15
jul
Seneste opdatering: 16/7-13 kl. 0610
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

We posted yesterday about the Muslim riots in Hamburg-Altona that started last Thursday. Below is a news report from Bild TV about what happened on Friday night. GoV med transskription (Fransk politi overfaldes i Paris, tysk politi i Hamborg-Altona.)

Ramadan in Hamburg: 3. Krawall-Nacht in Folge.

Sverige, Belgia, Norge og Finland er Europas sosialkontor

Skall man lyfta fram en sif­fra i OECD-rapporten där Sve­rige starkt avvi­ker från andra rika län­der så är det social­hjälp till invand­rare jäm­fört med social­hjälp till infödda. I Sve­rige får en genom­snitt­lig invand­rare 10.2 gån­ger mer än vad en genom­snitt­lig svensk får. Det är den högsta sif­fran inom OECD vars medel­tal är 1.7 (Tabell 3.A1.3). Document.no Sverige, Belgia, Norge og Finland er Europas sosialkontor. (OECD:s rapport och invandringens ekonomi.)

socialkontor

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
9 years ago

Europas socialkontor… Jag sitter och funderar. Vad är det vi värdesätter mest i våra nordiska länder? Såvitt jag vet – ärlighet, generositet, uppriktighet, pålitlighet. Om jag minns rätt står det nog i isländska Havamal om handslaget som betygar överenskommelsen. Den som svek fick störta sig mot svärdet! Mer och mer och mer av vad jag läser i massmedia har kriminaliteten växt till helt otroliga proportioner. Där gamla utsätts för väskryckare och guldhalsbandsryckare, en våg av en främmande syn på medmänniskan. Lurendrejerier på löpande bann. Okända saker för min generation. Det är det jag vill skriva om. Efter en utlandsvistelse som… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

@steen Angående: “Muslim Brotherhood America’s Next Great Enemy” Det muslimske Broderskab har allerde i høj grad infiltreret det Amerikanske Samfund, herunder Amerikanske de sikkerhedstjenester. Jeg ved ikke om du har set dokumentaren ‘The Project’ fra Blaze TV?? Titlen ‘The project’ referer til det Manifest Schweizisk Politi fandt i.f.m. med en ransagning af et tilholdssted for personer fra det Mulsimske Borderskab tilbage i 2001. Manifestet var nærmest en drejebog over, hvordan Broderskabet skulle infiltrere de bærende institutioner i de Vestlige samfund. I denne dokumentar medvirker bl.a. tidligere CIA Direktør James Wolsey, Erick Stakelbeck fra CBN News, Diana West samt flere andre… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x