15
jul
Seneste opdatering: 15/7-13 kl. 2030
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Muslim Brotherhood in Egypt is on its heels after the recent military coup that displaced Mohammed Morsi as president and saw several Brotherhood leaders arrested. Elsewhere, however, the Brotherhood continues to thrive. From Germany to Britain to America, the Brothers maintain a well-established network that seeks to undermine host societies and establish Islamic Sharia law.

Germany is the birth place of radical Islam in the West. It was at the Islamic Center of Munich that the Muslim Brotherhood first established a presence in the West and spread its tentacles throughout Europe and the United States. CBN News recently spoke with two Muslim leaders in Europe with ties to the Brotherhood for their insight on how the group operates. Ibrahim el-Zayat has been closely involved with various Islamism organizations in Germany, while Anas al-Tikriti heads the Cordoba Foundation in Great Britain.Muslim Brotherhood America’s Next Great Enemy?

“Den politiske blog er død”

Tak for oplysningen. Jeg er død, jeg har bare ikke opdaget det. Det er nok derfor, der lige har været en storstilet mediekampagne mod Avpixlad: Kampagnen mod Avpixlat: “Follow the readers”. Hvem er mest død, SR p1 eller blogosfæren ?

Hvad med at lade tiggerne bo hos socialdemokrat Britta Thomsen?

Suzanne Bjerrehuus skriver på Facebook om udsendelsen:

Nu sidder der en flok på P1’s ‘Ordet er dit’ – bl.a Britta Thomsen (S) medlem af EU-parlamentet og taler for, at vi skal åbne armene for romaer og østeuropæere som er kommet herop, fordi de er fattige. De sover og sviner på gaden , bor i opgange og baggårde, flere er kriminelle, tjekker cykler for at se om de er låst, vælter skraldespande, begår indbrud. Utroligt at høre hende sige, at der ikke er problemer i andre lande, som har mange flere. EU har kun ét i hovedet og det er at smøre dem af på os, at ødelægge vores velfærdssystem. Hvad med at lægge pres på de lande, de kommer fra?

Det er sydøsteuropa, som har regeringer, der er ligeglade med egne borgere. EU har fuld gang i at smøre en masse uintegrerbare folk af på os. De havner i danske kvarterer, som i forvejen er belastede. Ikke hos vores levebrødspolitikere som tjener godt og bor godt. Hold op hvor er det let at være godgørende på andres bekostning. Britta Thomsen og hendes slæng af politikere kan sagtens sidde og sige, at vi er et rigt land som må have plads til at favne endnu flere.

Hvad med at lade dem bo hos Britta Thomsen? Verden er fuld af mennesker, som lever på jammerlige vilkår. Hæv levestandarden hvor de kommer fra. Det er langt billigere at hjælpe på stedet. Og det hjælper flere. I det øjeblik de kommer herop og ikke kan klare sig selv økonomisk som turister i Danmark, så skal de rejse tilbage igen. Ellers går det fuldstændig amok. Vi har nogle regler om den slags – ‘turister’ uden en øre på lommen – og de skal følges. Lad os lære lidt af USA’s kloge indvandring. Her er ubudne gæster og turister som ikke vil og ikke kan yde noget ikke velkomne. Turister skal kunne klare sig selv økonomisk indtil de rejser igen. Hvad gør vi med østeuropæiske tiggere i Danmark? Ordet er dit 12. juli 2013 kl. 09:10 på P1 Hør udsendelsen (53:00) (Læsere: Danmark skal ud af EU)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Supporters Advising Obama Administration? Se også Inside the Muslim Brotherhood in the West og Muslim Brotherhood America’s Next Great Enemy? og dokumentaren Brotherhood of Terror – The Muslim […]

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Fjordman’s seneste ”Shooting the messanger” essay fik mig til at læse ham (jeg har ikke rigtigt fået læst så meget af ham) og hans The Eurabia Code (http://chromatism.net/fjordman/eurabiacode.htm) var godt nok spændende. Jeg gumler stadig på om han læser for meget i tidens trends (EU er en anti-vestlig, USA/Israel-hadende sammensværgelse og forrædderi mod Europa hvis F. har ret så det kræver utroligt høj bevisstandard at bringe til torvs hvis man ikke skal skydes ned som ”konspirations-paranoid”) Men hvis det bare er 10% rigtigt er the Muslim Brotherhood vores ærkefjende. ”The Project” ville jeg meget gerne vide mere om.. http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=4476 ”Tak… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago

Der er ingen grund til at frygte, at det kommende “civilisationssammenstød” bliver som en “primitiv stammekrig”, men blot se det i øjnene, at det er eneste måde at ordne et sådant “sammenstød” på. Årsagen til. at der ikke er bragt orden i Irak, Afghanistan osv, er ganske simpelt hen, at Vesten, læs her USA ikke aner, hvad de laver. En blanding af overlegen militærteknologi samt naive forestillinger, om hvad USA er i gang med. Asiatisk/muslimsk krigsførelse og opfattelse af krig, er vidt forskellig fra vestlig, sidstnævnte udkæmpes stadig med baggrund i middelalderens ridderidealer, samme ridderidealer som fik sig en gevaldig… Read more »

skræp
skræp
9 years ago

For rigtig mange af vore politikere, specielt De Radikale, giver det rigtig god mening at importere massevis af uintegrerbare muslimer, de sørger nemlig for at nedbryde den nationalstat. som er så forhadt af disse foragtelige mennesker.

Skåning
Skåning
9 years ago

Jag har alltid sett USA som våra vänner. Det gör jag fortfarande, i alla fall vad det gäller folket (vad som nu finns kvar av det). Obama, däremot, har varit Västerlandets fiende sedan hans tillträde och hans olycksaliga återval. Han är min fiende och det muslimska broderskapets vän, vilket är mycket oroväckande för världsbalansen. Det är första gången i historien att jag tackar för att Putin agerar motpol.

Utflyttad svensk.
Utflyttad svensk.
9 years ago

Enligt min mening så är det största hotet mot vår välfärd är våra vettlösa politiker. Som inte tänker längre än näsan räcker.

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

Det er da mere end muligt, at “Broderskabet” er USA’s nye, store modstander. Men spørgsmålet, der bør interessere er langt snarere, om USA formår at være “Broderskabet”s store fjende. USA’s altdominerende rolle fonemmes allerede på dette tidspunkt i historien som udspillet, og ruslandificeringen af det i en nær fortid så mægtige land er i fuld gang. Bevares: Rusland er en magtfaktor. USA er en magtfaktor. I hver deres randkontinent. At sætte sin lid til USA nu … kan nok de fleste pr. intuition se er omsonst. USA’s nærmeste udvej er paradoksalt nok en alliance med Rusland. De store, europide mindretal… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg tænker næsten, at “kontinentrand” havde været mere præcist for Ruslands placering 🙂

– Men for begge de engang så overvældende antagonister gælder det, at de nu befinder sig i randen af de centrale verdensbegivenheder.

– – –

Prudentius
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Der er for mig ingen tvivl om, at USAs og EUs fatale alliance med sunni-islam skal forstås netop i lyset af forsøget på at vinde global geo-strategisk dominans i konkurrence med blokken Rusland-Kina-Iran.

Denne kappestrid (en slags epilog til den kolde krig) har ført os lige ud katastrofen via masseindvandringen og har forgældet USA til op over ørene via Washingtons hovmodige militære overreach. Ligeledes er den nu ved at kaste den muslimske verden ud i et farligt kaos, der har og får globale konsekvenser.

Prudentius
9 years ago

Og det fuldstændigt latterlige i dette bizarre vestlige samarbejde med alt hvad der kan krybe og gå af klodens jihadistiske afskum er den totale åbenlyshed hvormed Vestens islamiske “venner” hadefuldt pønser på vores endeligt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har læst eller hørt Syriens brave korps af blodtørstige anti-Assad-pro-kalifat-fanatikere proklamere, at de vil hænge deres tåbelige vestlige sponsorer op i deres egne tarme så snart muligheden byder sig. Trusler der ledsages af blodsprøjtende youtube-klip og drukne hyldestsange til den globale jihads martyr-maskot Osama bin Laden. Er vores politikere virkelig så dumme, at de tror de kan styre islam… Read more »

PFEP
PFEP
9 years ago

Den där inte har sett det muslimska broderskapet som potentiellt farlig överfor våra demokratiska värden, bör begära sin skolpeng retur.

Peter Andersen
9 years ago

Islam er vores fjende nr.1 – men vores politikere har lukket alt for mange muslimer ind i vores lande til, at turde sige det højt. Nuvel – slutfacit bliver alligevel det samme. På et tidspunkt kan ingen længere benægte det og vi må sætte foden ned. Men til den tid er situationen selvfølgelig bare blevet drastisk forværret. Vi kan ævle og bævle og appease alt de vi vil, men til sidst vælter det hele alligevel. Islam mener det alvorligt, når det prædiker død og ødelæggelse over os. Selvom mange er lige lovligt langsomt opfattende, må vi hellere forberede os på… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x