14
jul
Seneste opdatering: 14/7-13 kl. 1931
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Oxford Union – Daniel Johnson is an editor at Standpoint magazine: GoV. “Professor Tariq Ramadan here in Oxford is an islamist wolff in sheeps clothes. Beware of him.”. Se ogsĂ„ Islam Is Not A Peaceful Religion 1

Kraftig Ăžgning af ‘nyankomne svenskere’

Ny SCB statistik bekrÊfter, at oprindelige svenskere kommer i mindretal i landet omkring Är 2050. Man taler ikke sÄ meget om det, men 2050 er Ärstallet der dukker op hver gang nogen gÞr. Man mÄ formode, det er nogenlunde akkurat.

Hittills i Är har 642 nyanlÀnda svenskar bosatt sig i lÀnet, enligt siffror framtagna av Migrationsverket. En tydlig ökning i jÀmförelse med förra Ärets total pÄ 524. Antalet mottagna 2013 avser perioden januari till och med maj mÄnad.

– De som kommit Ă€r till 75 procent anhöriga till en person som redan fĂ„tt uppehĂ„llstillstĂ„nd, till anhörig rĂ€knas partner eller minderĂ„riga biologiska barn. KĂ€rnfamiljen kan man sĂ€ga. Ökningen fanns med i prognosen redan 2012 och baserades pĂ„ antal asylsökande, berĂ€ttar Gisela Andersson, integrationsdirektör pĂ„ LĂ€nsstyrelsen Kronoberg.
I antal nyanlÀnda rÀknat pÄ lÀnets befolkning placerar sig Kronobergs lÀn jÀmförelsevis högt, det dubbla mot exempelvis Kalmar lÀn.

– Vi Ă€r ett lĂ€n med generöst flyktingmottagande och har varit det lĂ€nge. LĂ€net hade tidigt flyktingförlĂ€ggningar, i Alvesta redan pĂ„ 1960-talet. Alvesta som hittills i Ă„r tagit emot 90 personer och dĂ€r samtliga Ă€r sjĂ€lvbosatta. Till sjĂ€lvbosatta rĂ€knas Ă€ven ensamkommande flyktingbarn. Kraftig ökning av anhörig­invandrare till Kronobergs lĂ€n

Rescue Workers Attacked by “Jeunes” Who Were Looting Corpses

This train crash has been extensively reported by the mainstream media. Less widely reported is the fact that “jeunes”, French journalist code for Muslims, attacked the rescue workers and looted the corpses of the victims.
It’s an incredible scene that met police officers when they arrived in BrĂ©tigny-sur-Orge. While they were trying to bring help to the victims of the derailment of the Paris-Limoges train, in which at least six people died, they had to deal with stones being thrown at them by a small group of ‘jeunes’. At the origin of the attack: looters who had come to steal from the bodies of the dead and wounded whatever they could carry away.

“They seemed to be helping the victims”. Nathalie Michel, from the Alliance police trade union, describes the scene on air on Europe 1: “At 5.30 pm, while our colleagues were deploying, they see a group of ‘jeunes’ who approach and seem to be helping the victims. Very quickly, they realise that these individuals are there to rob the victims and especially the first corpses,” says the trade union member indignantly. IVE

Robbing the Dead

While they were trying to rescue victims of the Paris-Limoges derailment, in which six persons lost their lives, the emergency teams had to face a volley of stones from a small group of thugs and scavengers, who had come to rob the dead and wounded of whatever they could carry. Nathalie Michel, of the Alliance police union describes the scene:

“At 17:30 , when the police arrived, they saw a group of young persons approaching who seemed to be helping the victims. Very quickly, they realized that these individuals were there to strip the victims, notably the first corpses.”

The police decided to chase them, but the thugs had no intention of getting caught. They shot back at the police with stones, and at the firemen on the scene. To get rid of them, the emergency personnel were forced to call in for reinforcements.

A few comments:

– To get rid of them? Am I dreaming? No arrests? Wearing a tee-shirt gets you in prison, but stripping dead people – no problem


– It’s unbelievably savage and we are living in society with people who have no business on our territory even if they were born here. You can’t speak of exclusion, of poverty, or of the consequences of unemployment when they act with a total lack of empathy. (
 ) I dare not imagine the horrors that would be perpetrated in the event of a civil war. (
)

– No arrests, no riot police, no prison sentence from the Stalinist judge. You must read and re-read the Gulag Archipelago (by Solzhenitsyn). You’ll learn that delinquents and killers received a much better treatment than political prisoners. Today, France is in the hands of the same type of garbage. Enough to make you vomit!

Gallia Watch: Train derails near Paris

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] 14 juli kunne man hĂžre Daniel Johnson fra Oxford Union. Overraskende nok var Labour-medlemmet Anne-Marie Waters fra Brighton nĂŠsten […]

ny kommentator
ny kommentator
10 years ago

Daniel Johnson er bestemt vĂŠrd at hĂžre pĂ„… DesvĂŠrre drukner debatten ved den nĂŠste taler som er Mehdi Hasan… Han er retorisk dygtig og fĂ„r et stĂ„ende bifald for hans historiske virkelighedsfordrejning… Blandt andet pĂ„stĂ„r han, at den vestlige civilisation kan takke muslimske videnskabsmĂŠnd for opfindelsen af algoritmer der er grundlaget for computeren og, at uden muslimsk videnskab, kunst og filosofi.. ville vi ikke have haft renĂŠsanscen. Jeg googlede for sjov nogle af de navne han nĂŠvnte.. !!!! som bevis for sĂ„kaldt “muslimsk” videnskab filosofi og kunst… han nĂŠvner blandt andet de 2 nedenstĂ„ende: 1.)Muáž„ammad ibn MĆ«sā al-KhwārizmÄ«. (780-850) wiki:… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  ny kommentator

FuldstĂŠndig korrekt, islam har aldrig beskĂŠftiget sig med videnskab eller stĂ„et for opfindelser, men alene teologisk bavl i forsĂžg pĂ„ at finde ud af, hvad der egentlig stĂ„r i koranen og fortolkninger deraf. Den slags har de til gengĂŠld masser af, men det er ikke videnskab, men som sagt teologisk bavl.. Derimod overtog man viden fra de erobrede omrĂ„der, ikke mindst Iran-Persien. KlĂžgtige kaliffer i Bagdad lod oversĂŠtte de grĂŠske klassikere en masse, derved blev meget bevaret for en tid, indtil mongolerne futtede det hele af, da de indtog Bagdad under en straffeekspedition. Muslimerne genskabte derefter ikke samlingerne, ja selv… Read more »

Rita
Rita
10 years ago

Kan det sÀgas tydligare? NÀr ska politiker och flumvÀnstern börja lyssna, det Àr banne mig hög tid nu. Vi hÄller pÄ att förlora detta krig.

trackback

[…] Taget herfra […]

Nielsen
Nielsen
10 years ago
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x