lå der en øldåse og en plasticdunk, men der er fremmede fingeraftryk og håndaftryk på genstandene. De kan tilhøre attentatmanden. På øldåsen findes den tidligere bilejers fingeraftryk, men også et håndaftryk, der er ukendt. På plasticdunken findes et fingeraftryk, der også er ukendt. Gaffatape kan fælde attentatmand. VW Transporter kan være vigtigt spor i Hedegaard-sagen. Overvågning slettet, før politi fandt fejl i Hedegaard-sag.

»Danmark er danskernes land«

I BT 21.3.1990 skrev Suzanne Brøgger:

“”Uanset hvor mange stramninger, vi laver for at bremse strømmen, så kan ingen modificere folkevandringens realitet… Jeg tillader mig at sætte spørgsmålstegn ved, om det (Danmark) overhovedet er vores… Man kan ikke eje et land og slet ikke Danmark”.

Retorikken har da ændret sig lidt, der er endda kunstnere der udtaler sig knapt så flyvsk som Brøgger, men det er mest retorikken. I dagens Politiken-kronik skriver tidligere minister og udlændingeordfører for Venstre Inger Støjberg blandt andet at “tiden er kommet til at tage et opgør med, hvem der vil Danmark, og hvem der ikke vil Danmark.” Jeg skulle mene, at tiden er kommet til at vi finder ud af hvem vi vil tolerere og beslutter nogle rimelige repatrieringskriterier, mens problemerne endnu er håndterbare, men det overlader Venstre stadig til efterkommerne, der også er nemmere at lægge sig ud med end EU og FN. Problemet er, at tiden ikke er på efterkommernes side. Støjberg brøler, men hun er en tam løve, der lyder som når en SF-formand taler om Hizb ut Tahrir: Viel Geschrei und wenig Wolle, Støjbergs karriere er vigtigere end Danmarks fremtid.

Hvad enten man kan lide det eller ej, repræsenterer islamismen i Danmark den største trussel mod den værdimæssige integration. Intet andet tankesæt udfordrer på så mange områder det, vi normalt anser som kendetegnende for danske værdier.

Derfor er der behov for en debat om islams rolle i det danske samfund. Helt grundlæggende må det være sådan, at når man kommer til et nyt land, må man tage kulturen til sig og indpasse sig bedst muligt de normer og værdier, der præger det samfund, man nu skal være en del af. Jeg forlanger ikke, at muslimer i Danmark skal tage alle vore traditioner samt gode som dårlige vaner til sig, men man skal udvise respekt for – og ønske om inddragelse i – vores måde at leve på.

Danmark er danskernes land, og man er hjertelig velkommen til at blive dansker og tage del i arbejdet og fællesskabet. Men til de muslimer, der konstant modarbejder, konstant sætter spørgsmålstegn, er utilfredse, opfordrer til at drage i hellig krig i Syrien, begår æresvold eller -drab, nedgør vore værdier, flag og måde at leve på. Til alle jer: Find et andet sted at leve og bo. Ingen holder på jer eller tvinger jer til at blive. Vi har taget imod jer, og nu er det op til jer at udvise den fornødne respekt for vort samfund og de værdier, det bygger på. Jeg mener, at tiden er kommet til at tage et opgør med, hvem der vil Danmark, og hvem der ikke vil Danmark. Inger Støjberg, integrationsordfører (V), Jeg maler gerne profeten på min husmur, kronik. – (DF: Støjberg skal sætte handling bag kritik af muslimer. DF vil gå til valg med Venstre på at bringe muslimsk indvandring ned på nul. “Bliv væk eller rejs hjem” – Livechat med Støjberg.)

Den konservative kandidat Dan Ritto skriver bla. i Fælles borgerlig front mod islam:

Men vi mangler stadig at få mit eget parti med. I dagens Politiken udtaler partiformand Lars Barfoed som kommentar til Inger Støjbergs seneste fornuftige udtalelse, at

Vi skal bare hele tiden huske, at der er massevis af muslimer, som er moderne indstillet og fuldt ud accepterer de grundlæggende demokratiske værdier, dette samfund bygger på. Som bidrager positivt til vores samfund.

Ikke-svaret fra Barfoed er ikke overraskende for os, der følger partiet tæt. Hvad partiledelsen burde gøre, er at tage imod den fremstrakte hånd fra DF’s Martin Henriksen til Inger Støjberg: Sammen at udarbejde en politik, der fører den muslimske indvandring til landet i nul. Et forslag, der for øvrigt ganske godt matcher ét af punkterne i mine mærkesager. Lad os lave en fælles, borgerlig front mod islam’s fremfærd her i landet. Dét er der brug for – ikke ligegyldig sniksnak og konservative ikke-svar. Berøringsangstens tid bør for længst være forbi.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Støjberg brøler, men hun er en tam løve, der lyder som når en SF-formand taler om Hizb ut Tahrir: Viel Geschrei und wenig Wolle, Støjbergs karriere er vigtigere end Danmarks fremtid.” Af skade bliver man klog så jeg kan godt forstå lidt skepsis. Men jeg selv ser lidt mere lyst på Inger Støjberg. For det første er det bedre at hun siger det end hvis fx. gamle Uffe Ellemann svang taktstokken her. Det hun siger er, for mig ihvertfald, teknisk set det rigtige at sige, om hun så mener det eller kan gennemføre det eller ej. Det andet, og lige… Read more »

HH
HH
8 years ago

Men… Varför skulle jag resa till Danmark, läsa dansk historia, danska författare om det var PRECIS som Sverige? Jag har alltid funnit de skillnader vi har i språk, attityd och historia någonting som för mig hela tiden varit berikande. Jag är inte intresserad av någon sorts “berikning” som faller utanför ramen. Nyss i svensk TV en intressant historisk dokumentär om islams utveckling, om försöken att inkludera hela världen i det islamska famntaget. Det var också berikande och -kusligt! Och tänker jag vidare ser jag andra saker i vår världs historia. Hela min uppväxt,minus 7 år, har bestått av krig. Andra… Read more »

LarsS
LarsS
8 years ago
Reply to  HH

HH,

Kloge ord, jeg nærer en dyb respekt for personer som dig, med en indsigt så dyb som den du giver udtryk for. Ære og respekt herfra!

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  LarsS

Just precis, tack 😉

JensH
JensH
8 years ago

Inger Støjbergs kronik er ikke andet end en såkaldt “sommerballon”, som er glemt om en uge. Der kommer alligevel ikke noget konkret ud af den, da Venstre er mindst lige så ‘konventions-fundamentalitstiske’, som der er i rød blok. Og Lars Barfoed lyder mere og mere som en dårlig kopi af hans Svenske partikollega Frederik Reinfeldt. Utoligt De ‘Konservative’ og De Radikale ikke fusionerer deres partier, og kalder sammenslutningen for ‘De Anstændige’.

Crass Børsting
Crass Børsting
8 years ago

Støjbergs melding er sommersæson-retorik. At sige “rejs” lyder kækt, men at nå frem til at stille konkrete forslag om begrænsning af muslimsk indvandring og udvisning af de værste eksemplarer vil være et meget langt skridt videre. Vi skal ikke bilde os ind, at V og K vil tage dette skridt de næste mange år.

Retorikken er anderledes end i 1990’erne, men demografien udvikler sig ubønhørligt, upåvirket af tonen i debatten.

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Politikerne er alene skyld i hele miseren, de har, uden at spørge folket, lukket titusindvis af muslimer ind i landet.
Dermed har de begået både grundlovs- og forfatningsbrud.
Politiet har indtaget en ligeså forræderisk holdning, som i begyndelsen af krigen, det kostede dengang flere danske modstandsfolk livet.
Nu medvirker man til at slå ned på de frihedstiltag, en handling som er i klar modstrid med både Grundlov og forfatning.
Forræderi over hele linien!!!

falkeøje

Poul Højlund
Poul Højlund
8 years ago

Enig i, at Støjberg og andre taler sig forbi problemets dybde og omfang, og tilsvarende, at der skal handling bag ordene, før de kan tages alvorligt. Men trods alt ser det ud til, at det nu er mainstream borgerlig politik at mene og skrive, at Islam i sig selv er problemet. I Støjbergs kronik er der ingen henvisninger til ‘bander’ og andre ynkeligheder, – hun er spot on på religionen / ideologien. Det er et stort skridt i den rigtige retning, og herfra skulle det være muligt at få en mere kvalificeret debat. Måske skulle man tage sig sammen og… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago

Ingen tvivl, vejen frem er dialog, samtale fremmer forståelsen, så vi kan lette islams og muslimernes svære situation her til lands. Dialogcentre, flere moskeer og koranskoler, gerne finasieret med danske offentlige midler.
En anden løsning for fru Støjberg og danske politikere er at læse lidt mere om islams historie og forstå, hvad islam, fredens religion, virkelig er.
“Trojan Horse” af Sam Solomon er en udmærket bog at begynde med.
Måske så den bedste og eneste løsning er en anden.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x